Meni nije bilo, jedino ne mogu da se setim da li je tako default ili sam ja to iskljucio ko zna kad i zbog cega.To je meni uvek otkačeno. Pošto nije uključeno onda mora čekati.
Androidi to nemaju. Preprodavcima taj BH dobro doso kad treba cenu da obore nekom u zamenu kad uzmu a kad prodaju ucute se 😂 upravu ste taj info treba da se makne. A i sam apple ina zaradu jer cesce se ide na servis zamene baterije.Данас је негдје око мјесец ипо од када купио 15плус, и данас примијетио BH 99%, видим малтене свуда се каже да је нормално да буде тако чак и док размишљао да узмем то читао, али ипак мало се узнемирих када то видјех. Користим мало више од просјека јер ми је битно за посао, поготово када треба нешто да сними, али ван посла гледам да што мање гледам у екрене уопште. Пуним телефон једном дневно буквалном једном у 24ч, а када немам посла нпр викендом једном у та два дана. Него можда би боље било избацити софтверски ту инфо 😁
Озбиљан трик apple је урадио са овим, на адроиду не видиш ништа осим good health, овом инфомацијом оптерете и ако је већина ваљда свјесна да здравље батерије опада од трена кад први пут упалио уређај . Иначе од када користим заиста веома задовољан батеријом.Androidi to nemaju. Preprodavcima taj BH dobro doso kad treba cenu da obore nekom u zamenu kad uzmu a kad prodaju ucute se 😂 upravu ste taj info treba da se makne. A i sam apple ina zaradu jer cesce se ide na servis zamene baterije.
Pixeli uveli od pre par nedelja i to, sad pokazuje tacan broj ciklusa isto kao i na 15 seriji.Озбиљан трик apple је урадио са овим, на адроиду не видиш ништа осим good health, овом инфомацијом оптерете и ако је већина ваљда свјесна да здравље батерије опада од трена кад први пут упалио уређај . Иначе од када користим заиста веома задовољан батеријом.
Sto bi to radio, kad jednostavno može “slučajno” da ti ispadne i da dobijes nov telefon?😀14 pro kupljen kad je izasao prosle godine, 88% BH, prvi put proverio ovo u 6 meseci. Bitno mi je da izgura dan, i to je uspesno, jos uvek bez problema. Cekam da padne na manje od 80 pa aktiviram applecare+
Ne dobija se baš novi osim ako nije totalno uništenSto bi to radio, kad jednostavno može “slučajno” da ti ispadne i da dobijes nov telefon?😀
Eto sad kad znamo sve to, onda će nam se slučajno iskriviti kućište, pući će ekran i leđa😀Baš nam je gadno pao niz stepenice😁Ne dobija se baš novi osim ako nije totalno uništen
Tipa polomljen ekran/leđa = zamena istih
Mislim da ako je iskrivljeno kućište da tek onda bi zamenili telefon ceo
Ja imam oba, i upravo 17.2 betu gurao bio, od samog pocetka manje vise na 15PM - rekao bih da je baterija egal, s tim sto je prednost kao i sa svim ajfonovima uvek bila u standbyu, ali manje vise su telefoni isti po pitanju baterije, nema puno sta da razmisljas jer i da postoji razlika, varira od aplikacija i korisnickog ponasanja vise nego samih telefona. Vise je za brigu da li ti 'lezi' velicina oba telefona i najvaznije, samog iOSa i specificnosti vezanih za njega.Zdravo svima
Unapred se zvinjavam ako je pogresna tema...
Drugari, da li je neko mozda uporedjivao bateriju 15PM (17.2) sa Samsung U23 ultra?
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari