Može, sounds and vibration, system vibration, pa prva opcija.Moze nekako da se ugasi vibriranje prilikom gasenje aktivne aplikacije iz Recent-a...?
Kakvo je stanje nakon reseta? Sestra mi se žali da joj se desilo dva puta da ne može da se javi prilikom poziva. Bijel displej.Odradio sam factory reset pa da vidimo kako će se sad telefon ponašati sa ovom verzijom. Ako nastavi da zakiva pri pozivu putuje.
Ne da brka sepski i engleski nego rastura u brkanju🤪🤪🤪🤣Kod mene posle apdejta radi solidno uz par zamerki.
Dosta brka srpski i engleski sto ranije nije radio, to racunam da ce se resiti kada zavrse sa prevodom u nekom od sledecih azuriranja.
U levom prozoru gde su mi ranije iskakale najzanimljivije vesti kod nas sada ili nema nista ili su neke vesti na engleskom ili Youtube linkovi, ne znam zasto.
Moguce je da baterija traje nesto duze, ja ne koristim previse telefon (pozivi, poruke i poneki surf) i telefon je izdrzao 3 dana.
Kao Xiaomi nekad 😪Ne da brka sepski i engleski nego rastura u brkanju🤪🤪🤪🤣
Ja se iskreno nadam da ce se to prvim abdejtom resiti,inace ako ovako ostane to je strasno🤨
Drugih zamerki nemam....sve je ok
Osim ako uskoro to ne ispravi a do tada da budem bez funkcija na narukvici.Kao Xiaomi nekad 😪
Ako neko ima honor narukvicu, može da se pozdravi sa uparivanjem. Meni je otkačio app i sad moram da kupujem novi sat ili narukvicu jer više neće da se povežu a do sad je bilo sve ok sa svakim dosadašnjim abdejtom.
Evo primećujem i da na nekim app ne radi vibracije a na nekim radi....Osim ako uskoro to ne ispravi a do tada da budem bez funkcija na narukvici.
Dešava se nekad i da kad hoćeš korak nazad da izađe iz stranice - kao da si povukao prstom odozdo ekran.
Identicno i kod mene, zna le neko resenje za ove clanke sto iskacu samo na engleskom?Nakon azuriranja softvera na a52s modelu aplikacije koje su mi bile na srpskom jeziku su sada na engleskom iako mi u podesavanjima stoji da je srpski jezik. Takodje i odeljak za vesti mi prikazuje samo americke neke clanke i hvala bogu reklame sa nasih prostora. Zna li neko kako se podesava?
Ako nisi bacio kutiju od Honor sata skeniraj QR sa kutije pa onda upari telefon i sat.Kada su upareni onda uradi update aplikacije.Ja drugačije nisam uspeo da uparim Honor band 7 ni sa PocoF3 ni sa Motorolom Edge 40 Neo.Kao Xiaomi nekad 😪
Ako neko ima honor narukvicu, može da se pozdravi sa uparivanjem. Meni je otkačio app i sad moram da kupujem novi sat ili narukvicu jer više neće da se povežu a do sad je bilo sve ok sa svakim dosadašnjim abdejtom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari