Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Prvi utisci se u vodu bacaju 😂
Stigao i na moj 52s 5g. Videćemo.

ma da, jučer je masovno puštanje apdejta bilo, tako da je stigao i mojoj supruzi.

i opet nisu dodali u opciju galerije ono AI poboljšanje slika. neverovatno kako zakidaju starije modele s nekim funkcijama.

Odradio sam factory reset pa da vidimo kako će se sad telefon ponašati sa ovom verzijom. Ako nastavi da zakiva pri pozivu putuje.

Moze nekako da se ugasi vibriranje prilikom gasenje aktivne aplikacije iz Recent-a...?

Poslednja izmena:
Prije ke radilo sa iskljucenim Navigation Gestures (zadnja opcija), sada ne. Sigurno je bug.

Odradio sam factory reset pa da vidimo kako će se sad telefon ponašati sa ovom verzijom. Ako nastavi da zakiva pri pozivu putuje.
Kakvo je stanje nakon reseta? Sestra mi se žali da joj se desilo dva puta da ne može da se javi prilikom poziva. Bijel displej.

Za sada nema zabadanja ekrana tokom poziva. Ako se desi napisaću ovde

Posle apdejta mi se dešava kada uključim telefom bude crn ekran i samo u donjem desnom uglu bela strelica back taster se vidi i na ništa ne reaguje, pomaže gašenje telefona sa sva tri dugmeta

Kod mene posle apdejta radi solidno uz par zamerki.
Dosta brka srpski i engleski sto ranije nije radio, to racunam da ce se resiti kada zavrse sa prevodom u nekom od sledecih azuriranja.
U levom prozoru gde su mi ranije iskakale najzanimljivije vesti kod nas sada ili nema nista ili su neke vesti na engleskom ili Youtube linkovi, ne znam zasto.

Moguce je da baterija traje nesto duze, ja ne koristim previse telefon (pozivi, poruke i poneki surf) i telefon je izdrzao 3 dana.

Мени се чини да су ми лагано повећане иконе..осим ако се не трипујем...

Ne cini ti se.Ja nemam nikakvih problema,osim sto su veće ikonice i podebljan always on sat sto mi je iskreno bolje izgledalo ranije ali ajde,makar se moze vratiti na isto preko Theme Park-a.Baterija ista,tri mejla,dvije kartice i veza sa satom preko blututa.Oko 5h sot-a.

Kod mene posle apdejta radi solidno uz par zamerki.
Dosta brka srpski i engleski sto ranije nije radio, to racunam da ce se resiti kada zavrse sa prevodom u nekom od sledecih azuriranja.
U levom prozoru gde su mi ranije iskakale najzanimljivije vesti kod nas sada ili nema nista ili su neke vesti na engleskom ili Youtube linkovi, ne znam zasto.

Moguce je da baterija traje nesto duze, ja ne koristim previse telefon (pozivi, poruke i poneki surf) i telefon je izdrzao 3 dana.
Ne da brka sepski i engleski nego rastura u brkanju🤪🤪🤪🤣
Ja se iskreno nadam da ce se to prvim abdejtom resiti,inace ako ovako ostane to je strasno🤨
Drugih zamerki nemam....sve je ok

Ne da brka sepski i engleski nego rastura u brkanju🤪🤪🤪🤣
Ja se iskreno nadam da ce se to prvim abdejtom resiti,inace ako ovako ostane to je strasno🤨
Drugih zamerki nemam....sve je ok
Kao Xiaomi nekad 😪
Ako neko ima honor narukvicu, može da se pozdravi sa uparivanjem. Meni je otkačio app i sad moram da kupujem novi sat ili narukvicu jer više neće da se povežu a do sad je bilo sve ok sa svakim dosadašnjim abdejtom.

Poslednja izmena:
A gdje vam brka srpski i engleski posto je kod mene sve isto?Ne znam jedino za Feed jer je meni to ugašeno

Stigao decembarski patch, nosi i neke ispravke.

Nakon azuriranja softvera na a52s modelu aplikacije koje su mi bile na srpskom jeziku su sada na engleskom iako mi u podesavanjima stoji da je srpski jezik. Takodje i odeljak za vesti mi prikazuje samo americke neke clanke i hvala bogu reklame sa nasih prostora. Zna li neko kako se podesava?

Kao Xiaomi nekad 😪
Ako neko ima honor narukvicu, može da se pozdravi sa uparivanjem. Meni je otkačio app i sad moram da kupujem novi sat ili narukvicu jer više neće da se povežu a do sad je bilo sve ok sa svakim dosadašnjim abdejtom.
Osim ako uskoro to ne ispravi a do tada da budem bez funkcija na narukvici.
Dešava se nekad i da kad hoćeš korak nazad da izađe iz stranice - kao da si povukao prstom odozdo ekran.

Ja juce kliknuo update kada nudi Android 14 OUI 6.0 telefon je iz A1.
Prvi utisak je da nekako radi brze fluidnije, videcemo narednih dana.

Nakon azuriranja softvera na a52s modelu aplikacije koje su mi bile na srpskom jeziku su sada na engleskom iako mi u podesavanjima stoji da je srpski jezik. Takodje i odeljak za vesti mi prikazuje samo americke neke clanke i hvala bogu reklame sa nasih prostora. Zna li neko kako se podesava?
Identicno i kod mene, zna le neko resenje za ove clanke sto iskacu samo na engleskom?

Kao Xiaomi nekad 😪
Ako nisi bacio kutiju od Honor sata skeniraj QR sa kutije pa onda upari telefon i sat.Kada su upareni onda uradi update aplikacije.Ja drugačije nisam uspeo da uparim Honor band 7 ni sa PocoF3 ni sa Motorolom Edge 40 Neo.

Koje clanke, google feed?

Vrh Dno