Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel to znači da je DOT u stvari sasvim ok na nekih komotnih 10ak $?

I dokle Sol planira da ide? Ja iz *******cije kupio nešto malo kad je bio oko 8$ i prodao đuture na 43,9 a ovo i dalje ide..

Bukvalno. Ako ne i vise. Inflacija je sve to pojela, pare su obezvrednele. Stampalo se kao nezdravo.

Nije ni ta sveća gorela do zore. Pogledaj recimo Fed’s overnight reverse repo facility koji je FED otvorio 2014. da bi bankama dao mesto gde mogu da parkiraju višak novca za dobru nadoknadu. Količina dolara u repou je eksplodirala kako je novac naštampan nakon sloma iz 2020, ali sada rapidno opada i repo će biti ispražnjen negde u januaru ili februaru. Čeka nas ovde ozbiljna deflacija, ljudi nisu ni svesni. Zbog toga je po meni suva kešovina najbolja investicija trenutno, kripto samo za one sklone riziku i samo na kraće staze.

Screenshot from 2023-11-10 19-59-46.png

BTC se sprema da pukne na 70k. Moja šteta, što trenutno nemam da uložim... Samo nešto malo...

Ne znam gde ce i sta da pukne ali ja sam upravo prodao nagrade od stejka ETH-a, DOT-a, ATOM-a i STRAX-a. To su nagrade koje sam dobio u prethodnih 40-50 dana. Sve je lepo otislo gore u odnosu do pre par nedelja pa rekoh da iskoristim to. Videcemo kako cu proci i dokle ide ovaj zeleni talas.

ETH na 2055$
DOT na 5.7$
ATOM na 9.5$
STRAX na 0.95$

Nadam se da će Avax sijati istim svetlom kao onomad. Za sada je na dobrom putu, ali i dalje dosta daleko od ath.

Imam 80ak Chainlinka kupljenih na Solana mrezi na Exodusu (wrapped chainlink), ne mogu da ih swapujem ni za sta, vec samo da ih posaljem negde. Ne znam gde i kako, pa ako ima neka dobra dusa neka pise na pm.

Svi trznuli na gore kroz BTC odnos... Osim naravno LTCa

Ocekujem ekaploziju 😉 (salim se naravno 😂)

Tokom prethodnog mid-cycle bull marketa iz 2019. BTC market cap je bio otišao oko 3x, alt market cap oko 2x.

Činimi se da se i ta popravka odnosa u odnosu na BTC lagano usporava, da ne kažem staje. Korekciju još uvek nismo videli, mada je BTC pokazao i ranije da zna fino da nastavi rast, kada se očekuje korekcija.

Ajmo neka misljenja o ceni do zadnjeg datuma za ETF za BTC, trebalo bi da je 10ti Januar?
Btc- oko 50k
Eth- oko 3k
Link- oko 25
Sol- oko 90

Pesimistično. :)

BTC ~ 23k
ETH ~1.2k
Link ~ 9$
SOL ~ 18$

Nego da li kupiti nazad prodate nagrade pa prodati opet :)

Američka berza je pošandrcala na nove podatke o prestanku rasta inflacije, gotovo sa povećanjem kamatnih stopa, žurka počinje, opa-cupa... Čitam Burry pozatvarao put pozicije sa gubitkom. Kripto verovatno da se malo 'ladne od prethodnog skoka, pa će i on, raste apetit za špekulacijom.

Džigi nastavlja sa pesimističnim prognozama i mlati pare :D. Koliko vidim iz tovjih postova, ti najbolje znaš da li ponovo ući. Ako uđeš, ispratićute pa makar kupio i PEPE.
Evo malo trejda dok se gleda mec u Torinu. Jos da Djokovic dobije i odlicno. 😀

Nesto malo preko 7k zarada. Sada cekam da udjem ispod 0.9 ako bude srece. 😀

Prilozi

• Screenshot_20231115-000744.png
    Screenshot_20231115-000744.png
    226.3 KB · Pregleda: 99
Evo malo trejda dok se gleda mec u Torinu. Jos da Djokovic dobije i odlicno. 😀

Nesto malo preko 7k zarada. Sada cekam da udjem ispod 0.9 ako bude srece. 😀
Morbius na aparatima od ovih silnih čarobnih pasulja i baza podataka. 🤣 🤣

Avax prebacio ETC, a deluje kao da će još gore..Šta činiti?
Sta god uradio kajaces se. Ja jos uvek ne mogu da se pomirim sa tim u kriptu. :)

Tipa odgovara mi sto ATOM ide gore jer sam ga kupio na 7$ ( oko 20k komada ) ali nervira me kada prodam nagrade na 9.5$ ( oko 550 komada ) a on nastavi da ide gore. I kazem sebi nemoj da se nerviras, ta kolicina nagrada je nista u odnosu na glavnicu/stejk ali jok. Nikada covek nije zadovoljan i ako znam da nikada necu ubosti vrh/dno uvek ista prica. Ali *** tako izgleda mora kada smo u kriptu.

Kakve su procene sa kretanjem cena BTCa u narednih par dana ?

Mislim da do 10. januara mora biti odluka oko ETF-a, sto znaci da se sutra ujutru mozes probuditi a da je preko noci odluceno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno