11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaринu |
Prodavci mogu da produze rok dostave. Za vreme korone su mogli maksimalno do 120 dana. Sad je taj rok verovatno kraci. Samo je pitanje da li hoce i da li umeju to da urade.Juče mi je istekao poslednji dan za dostavu paketa sa alija. Zna li neko do kad mogu da tražim refund? Poslala sam prodavcu da mi produži rok za dostavu. Znam da su to mogli da odrade dok je bila korona. Ne znam sad da li mogu da produže taj rok. Sigurna sam da je zastoj do naše pošte.
Ha, ha...Blago nama novosadistima
![]()
Novosadski poštari obustavili rad
Novosadski poštari su samoinicijativno u utorak ujutru stali sa radom, a slična situacija je i u okolnim selima i u Vrbasu. Neki od zahteva su povećanje plata i prijem novih radnika.U razgovoru sa…www.mojnovisad.com
Pa morali bi i sami ljudi da se menjaju a ne samo način rada. Džaba menjati zastareli sistem rada ako ne možeš da promeniš ljude koji rade taj posao.@Čika_Kure
@dedamrsoje
NISU djubretari nego cistaci !!!
Sto se poste tice , nece se dogoditi nista bitno jer niko nece da menja
zastareli nacin rada
Ne znam koliko verovati oveme, kao strajkuju a nikad vise nisam video onih novih njihovih elektricnih kombija po gradu...Blago nama novosadistima
![]()
Novosadski poštari su samoinicijativno u utorak ujutru stali sa radom, a slična situacija je i u okolnim selima i u Vrbasu. Neki od zahteva su povećanje plata i prijem novih radnika.U razgovoru sa…www.mojnovisad.com
dajte jos paketomata!Blago nama novosadistima
![]()
1 dana ako se ne carini, 4-5 ako se cariniZa NS treba 1-5 dana do sledece promene statusa, evo ti moj poslednji primer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari