Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

UA285150...HU - 100 primera za Srbiju i EU

do Madjarske i iz Madjarske su isle slicnim tempom.

Za Srbiju
poslednji Cainiao status : Received by local delivery company
UPU : Departure from outward office of exchange - BUDAPEST

nema potvrde od Poste Srbije i nema statusa Arrived at local delivery center

LA...HU

slican tempo kao za ostale destinacije - ima isporucenih i u Srbiji
ali za veci broj koje idu u Srbiju je poslednji status
Cainiao - Received by local delivery company
Magyar Posta - Preparing item for international transport
UPU - Departure from outward office of exchange

la526hu.jpg

ptt526.jpg

Poslednja izmena:
I meni stoje 2 LA...HU pošiljke od 27.10. sa statusom HU-HU1005.

Na žalost za sada nema novih vesti i dalje je status kvo...obustava rada je još tu.

Da li su posiljku evidentirali pri isporuci ?

Ako ne evidentiraju posiljke pri isporuci , to ostavlja veliki
prostor za mahinacije.
Za registrovanu posiljku koja je usla u sistem , a Posta nema
evidenciju da je isporucena , moze se smatrati da su je izgubili.

Sve u svemu ova situacija vodi ka tome da na AE dobijemo privremenu
obustavu narucivanja na adrese u Srbiji...
Danas ću da idem i da je preuzmem, pa ću onda videti da li je evidentirana iporuka.

Naravno da je naručeno na adresu u Sombor. Ne vidim zašto bi naručivao na neku adresu u NS. Ja ni nemam adresu u NS.
meni su stavili u paketomat u Sremskoj Mitrovici, naravno uvek je ista adresa u NS na svim paketima sa AE…

meni su stavili u paketomat u Sremskoj Mitrovici, naravno uvek je ista adresa u NS na svim paketima sa AE…
Šta ti teško, podrži štrajkače, odi po paket, nemoj plaki plaki...
Sarkazam, btw...
Što je nagore, kad se budeš žalio pisaće ti da si imao priliku da podigneš paket.

Još jedna napomena svima, spustili su visinu naknade za izgubljene i uništene pošiljke/pakete desetostruki iznos naplaćene poštarine (ranije je bio dokazani iznos štete).
U prevodu oko 3000 dinara vam plate naknadu štete bez obzira an stvarnu vrednost sadržine paketa.

Za uručene pošiljke, ali ne u roku, plaćaju naknadu u visini iznosa poštarine, bez obzira što stvarna šteta za primaoca zbog prekoračenja roka uručenja može biti drastično veća.

sto je najgore idem nekad u SM poslom, na teren, ali nije bilo ticketa za tamo nazalost :D a kola imaju gps pracenje, nije da bi mi zamerali, ali ono….

Ja sada zvao mog poštara u SD rekoh da podignem neke pošiljke koje su možda stigle pre štrajka, kaže bato nema ništa ovde, sve je zaključano u GPC,. Ja mu kažem imam neke pošiljke koje su stigle u Srbiju još u Septembru i Oktobru, on meni "bato oni su ovo pripremali više od mesec dana i sve zaključak u GPC, čak nisu ni slali svim poštama pošiljke još od Oktobra". Ako vidite poštare na ulici ili skuter, to su ugovori. Oni ljudi moraju da rade a ovi za stalno su zaštićeni kao beli medvedi.

Да су грађани организовани, као што нису, била би колективна тужба против поште и бесправног задржавања туђе имовине.
LOL Pa sta cekas? Eto, ti, ovi sto su ti lajkovali post, pa ovaj sto pominje revoluciju :ROFLMAO: @Alrad... a ima vas sigurno jos na ovoj temi. Pa eto, krenite, tako su i postari krenuli. :)

@VLaK Pisano vec ranije, a i ona ti je rekla. Nemoj da ides tamo po posiljku, sacekaj par dana, pa kada je vrate u tvoju postu, ukoliko tvoj postonosa strajkuje, svrcni se do poste i preuzmi posiljku.

Naravno da je naručeno na adresu u Sombor. Ne vidim zašto bi naručivao na neku adresu u NS. Ja ni nemam adresu u NS.

Cainiao prikazuje NS :( - ako si voljan , pokusaj da dobijes postu u Veterniku pa proveri da li je adresa NS ili SO

Da li ti je ta posiljka posle stigla na tvoju adresu ili joj se gubi trag ?
Da li je Cainiao prikazivao NS ili SM ?

stigla je negde…. poslali u paketomat u SM, pa mi jos javili da nije podignuto iz paketomata… pazi stvarno…

IMG_7484.jpeg
kao sto rekoh sve posiljke imaju samo jednu adresu na koju stizu godinama

IMG_7485.jpeg
od 19. Seeptembra…

sad su krenuli poljoprivrednici, blokirali sve prilaze rafinerijama, i lokalne puteve zatvaraju polako… taman kada postari krenu da rade, nece biti goriva :)

Poslednja izmena:
ako, krajnje je vreme bilo da ustane kuka i motika

2023-11-13_16-43-03.png
Kada imam pravo da pokrenem refund i kada je najbolje da to ucinim?
LA052815880HU

Za 11.11 sam narucio Anker Space A40 sluske i dobio sam kod LS...NL
Nije mi nesto ostalo u secanju da je neko spominjao ovaj kod, koliko se obicno ceka?
P.S. Zanemarite strajk Poste
sta je paketomat?

@branislav peranovic

Automat za isporuku posiljki

@Chernobyl

Da li uopste pratis temu ?

Imas na hiljade HU posiljki koje kasne , a ima i onih koje su stigle u Srbiju ali zbog strajka
nisu evidentirane i ne prosledjuju ih ka lokalnim postama.

LS...NL su takodje spomenute pre par dana.

Pogledajte prilog 413151
Kada imam pravo da pokrenem refund i kada je najbolje da to ucinim?
LA052815880HU

Za 11.11 sam narucio Anker Space A40 sluske i dobio sam kod LS...NL
Nije mi nesto ostalo u secanju da je neko spominjao ovaj kod, koliko se obicno ceka?
P.S. Zanemarite strajk Poste

Nema nista od povrata novca, pokusao sam ja za par posiljki koje su trebale da stignu pre novembra, to su sve posiljke preko 50 dolara i apsolutno su mi sve odbili. Sad cekam da vidim da li ce to uopste stici ili da pokrecem neku tuzbu protiv poste, jer stvarno ne znam kako da nazovem ovaj bezobrazluk je su to sve komponente koje su mi potrebne zbog posla.

blago tebi :)

111.png
222.png
ostale izgleda jos nisu ni uneli u sistem... davno napustile Madjarsku..

Meni par paketa mrdnulo sa carine i u otpremi je ali tu zabolo, nemam pojma gde je zapravo i sta ce dalje biti tj. da li ce dostava biti probana ili barem info da se ostavi da mogu da odem po nju itd.
Smor.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno