John Cena
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2007
- Poena
- 465
Svi hvale za sada :
Mene samo brine optimizacija, da li ce moja 3080 da zavrsi posao.
Dal si realan?
Svi hvale za sada :
Mene samo brine optimizacija, da li ce moja 3080 da zavrsi posao.
Nema sta u njoj narocito da se hvali osim grafike, ali drago mi je da ti se svidela. Mislim, nije igra losa, ali ni ne odusevljava (barem mene nije).callisto protocol koji nisu hvalili meni je najbolja igra u zadnjih 5 godina![]()
pa to ti pricam, to sto ljudi pricaju nema veze sa trenutim stanjem mog raspolozenja...koliko ima oskar filmova koji su meni ******...tako i ovoNema sta u njoj narocito da se hvali osim grafike, ali drago mi je da ti se svidela. Mislim, nije igra losa, ali ni ne odusevljava (barem mene nije).
Ne daj Boze da su ti zadnjecallisto protocol koji nisu hvalili meni je najbolja igra u zadnjih 5 godina![]()
Imas li neke dokaze da ce tako stvarno i biti?Btw, igra nece raditi na gtx 10xx, rx 5xxx kartama (ali bi trebalo raditi na gtx 16xx jer su bazirane na Turing arhitekturi) i starijim jer ne podrzavaju mesh shadere (zamenjuju razlicite shadere u dx12 ultimate, koliko sam razumeo Nanite je slicna tehnologija ali mesh shaderi se mogu koristiti u svakom endzinu koji podrzava dx12 ultimate).
nvidia 10xx serija je stara 7 i po godina, po meni je ovo opravdan potezBtw, igra nece raditi na gtx 10xx, rx 5xxx kartama (ali bi trebalo raditi na gtx 16xx jer su bazirane na Turing arhitekturi) i starijim jer ne podrzavaju mesh shadere (zamenjuju razlicite shadere u dx12 ultimate, koliko sam razumeo Nanite je slicna tehnologija ali mesh shaderi se mogu koristiti u svakom endzinu koji podrzava dx12 ultimate).
Ekvivalent RX 6700 non xt, naravno nije 1:1 posto su igre bolje optimizovane za konzoleKoju grafu koristi PS5?
Da, smanjivanjem grafickih podesavanja.Ekvivalent RX 6700 non xt, naravno nije 1:1 posto su igre bolje optimizovane za konzole
Pa tera bro, ovo je prva igra koja ovo trazi i bez toga neces moci, navodno, da POKRENES igru uopste...Remedy svakako ne tera nikog da upgrade-uje GPU ili citav komp, jednostavno AW2 sysreq je takav kakav je i ko ima PC koji ispunjava isti, moci ce da igra (neko u low, neko medium, high, a neko i sa RT-om i path tracing-om). Igra izlazi i za PS5 i XS konzole, pa kome je sta po volji.![]()
GTX10 su (pra)stare graficke i svakako su zrele za zasluzenu penziju, kao i RX 5xx serija. Neke igre ce jos uvek moci da pokrenu, ali eto AW2 nece. RX 5700 XT je novija od njih i po snazi bi svakako bila sposobna da pokrene igru, ali eto, ne podrzava pomenute mesh shader-e. Sta da se radi, ko ima nju, moze da je proda i kupi koriscenu RX 6600 bez ikakve doplate. Slabija je od 5700 XT, ali ima podrsku za mesh shader-e. Ili uz malu doplatu (30-40e) moze da se uzme 6600 XT ili RTX 2060 Super. Takodje, Xbox Series S je oko 230-ak evra, dakle kao neki slab(iji) GPU, a na njemu mogu da se igraju (gotovo) sve nove igre bez problema, a uz Game Pass je apsolutni best-buy za sve igrace sa ogranicenim tj. malim budzetom za gaming.Pa tera bro, ovo je prva igra koja ovo trazi i bez toga neces moci, navodno, da POKRENES igru uopste...
Mislim da cilj i nije prosečan pc jer ko je spreman da da 60€ za igru daće i barem 200€ za grafičku, a realno i mnogo više.Mislim da je Remedy maaaalo precenio performanse prosecnog gaming PC-ja, al videcemo...
Mislim da cilj i nije prosečan pc jer ko je spreman da da 60€ za igru daće i barem 200€ za grafičku, a realno i mnogo više.
E moj prijatelju, upravo si opisao definiciju "girlmath".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari