Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav društvo jel moze neki savet ili preporuka za tarifu? Godinama sam Mts korisnik za 10tak dana mi ističe ugovor trenutna tarifa mi je Omorika 15. Telefon mi ne treba. Sta vi savetujete da se beži u A1 ili da se ostane i uzme neka tarifa Omorika 25 ili 50?
Тражио пренос у другу мрежу, позвали ме и понудили 30% попуста не претплату. То је максимум колико они могу понудити.

Ako je neko zainteresovan da ga uz određeni dogovor dodam u 4uBox4 neka piše u inbox. Znači ko ima Omoriku ili Kontrolu troškova a treba mu još gigabajta a nije već dodan u neki box paket kao pridružena linija. 2 mesta bih recimo imao za dodati.

Pozdrav društvo jel moze neki savet ili preporuka za tarifu? Godinama sam Mts korisnik za 10tak dana mi ističe ugovor trenutna tarifa mi je Omorika 15. Telefon mi ne treba. Sta vi savetujete da se beži u A1 ili da se ostane i uzme neka tarifa Omorika 25 ili 50?

Inače koristiš hotmail a ne gmail.
U pravu si, htela sam da napisem
e-mail, ali mi konstantno telefon radi autocorrect

Nema ništa od ponedeljka?

I promocija je samo ovih 200GB koji vaze 12 meseci? Ne znam zasto daju stvari na X meseci, a ne sva 24 meseca..

Na sajtu ne vidim ništa, gde pratite to?

Neki popust na telefone, ništa?

Na sajtu ne vidim ništa, gde pratite to?

Neki popust na telefone, ništa?
Kad sam pisao bilo je na sajtu , crveni baner kod svakog Omorika paketa gde je pisalo 200GB 12 meseci i stojale su stare cene, sad vidim da to nema i da su samo najvece cene paketa, nema ni onih snizenja za odredjen broj meseci...

Vidi se i dalje baner za 200GB, al su digli cene, kakvi slepci. Neko im rekao da je kul fora da cena bude 2024 jer znas ono, jos malo pa je 2024. godina.
"Ljudi kad vide cenu, bice im toliko dobra fora da ce zanemariti to sto smo praznicno podigli cene". Ovde bukvalno fali onaj meme kad daju ideje, pa prvo dvoje da neke ocajne predloge, ali treceg lika koji jedino kaze nesto normalno bace kroz prozor. E ovo je dao predlog neko od ono dvoje.

Tacno se secam da je npr Soko Lite bio oko 1600-1700 prvih godinu dana, sad ga digli na "dobra fora" cenu.

1702371670877.png

Taj je juce bio 1700 ili 1800RSD..
A inace te ciganske fore sa prvih 12 meseci ta cena, pa posle veca..nemam reci.. bolje da stave istu cenu svih 24 meseca, ne znam odakle im te glupe fore
I ovih 200gb prvih 12 meseci paz' boga ti..

Vidi se i dalje baner za 200GB, al su digli cene, kakvi slepci. Neko im rekao da je kul fora da cena bude 2024 jer znas ono, jos malo pa je 2024. godina.
"Ljudi kad vide cenu, bice im toliko dobra fora da ce zanemariti to sto smo praznicno podigli cene". Ovde bukvalno fali onaj meme kad daju ideje, pa prvo dvoje da neke ocajne predloge, ali treceg lika koji jedino kaze nesto normalno bace kroz prozor. E ovo je dao predlog neko od ono dvoje.

Tacno se secam da je npr Soko Lite bio oko 1600-1700 prvih godinu dana, sad ga digli na "dobra fora" cenu.

Pogledajte prilog 417990
hahhahaha 5.12. sam produzio taj paket. Cena paketa je 2.649 a prvih 6 meseci mi je 1.199 dinara.
Kako njih bas briga za sve

Koliko treba da budem korisnik MTS postpaid paketa pod ugovorom od 24 meseca da bih uzeo mobilni telefon na rate?
Da li se vrsi upit u kreditni biro da bih mi dali telefon na rate?

Hvala!

Istice mi ugovorna obaveza ali imam kasnije kupljenu dodatnu opremu ( sat ) na rate. Da li ce mi odobriti prenos broja u drugu mrezu a ostatak rata za sat ce mi ostati da redovno otplacujem na rate ?

Koliko treba da budem korisnik MTS postpaid paketa pod ugovorom od 24 meseca da bih uzeo mobilni telefon na rate?

Hvala!
Meni su rekli da vrše upit, a da li stvarno vrše ko bi ga znao... u svakom slučaju naruči šta hoćeš pa ćeš videti kako ćeš proći.

Hvala!
Meni su vrsili proveru samo prvi put kad sam uzimao telefon, dok za drugi telefon preko njih i jos skuplji nista nisu pitali.
Znam jos jednu osobu koju su proveravali za jeftiniji telefon prvi put, posle za drugi skuplji samo dali.

E sada, da li je do toga sto si "dokazao" da mozes da otplatis telefon ili zbog vremena koliko si korisnik nisam siguran. Rekao bih da je ovo prvo, jer sam 8-9 godina bio korisnik raznih MTS paketa, sto jelte nije bilo dovoljno kad sam prvi put uzimao paket sa telefonom.

Meni su vrsili proveru samo prvi put kad sam uzimao telefon, dok za drugi telefon preko njih i jos skuplji nista nisu pitali.
Znam jos jednu osobu koju su proveravali za jeftiniji telefon prvi put, posle za drugi skuplji samo dali.

E sada, da li je do toga sto si "dokazao" da mozes da otplatis telefon ili zbog vremena koliko si korisnik nisam siguran. Rekao bih da je ovo prvo, jer sam 8-9 godina bio korisnik raznih MTS paketa, sto jelte nije bilo dovoljno kad sam prvi put uzimao paket sa telefonom.
Al si isao na online kupovinu telefona ili u poslovnicu?

Prvi put poslovnica, drugi put online za vreme pretprodaje nove S23 serije.

Nazad
Vrh Dno