Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završi se sedma sezona Rick and Morty i samo dve stvarno dobre epizode bile u njoj. Mislim, i ostalo je gledljivo, nije loše, samo što je nekad bila baš retkost naići na slabiju epizodu, dok sada kao da im ponestaje ideja, ali takav kvalitet nije lako održati.

Ni ne sećam se kada sam prestao da gledam, ali se sećam da su sezone bile ludacke tamo do 4te.

Frasier 2023. Kida. Sad odgledah osmu epizodu. Sit se ismejah.

Jel je promenjen glas Ricku?

Jeste, sad mu glas daje neki Ian Cardoni, dok je Morty sada Harry Belden, ali skinuli su originalne glasove savršeno, uopšte ne možeš da ukapiraš da drugi čovek sada priča.

Aha. Pitam jer su u poslednjoj sezoni Solar Opposites za Korva (kome je glas davao isti lik kao za Ricka) ubacili Dan Stevensa, a lik ima britanski akcenat. Bas je cudno zvucalo.

Nikako mi ne idu zajedno Roddy Ho i slušanje Iron Maiden-a u kolima.

That Dirty Black Bag...kakva papazjanija. los pokusaj kombinacije spageti vesterna, Tarantina, klasicnih vesterna i novokomponovanih sljmt ideja.
Losa gluma, efekti slabi, prica komplikovano naivna, bitno da ima mnogo krvi. Pogledao i zaboravio, nemam zelju da gledam nastavak.

Trenutno sam na 3. sezoni serije Younger. Simpaticna, meni bar. Da mi prodje vreme, nesto lagano, onako uz kaficu i lenjo popodne.

Postavljen prevod za petu epizodu treće sezone serije "Rage". Uživajte! 😛

Pogledajte prilog 419512

Jesam li nesto propustio i koja je fora sa "Rage"? Gledam i tripujem da ne kacis najavu za neku drugu seriju a SH samo najavljujes kroz ss. 🙂
Inace strasno nerviraju epizode u ovoj sezoni SH, bas su iseckane... Preporuka ako neko nije krenuo sa gledanjem bolje neka saceka i "zbindzi" u cugu...

To sam se i ja pitao dok nisam skapirao da nije rage na engleskom nego rage kao los konji...

Jesam li nesto propustio i koja je fora sa "Rage"? Gledam i tripujem da ne kacis najavu za neku drugu seriju a SH samo najavljujes kroz ss. 🙂
Inace strasno nerviraju epizode u ovoj sezoni SH, bas su iseckane... Preporuka ako neko nije krenuo sa gledanjem bolje neka saceka i "zbindzi" u cugu...
“Rage“ je moj prevod naziva serije po srpski za “Slow Horses” - spori/nesposobni/bezvredni konji, mrcine… Nju trenutno prevodim, otuda objava kada okačim prevod, da bi nestrpljivi mogli odmah da ga skinu i odgledaju epizodu, pošto mi stižu pitanja u inbox, tipa: “Da li ćeš da prevodiš to i to, kad će prevod, jel možeš da prevedeš tu seriju/film itd.”, pa da ne moram svakome pojedinačno da odgovaram. Praktičnije je.😉
Inače uglavnom preferiram da napišem naslov na srpskom, jer svaki jezik ima svoje izraze i pravila i ako ih mi ne poštujemo, ko će?😁
Isto radim i za bilo koju drugu (The Morning Show, Liaison, The Mosquito Coast, Tehran, Drops of God… uglavnom Apple-ove serije), kad je u pitanju moj autorski prevod.😁

Poslednja izmena:
Odgledao Blue Eye Samurai, i poslije par dana i dalje mislim o seriji. U svakom pogledu remek djelo ne samo u okviru animacije.

Volim da dođem na ovu temu, pljuvanje od strane pojedinih forumaša je jednako dobra preporuka kao kvalitetna recenzija nekoga s ukusom. 😉

Ima li neko da je gledao ovu rusku seriju Slovo pacana? Ako jeste znacio bi mi info gde je uspeo da pronadje kao i utisci naravno.

Puna tema remek-dela 😁
Ne treba pričati o ličnim ukusima, ali sam ovdje više vidio ljudi koji apsolutno ne bi prepoznali nešto što valja pa da im život od toga zavisi, nego ljudi koji hype-uju nešto što nije dobro.
Eto, imam kolegu bivšeg, super se slažemo oko ljubavi prema Star Treku, ali on i supruga 99% stvari ono baš brutalnih koje uglavnom ljudi vole toliko ishejtuju da su mi oni ovo što Martin Mystere kaže - da radim suprotno.

Počeo sam gledam treću sezonu Jack Ryana, ono što mi je upalo u oči je zaplet: Rusi ulaze u Ukrajinu, NATO se širi i razmešta oružje u Češkoj i sl

Treća sezona je trebala da bude snimljena ako sam dobro skapirao 2020 ili 2021 ali je pomerana zbog korone.
To je ~godinu do dve dana pre nego je krenuo rat u Ukrajini koji se odvija baš tom scenariju.

Sad da li je slučajnost ili ne....
Ali sličan vajb sam imao dok sam čitao od Ludluma knjigu Moscow Vector koja je napisana 2005 godine a gde je još detaljnije sve to opisano

Neko pogledao mapu, djelovalo mu logično. 😀

Frasier remake je jako dobar, ako se pregura par epizoda i prihvati nova postavka i nedostatak starih likova…

Kada se prihvate te nove okolnosti a meni je trebalo 4 epizode onda je serija bas prijatna i opustajuca… sa delovima gde sam bukvalno umirao od smeha. Fraiser i “Rodni” su maestralni, pogotovo prvi, dok se drugi lepo uklopio posle par epizoda gde se svi pitamo šta će “Rodni” ovde 😂

U svakom slučaju jedna od najboljih humorističkih serija u poslednje vreme, nadam se da će zadržati tendenciju rasta kvaliteta… uz nadu da će se možda pojaviti i neki stari likovi 😀

Frasier remake je jako dobar, ako se pregura par epizoda i prihvati nova postavka i nedostatak starih likova…

Kada se prihvate te nove okolnosti a meni je trebalo 4 epizode onda je serija bas prijatna i opustajuca… sa delovima gde sam bukvalno umirao od smeha. Fraiser i “Rodni” su maestralni, pogotovo prvi, dok se drugi lepo uklopio posle par epizoda gde se svi pitamo šta će “Rodni” ovde 😂

U svakom slučaju jedna od najboljih humorističkih serija u poslednje vreme, nadam se da će zadržati tendenciju rasta kvaliteta… uz nadu da će se možda pojaviti i neki stari likovi 😀
Bas tako, meni jako prija serija!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno