Po toj logici LTC bi trebao u nebo odavnoStaro pravilo, što je novčić veće smeće, to bolja zarada na njemu.
Pa ako pogledas godisnji chart mi smo tehnicki u bull-u od pocetka godine jer stalno idemo na gore. Svasta je otislo x2-x5. Znas kako kazu "Stairs Up, Elevator Down". Ja nisam nesto ubedjen da cemo nastaviti na gore i da najgore tek sledi i time se vodim kada trejdujem jer ocekujem da cu dokupiti sve i svasta kasnije kada padnemo. Ali ja sam neko ko ne prati chartove, grafikone i ostalo i trejdujem po osecaju. Ako i ne padnemo opet je dobro jedino sto cu imati vise USDT-a od planiranog.Da li je rano da se kaže da se trend menja posle skoro 3 godine?
Ne znam da li je neko bacio pogled na Cake ovih dana, otišao je x2.
Upravo to. Jedino sto ja ne vidim nijedan razlog za bull run. Ovo polovljenje je verovatno jedini razlog zasto BTC vuce na gore. Bull run ne vidim u najavi jer ne vidim nikakvu akumulaciju. Ekonomija je globalno u bunaru tako da nema nikakvog razloga da kripto skace.Svašta je u igri, bull trend jeste run nije. Nije isključeno da se bull run desi u narednih 6 meseci i da sledeceg leta imamo vrhunac i početak novog beara i velike krize što morbius najavljuje, a doćiće sigurno kad tad.
Ni ja iskreno ne verujem u taj scenario ali šta smo sve doživeli u kriptu nije isključeno. Mislim da je ETF veći okidač od polovljenja i on je tu iza ćoška, i predpostavljam da će početi masovno povlačenje btc-a sa menjačnica da bi popunili investicione fondove za klijente jer im treba btc "fizički". To se neće baš svideti menjačnicama i cena bi od tog trenutka trebala samo da raste. I dump je moguć ali ne verujem da će ispod nivoa od kada objave vest jer ce onda u momentu skočiti od 5% do 10%. Sve u svemu bul market je krenuo, i čekali smo ga 3 godine. Po meni sada treba reagovati i na vreme puniti korpe jajima jer dok se setimo i osvestimo, ode voz. Da ne bude posle eeee gde sam bio. Kada budemo rekli evo ga bull run onda treba početi izlaziziti a ne kupovati a sa čim ću izaći ako nisam kupovao na vreme.Upravo to. Jedino sto ja ne vidim nijedan razlog za bull run. Ovo polovljenje je verovatno jedini razlog zasto BTC vuce na gore. Bull run ne vidim u najavi jer ne vidim nikakvu akumulaciju. Ekonomija je globalno u bunaru tako da nema nikakvog razloga da kripto skace.
da si rekao da je ekonomija otiš[la u *****, verovatno bi bio cenzurisan, ali ako ga menjaš po padežima, onda je OKI da, ekonomija jeste u kurcu ali dolaze izbori u americi i biće šminkanja jos jedno vreme.
Zeznuo sam se i izvinjavam se na izrazu trebao sam reći u binaru kao u postu. Neznam zašto sam se tako izrazio....da si rekao da je ekonomija otiš[la u *****, verovatno bi bio cenzurisan, ali ako ga menjaš po padežima, onda je OK![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari