Stigla uticnica pa da javim sta se desava.
Drzao sam je od kako sam pisao zadnji put konstantno na 24 i max izduv. Na klimi samoj je 25 C. Na tv-u (dok je ugasen, recimo neka 2 metra u stranu i 40 cm na dole je ta pozicija) termometar pokazuje oko 24. To je znaci ok. Na polici ispod tv-a, recimo metar neki od ove pozicije na TV-u pokazuje oko 23. Na fotelji, aj da kazem blizu centra sobe 5x5.5 pokazuje 21.8.
Znaci njen senzor bi trebalo da je u redu.
Na 10-ak C koliko je kod mene, ona zadnja 2 sata trosi 700-800 W. Sada je izduv topao, prijatno kako bih rekao, znaci nije vruc kamoli vreo. Pricam o onoj u dnevnoj sobi.
U kuhinji, koja ima jedan spoljni zid izolovan i 2 unutrasnja koje deli sa sobama koje se ne greju, klima je setovana na 23 i nju nisam merio ali auto fan je konstantno na 1 ili 2, nisam siguran i duva skoro pa hladno. Vise puta se gasila danas.
Takodje, ova u dnevnoj zadnja 2 dana kada bude oko nule ide u dF na 60-70 min.
Ni jednom se nije ugasila (cak i kod 15-16 C napolju), smanjivala temp izduva jeste.
Da napomenem opet-27m2 , 3 spoljna zida i 2x3 balkonac bez izolacije, jedan deljeni sa kuhinjom gde je druga zsw25, krovna izolacija 10-ka knauf kamena, pod plocice.
U kuhinji nisam obratio paznju, jednom sam je video da je otisla i tada je duvala isto skoro pa hladno ali je odradila dF.
Ako bilo ko moze da izvuce nesto pametno iz ovog, molim da napise.
Za izolaciju sam vec svesan koliko znaci ali opet malo mi je ovo cudno da je sve do nje.