pinocio
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.01.2009
- Poena
- 565
Meni je ovo super leglo, odlicno odradjeno, i moram priznati da nisam uspeo da pogodim pobednika. Cak ni u finalu
Jel je promenjen glas Ricku?
“Rage“ je moj prevod naziva serije po srpski za “Slow Horses” - spori/nesposobni/bezvredni konji, mrcine… Nju trenutno prevodim, otuda objava kada okačim prevod, da bi nestrpljivi mogli odmah da ga skinu i odgledaju epizodu, pošto mi stižu pitanja u inbox, tipa: “Da li ćeš da prevodiš to i to, kad će prevod, jel možeš da prevedeš tu seriju/film itd.”, pa da ne moram svakome pojedinačno da odgovaram. Praktičnije je.😉Jesam li nesto propustio i koja je fora sa "Rage"? Gledam i tripujem da ne kacis najavu za neku drugu seriju a SH samo najavljujes kroz ss. 🙂
Inace strasno nerviraju epizode u ovoj sezoni SH, bas su iseckane... Preporuka ako neko nije krenuo sa gledanjem bolje neka saceka i "zbindzi" u cugu...
Ne treba pričati o ličnim ukusima, ali sam ovdje više vidio ljudi koji apsolutno ne bi prepoznali nešto što valja pa da im život od toga zavisi, nego ljudi koji hype-uju nešto što nije dobro.Puna tema remek-dela 😁
Je l' to ona sezona kada se u nekoj epizodi njih 5-6 nocu ukrca u onaj gumeni camac negde na Crnom moru, i onda se ujutru iskrcavaju iz tog camca negde kod Atine?! 🤣Počeo sam gledam treću sezonu Jack Ryana...
da🤣Je l' to ona sezona kada se u nekoj epizodi njih 5-6 nocu ukrca u onaj gumeni camac negde na Crnom moru, i onda se ujutru iskrcavaju iz tog camca negde kod Atine?! 🤣
Kad prevedeš u korejske serije i filmove od min 2.5 sata i nije puno...🥷
Bas tako, meni jako prija serija!Frasier remake je jako dobar, ako se pregura par epizoda i prihvati nova postavka i nedostatak starih likova…
Kada se prihvate te nove okolnosti a meni je trebalo 4 epizode onda je serija bas prijatna i opustajuca… sa delovima gde sam bukvalno umirao od smeha. Fraiser i “Rodni” su maestralni, pogotovo prvi, dok se drugi lepo uklopio posle par epizoda gde se svi pitamo šta će “Rodni” ovde 😂
U svakom slučaju jedna od najboljih humorističkih serija u poslednje vreme, nadam se da će zadržati tendenciju rasta kvaliteta… uz nadu da će se možda pojaviti i neki stari likovi 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari