Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je ATH BTCa i ETHa bio u novembru 2021, kako cekamo 3 godine?

Ne vidim drugi razlog za sve ovo osim da je ETF zavrsena prica i da je pitanje dana/nedelje kada ce biti odobren.
Ako je ovo priced in, sta ce biti kada bude odobren i kada Blackrock i ostali krenu da pune svoje rezerve?

Sa druge strane mi nije jasno zasto bi kupovali po visokim cenama. Ne znam, mnogo toga mi nije jasno ali koga briga, samo neka raste.

Sve jasno ali kada odobre, valjda moraju i da kupe BTC u velikim kolicinama kako bi mogli da ponude korisnicima?

Jedino ako se u tom slucaju ne radi OTC kupovina.

Pa imali smo probu sad kad je bila lazna vest da je ETF odobren i BTC je skocio 10% za 5 minuta... nema tu selloffa nikakvog, po meni kad ga odobre ide 30-50% gore u roku od 24h...

Pa imali smo probu sad kad je bila lazna vest da je ETF odobren i BTC je skocio 10% za 5 minuta... nema tu selloffa nikakvog, po meni kad ga odobre ide 30-50% gore u roku od 24h...
To je baš veliki skok za 24h, ali moguć je jer, se poklapa sa halving hajpom koji se tek zaukava - obe stvari pumpaju cenu, mada ETF više trenutno.. ove nedelje ga prilično pumpa pad dolara u odnosu na EUR, i donekle skok akcija tehnoloških kompanija.

Ako fond koji ima ETF Bitcoin proglasi bankrot, ko uzima taj btc sto imaju?

Ako insinuiras na Blackrock to se nikada desiti neće. Ne pratim odavno ali nekom logikom ako ce da im odobre, logike mi ima da ce BTC biti bas nizak pred odobrenje.

Kakva su ocekivanja vasa za naredne dane? Ja koliko se secam 42-45k su bile neke barijere i za gore i za dole.

40K jak otpor i ocekivani pad na nivo od recimo 36K. Tu gde je do juce bio otpor sada je support.
ETF je vrhunski isplaniran pred polovljenje, neko ce opasno da se nagrabulja para. Ja sam za sada zadovoljan kako se krece cena, ni prebrzo, ni presporo.
Skok tehnoloskih kompanija obicno ide kada je ekonomija zdravs i kad ima love. Sada to bas i nije slucaj tako da ne znam koliko je to odrzivo. Ko zna, mozda je i vesnik proleca mada nisam toliki optimista.

Ako insinuiras na Blackrock to se nikada desiti neće. Ne pratim odavno ali nekom logikom ako ce da im odobre, logike mi ima da ce BTC biti bas nizak pred odobrenje.
Pa nije on jedini podneo zahtev. Nekako cela poenta not your keys not your crypto gubi smisao sa ETF

Ma jok, uporedjujem cene koje su bile aprila 2022. kada je BTC bio preko 40k.

DOT i LINK su pratili jedan drugog u to vreme.

Btc ponovo blizu 40k a ni 40k nije kao sto je nekada bilo i vecina ljudi ima manje para nego 2021 na 40k 😅

Crypto is easy 😁💪

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno