Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigao danas, vredi apsolutno svaku paru i kome treba da BT muzika preko AUX, apsolutna preporuka. Ocekivao sam da ce da se cuje bolje od upaljaca, ali ne ovoliko bolje.

Cak je i mikrofon upotrebljiv za razgovor, doduse nisam probao ozbiljnije i u voznji, samo parkiran.

Ma šta da javljam, bilo jasno odmah.
Radnja više ne postoji.
Refund imam prava tek 10 dana po kupovini.
Javiću ishod posle 23.10.
Nije mi prvi put da se zaletim, ali sa AE do sada imam samo 2 loša iskustva za silne nabavke svih ovih godina.

Stigao danas, vredi apsolutno svaku paru i kome treba da BT muzika preko AUX, apsolutna preporuka. Ocekivao sam da ce da se cuje bolje od upaljaca, ali ne ovoliko bolje.

Cak je i mikrofon upotrebljiv za razgovor, doduse nisam probao ozbiljnije i u voznji, samo parkiran.
Možeš li uporediti kvalitet zvuka preko BT, u odnosu na recimo žičano AUX-om ?

Ma šta da javljam, bilo jasno odmah.
Radnja više ne postoji.
Refund imam prava tek 10 dana po kupovini.
Javiću ishod posle 23.10.
Nije mi prvi put da se zaletim, ali sa AE do sada imam samo 2 loša iskustva za silne nabavke svih ovih godina.
Pa da, nažalost jasno je bilo odmah. Svakako ne bi trebalo da imaš problema u procesu povraćaja.

Akp nekom treba, ovo nije losa cena
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €28.04 63%OFF | Anker Soundcore 2 Portable Wireless Bluetooth Speaker Better Bass 24-Hour Playtime 66ft Bluetooth Range IPX7 Water Resistance

A, otkud znam, piše "brzi punjač" 🤷‍♂️ ja iskopao ovaj što je drugar dobio pre nedelju dana i hvali ga...

Ima li ovako nešto ali i sa pojačalom integrisanim? A da od ulaza ima optički, coax i bt?

Noviji AVR-ovi imaju sve to +Ethernet i neki svoj Streamer

PS
Ovo izašlo u pretrazi na brzaka, ko zna šta je:

Poslednja izmena:
Ko iole pazari preko Alija zna da se bez broja prodatih proizvoda, reviewa i ocene prodavnice i kad se otvorila ne treba gledati. Ovde još i besplatana dostava preko dhl i ostalih većih služba. Dobro je što si upozorio ali ovo uvek treba pogledati.

Mozes li da skontas razliku izmedju tog i ovog

Osim sto je taj malo jeftiniji, a dolazi sa kablom. Oblik me manje-vise ne interesuje.
Oba imaju bps, bct i oba su gan 65w sa istim rasporedom portova.

Не видим разлику, исте су карактеристике, е сад да ли унутра има неке разлике то би морао неко стручан да узме и отвори оба.

A, otkud znam, piše "brzi punjač" 🤷‍♂️ ja iskopao ovaj što je drugar dobio pre nedelju dana i hvali ga...
Možeš li ga pitati jel gledao neki kod nas pre poručivanja, pa je ovaj bolji od lokalne ponude?

Znam da je bilo povremeno u lidlu, pa rekoh da vidim da li je ovaj bolji. Nije loše imati.

Ja sam ovaj porucio, navališe ga, za 11eur neka se nadje...

A bas mi je pre neki dan trebao i pozajmim od prijatelja, ko zna kad ce ponovo zatrebati.

€13.29 64%OFF | Car Battery Charger 6A 12V Car and Motorcycle Battery Charging Device Lead-acid Battery Smart Repair LCD Display

Ja sam ovaj porucio, navališe ga, za 11eur neka se nadje...

A bas mi je pre neki dan trebao i pozajmim od prijatelja, ko zna kad ce ponovo zatrebati.

€13.29 64%OFF | Car Battery Charger 6A 12V Car and Motorcycle Battery Charging Device Lead-acid Battery Smart Repair LCD Display
Sad videh da nema linka
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €13.29 64%OFF | Car Battery Charger 6A 12V Car and Motorcycle Battery Charging Device Lead-acid Battery Smart Repair LCD Display

Kakav je taj,onaj iz Lidla je dvaput riknjavao i na kraju odustao od reklamacije.

maxresdefault.jpg

2000din.
Meni radi jos uvek, doduse 2 puta punio auto akumlator, par puta za skuter.

Koje led sijalice uzeti za auto? A3 2006 ako je bitno.. Uzeo sam neke ali mi na kompjuteru izbaca greska kao da su crkle, ali u stvari nijesu..

Ne dostavljaju ove u CG.. 😔
Ja sam ove uzimao za A4, mislim da je bila ova F2 Pro varijanta.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €6.34 25%OFF | YHKOMS 80W 14000LM Car Haedlight H4 H7 H1 LED H8 H9 H11 4300K 5000K 6500K 8000K 25000K Auto fog Light 80W 16000LM 12V LED Bulb

Sve u svemu pogledas recenzije, ocenu, broj prodatih pa preseces... Mislim da koje god da izaberes, bice bolje od onih C9 i slicnihsto kod nas prodaju po 15-20e, pa i skupljih.

Ja sam sa ovima bio zadovoljniji nego sa Osram led.

Nazad
Vrh Dno