Šta je novo?

Counter- Strike 2

Nije užasno, ali jeste. Što se tiče čitera, nisu makli prstom u CSGO 11 godina, pa nisu ni sad. Apsolutno ih ne zanima da urade bilo šta ozbiljno po tom pitanju. Jedino da se igra FACEIT, koji je ionako besplatan.

CItere nikada nece resiti dok god ne naprave alat koji moze da nadgleda procese koji se vrte u pozadini dok igrate CS. Da bi to radilo potrebno je da vlasnik racunara dozvoli Valveu da njihov sotver ima kompletan pristup nad racunarom. Drugacije nece resiti citere jer cit softver radi tako sto se igra sa podacima koje igra salje grafickoj. Anticheat u Valorantu i na FaceIT-u radi tako i zato je toliko efikasan.

Nije užasno, ali jeste. Što se tiče čitera, nisu makli prstom u CSGO 11 godina, pa nisu ni sad. Apsolutno ih ne zanima da urade bilo šta ozbiljno po tom pitanju. Jedino da se igra FACEIT, koji je ionako besplatan.

U pravu je @MasterChief2 to se nece menjati u skorije vreme nista i zato je smor. Kazem za sad je "uzasno bagovana" tj trenutno sto mislim da ce se kroz neko dogledno vreme resiti tj nadam se.

Da li postoji nacin da se resi lag i seckanje? Ili se ceka neku update da se to sredi. Nebitno je sta se igra, nekako sve sto se desava kasni, kao da igrac nije na mestu na kom se prikazuje
Trenutno je taj problem sa cs2, svima je tako, dok oni to ne rese sa njihove strane ostaje nam da igramo ovako, ili da napravimo pauzu.

Da li postoji nacin da se resi lag i seckanje? Ili se ceka neku update da se to sredi. Nebitno je sta se igra, nekako sve sto se desava kasni, kao da igrac nije na mestu na kom se prikazuje
Probaj FACEIT, imamo osecaj da igra bolje radi na 128 tick serverima.

Na jednoj masini se zakuca u toku trece partije Deathmatch. Nije neka masina, i3-4170, 8GB, RX 460. Blokira samo ako se igra online, ako ukljucim Practice radi bez problema. Juce je izasao novi drajver koji navodno ispravlja nesto ali i dalje je isto. Vidim online da se mnogi zale i da im samo CS2 zeza.

Ono što sam ja sebe uspeo da ukopam jeste modovi za pokretaLJe glupih mapa za vežbanje, aim_botz i slične...
nisam mogao da odigram 30 sekundi diskonektovalo me sa servera i izbacivalo neke greške...
Nemojte ni u ludilu to pokušavati ako nećete da se otelite da vratite nazad...
Neka hvala biću bot, samo me pusti da radi...
A o tome kako radi neću ni da pričam svi su već sve rekli, to je jedno mučenje opako...
Jasno je kad te ubijaju neki mnogo brzi momci u csgo, ali ovde više ne znaš ko je pro, a kad je cs2 zabo....

Seckanje bar meni je reseno i bas sam pisao u ovoj temi do cega je bilo ako imas amd grafu driver je skoro izasao samo sto sam ja uninstalirao stari sa ddu i onda instalirao novi i resio seckanje... Druga stvar razlika je na odnosu kad je moglo da se igra cs go sa 2gb grafom a to nije slucaj vise jer sada igrica ozbiljno vuce i grafiku stim u cs go je sve procesor odredjivao u vezi fpsa dok sad to nije slucaj.
Imao sam: Procesor i5 8400, 2x8gb 2666 mhz ram, rx6600xt 8gb i imao sam oko 200-250fpsa
Promenio sam polukonfiguracju i sada:
i7 11700f, 2x8gb 3200mhz(probao sam i sa 2666mhz bila je razlika u 30fpsa), grafa ista...
Sada imam od 300-380fpsa i prosek vrti se tu oko 340... Mislim da ne treba puno da ocekujete od rx570 u cs2 i grafickim od 4gb stim sa predhodnom konfiguracijom drop fpsa u odnosu na cs2 je nekih 30%

Kad pišete o fps pišite koja rezolucija i koja podešavanja, jer teško da imaš taj fps, a sve na max i 2k ili 4k rezoluciji.

Problem je sto istom coveku kod sina radi bez zakucavanja na jos slabijoj masini neki i7-870, 8gb, geforce gtx 560 1gb ddr5. Amd definitivno ima problem, probao sam starije drajvere, oni nece ni da ucitaju mapu zakuca se. Zadnji drajver od 2.11. radi tacno dve partije i u trecoj 4 sekunde pre kraja se zakucao. Znaci uvek u trecoj.
Ja mislim da ovaj Win10 23 izdanje pravi problem neki mozda, kod klinca mu je ili 22H2 ili cak 21H neko izdanje. To je ostalo da probam i ako je isto nema tu resenja.
Zaboravih, juce je bio i update igre od 7GB ali opet je isto.

Seckanje bar meni je reseno i bas sam pisao u ovoj temi do cega je bilo ako imas amd grafu driver je skoro izasao samo sto sam ja uninstalirao stari sa ddu i onda instalirao novi i resio seckanje... Druga stvar razlika je na odnosu kad je moglo da se igra cs go sa 2gb grafom a to nije slucaj vise jer sada igrica ozbiljno vuce i grafiku stim u cs go je sve procesor odredjivao u vezi fpsa dok sad to nije slucaj.
Imao sam: Procesor i5 8400, 2x8gb 2666 mhz ram, rx6600xt 8gb i imao sam oko 200-250fpsa
Promenio sam polukonfiguracju i sada:
i7 11700f, 2x8gb 3200mhz(probao sam i sa 2666mhz bila je razlika u 30fpsa), grafa ista...
Sada imam od 300-380fpsa i prosek vrti se tu oko 340... Mislim da ne treba puno da ocekujete od rx570 u cs2 i grafickim od 4gb stim sa predhodnom konfiguracijom drop fpsa u odnosu na cs2 je nekih 30%
CS:GO (i sada CS2) su loše optimizovane igre, odnosno endžin je takav da čudno skalira u odnosu na hardver, uz prilično lošu grafiku za iole novije standarde.
To za procesor donekle i mogu da razumem, ipak se radi o MP igri sa velikim brojem igrača i dešavanja na mapi, ali grafički je ovo jedna od najgorih igara ikada u tom smislu - kvalitet prikazane grafike/performanse.
Pa jedan Battlefield (sa drastično boljom grafikom), radi bolje sa pomenutim starim grafičkim RX570/580. Npr. RX580 8GB pokreće mnoge FPS igre sa odličnom grafikom na high podešavanjima i 55-60FPS u proseku (BF, COD, FC5 i FC6, Crysis 3, čak i neke Metro naslove) a ima probleme sa kaunterom koji je grafički na nivou 2005. godine 🤡

E sad, na mom AMD kompu iz potpisa igra radi mnogo bolje nego na početku, očigledno su nešto dobro uradili na polju optimizacije (primetio sam bar 3-4 veća ažuriranja do sada).
Na skoro maksimalnim podešavanjima (ne vredi, ni CS ne mogu da igram ispod high) sa 4xMSAA, FPS je uglavnom između 80-160, mada rezolucija mora da bude 1080p. jer oni bedni dimni efekti bombi značajno obaraju FPS u 1440p rezoluciji.

Uglavnom, oduvek sam gotivio CS (jedini online FPS koji trenutno igram), ali ova verzija jednostavno nije smela da nosi naziv 2, ovo je CS:GO+ i ništa više od toga.

Poslednja izmena:
Unistise igru totalno. Pogledajte sta su uradili sa Classic Knife poslednjim updejtom:

Problem je sto istom coveku kod sina radi bez zakucavanja na jos slabijoj masini neki i7-870, 8gb, geforce gtx 560 1gb ddr5. Amd definitivno ima problem, probao sam starije drajvere, oni nece ni da ucitaju mapu zakuca se. Zadnji drajver od 2.11. radi tacno dve partije i u trecoj 4 sekunde pre kraja se zakucao. Znaci uvek u trecoj.
Ja mislim da ovaj Win10 23 izdanje pravi problem neki mozda, kod klinca mu je ili 22H2 ili cak 21H neko izdanje. To je ostalo da probam i ako je isto nema tu resenja.
Zaboravih, juce je bio i update igre od 7GB ali opet je isto.
Probao Win10 21H1, zakucao vec u prvom mecu.
Odustajem, jednostavno je smece od igre.

cs2 je cak otjero i s1mple..ode covjek igrati valorant..🤣

Probao Win10 21H1, zakucao vec u prvom mecu.
Odustajem, jednostavno je smece od igre.
Jesu li oni uopšte izdali nove drajvere za RX460? Ja sam imao stuttering na RX6600XT, dok nije izašao novi drajver, od tada je rešeno.

Interesantno da nemam nista od problema sto navodite na 9900 i 1080 na 2k/144, jedino sto se ponekad shotovi ne registruju.
Ali vidim i po netu da veliki broj ljudi muci muku....

Никаквих проблема ни код мене, игра ради фино на i5 и Radeon 6600.

Od kako je izaso novi cs2, nikakvih bagova nemam ni ti zakucava igra sve radi savrseno kod mene,grafika mi je invidia rtx i nikakav problem nemam.
Nisam igrao 5 dana pravio malo pauzu prezasitio se, pa sam poceo da trokiram u igri ja, malopre sam skinio nove drajvere invidijine i instalirao. Po pokretanju igre saceko da instalira novi apdejt i odigrao jednu partiju i nikakvih problema nemam.
Izgleda da problem imaji igraci koji koriste malo starije AMD grafike
Jedini problem su citeri koje sve vise ima

Od kako je izaso novi cs2, nikakvih bagova nemam ni ti zakucava igra sve radi savrseno kod mene,grafika mi je invidia rtx i nikakav problem nemam.
Nisam igrao 5 dana pravio malo pauzu prezasitio se, pa sam poceo da trokiram u igri ja, malopre sam skinio nove drajvere invidijine i instalirao. Po pokretanju igre saceko da instalira novi apdejt i odigrao jednu partiju i nikakvih problema nemam.
Izgleda da problem imaji igraci koji koriste malo starije AMD grafike
Jedini problem su citeri koje sve vise ima
Predji na faceit, nemas citera ako ti je to jedini problem.

Jesu, 2.11.23. je izasao nov i pise kako resava nesto u Vulkan. To nisam probao, kako se pokrece Vulkan varijanta? Ovo klasika je DirectX 11?

Uglavnom sa AMD grafikama, Nvidia mnogo manje problema.
Nema poente da se pokreće Vulkan varijanta, jer nije ispolirana, zato i nije zvanična opcija u igri (valjda će je dodati kad bude radila kako treba).

Ne pamtim da je ikada bilo gore sto se tice citera i trolera, za solo premier ti trebaju zivci jaci od celika. U proseku imam 1 dobar gejm na 4-5 odigranih partija (normalan tim, komunikacija, neka taktika). Sve ostalo se svodi na soliranje, dvoje mozda prica (if I'm lucky) i to je to. Jos ako na to dodam ovaj sistem gde zbog poraza dobijas gejm posle koga mozes da ides i u -400 elo-a, sta reci...

Realno od kako je izasao do sad bilo je dosta promena malo se sve to pobosalo tako da sigurno ce biti jos bolje samo treba da prodje dosta vremena... Cs Go je bio ocajan na pocetku.... Dosta nas voli cs i sta da mu radite valve je takav pusti da igras da bi uzimao pare pa onda popravlja nedostatke lagano... Nasa je odluka hocemo li igrati to ili necemo... Isto se desava i sa win10 idao i u prvih god dana bio ocaj 😃 Nista nije bolje ni sa 11
Kad pišete o fps pišite koja rezolucija i koja podešavanja, jer teško da imaš taj fps, a sve na max i 2k ili 4k rezoluciji.
slagacu te koja je rezolucija ali ispod full hd cs se nikad nije ni igrao na fullu... Sve low sto je vise moguce 😃

Mislim da je to problem sa svim pucacinama. Covek bi pomislio da u 2023. game modeli mogu malo bolje da se prilagodjavaju neposrednoj okolini. Ali izgleda da je to suvise komplikovano.

Moze i u pojedinim igrama metak ne izlazi iz glave vec iz puske. Sve zavisi od implementacije. Igraj neki FPS sim, nemoj arkade.

Nazad
Vrh Dno