D
Deleted member 30833
Guest
Da li PC igre bolje rade na W10 ili W11 (ako je ista konfiguracija)?
Ako imaš big little (performance + efficiency jezgra) verzije ovih novih Intelovih procesora onda je win 11 bolji izbor.Da li PC igre bolje rade na W10 ili W11 (ako je ista konfiguracija)?
Ovo ce biti zanimljivo sada kada pocnu da se javljaju sa teorijama zavera kako jedan sistem je bolji naspram drugog.Da li PC igre bolje rade na W10 ili W11 (ako je ista konfiguracija)?
Isto, ponekad marginalno bolje na 11. Osim kad ima neki bug koji negativno utiče na performanse.Da li PC igre bolje rade na W10 ili W11 (ako je ista konfiguracija)?
Najveci bug sa win 11 -animacije prozora. Nekad stabilne, nekad ne.Isto, ponekad marginalno bolje na 11. Osim kad ima neki bug koji negativno utiče na performanse.
Iskreno nema veze, windows 10 i windows 11 su ti isti OS u sustini samo drugaciji UI. Windows 11 ima onaj direct storage ali samo jedna igrica trenutno to koristi a to je ratchet and clank. Ja se iskreno dvoumim da se vratim na 10 barem ovih vise od godinu ipo sto je ostalo ili dok ne izadje 12Da li PC igre bolje rade na W10 ili W11 (ako je ista konfiguracija)?
Microsoft Power Toys rade i na W10. Fancy Zones rade baš to-Mozda bih i nastavio da koristim Win 10 da nije deo gde udjem u hdd i fascikle mi izgledaju mnogo nepregledno i ne mogu da procitam iste jer mi slova igraju pred ocima jer je sve nekako nagurano jedno ispod drugog. Onda ne znam da li je izasao neki mod koji omogucava win 10 da ima ovo:
Pogledajte prilog 417641
To mi dosta znaci.
A zato mislis da je Win 11 kriv za restart ?Ja ozbiljno razmišljam da se vratim na Win 10, već par dana mi se računar restartuje iz čista mira, pogledam event viewer, ma krcat grešaka tipa:
- Metadata staging failed, result=0x80070490 for container '{00000000-0000-0000-FFFF-FFFFFFFFFFFF} i desetine varijacija
- The server {8CFC164F-4BE5-4FDD-94E9-E2AF73ED4A19} did not register with DCOM within the required timeout.
- The GameInput Service service terminated unexpectedly. It has done this 5 time(s). The following corrective action will be taken in 1000 milliseconds: Restart the service.
Nabrajam samo crvene erore, žutih "Warning" ima na desetine, koliko sam skapirao na brzinu guglajući ima veze sve sa windows updateima ali baš nemam ni želje ni volje da se cimam. Na Win10 ne pamtim da sam imao bilo kakav "gremlin" problem, ako ga je i bilo, brzo bi se znalo šta je.
Starting December 19, 2023, a new file is available to create an installation media to update to Windows 11, version 23H2. The new media does not encounter this issue and contains the December 2023 security update. It is available for download at the Software Download page for Windows 11 in the section “Download Windows 11 Disk Image (ISO) for x64 devices”. Guidance on installation can also be found at this site.
Microsoft will finally let Windows 10 and 11 users uninstall the Edge browser, but only if you live in the European Union. Although you can alter regional settings to delete Edge from Windows 10 or 11 in other countries, it is a relatively complex solution that might scare off an inexperienced user. Luckily, there is now an app to automate the process.
Uradih juče "In place upgrade" sa ovim ISO-om da malo osvežim već potpuno updejtovan system i na moje iznanađenje 3D graphic score se povećao za 25-30%, Drajveri naj noviji i pre ovoga tako da nije do njh, nešto mora da je kočilo u več 3 godine staroj windows instalaciji.![]()
New Windows 11 23H2 images are now available with fixes for known issues
Microsoft has released new Windows 11 23H2 images (available on the official website and via the MCT app) with fixes for some known issues, namely the broken Narrator during the initial setup.www.neowin.net
Jel proradio Spotlight na Lock screenu nakon ovog ?Uradih juče "In place upgrade" sa ovim ISO-om da malo osvežim već potpuno updejtovan system i na moje iznanađenje 3D graphic score se povećao za 25-30%, Drajveri naj noviji i pre ovoga tako da nije do njh, nešto mora da je kočilo u več 3 godine staroj windows instalaciji.
Pa probaj za čas da znamo mi drugi. Neće ništa da izgori.Ne upotrebljavam ga, samo smeta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari