Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

za to ti treba i BMS. Ponekad nije moguće iskoristiti originalni.
4S BMS je ispod 1$ na aliju
nije tacno. treba da proveri baterije za pocetak. ne moze bez razloga da se kupuje bms, ne treba da se daju pogresni saveti samo da bi se na forumu pokazao da se razume u nesto i to povrsno.

treba da se otvori aku. svaka baterija pojedinacno proveri. ako neka nije dobra da se proba samostalno punjenje iste i pokusa da se oporavi. vrlo cest slucaj. zatim ne treba da kupuje aparat za punktovanje vec moze da ih zalemi kako su i bile. u slucaju da baterija nije dobra ili vise njih neka uzme staru aku od laptopa ako ima visak i iz nje izvadi neku zdravu. ako nema neka kupi bateriju. kada ih vrati neka proveri da li aku radi. ako ne radi da ide dalje.

nije tacno. treba da proveri baterije za pocetak. ne moze bez razloga da se kupuje bms, ne treba da se daju pogresni saveti samo da bi se na forumu pokazao da se razume u nesto i to povrsno.

treba da se otvori aku. svaka baterija pojedinacno proveri. ako neka nije dobra da se proba samostalno punjenje iste i pokusa da se oporavi. vrlo cest slucaj. zatim ne treba da kupuje aparat za punktovanje vec moze da ih zalemi kako su i bile. u slucaju da baterija nije dobra ili vise njih neka uzme staru aku od laptopa ako ima visak i iz nje izvadi neku zdravu. ako nema neka kupi bateriju. kada ih vrati neka proveri da li aku radi. ako ne radi da ide dalje.
E svasta... iskritikova coveka i onda uradi isto, jos gore. Savetujes coveku da uzme bateriju iz laptopa koja je litijumska i stavi tamo gde su nicd. Cak i da zameni sve, ubaci elektroniku za li-ion, pitanje je da li su baterije iz laptopa odgovarajuce, jer je vrlo bitna karakteristika baterije, tj struja praznjenja, da bi ispratila odgovarajucu snagu motora.

@zmanic
Nijedan review, prodavnica otvorena 6. oktobra, free shipping preko KR poste..ne bih da mracim ali ja ne bih porucio nikada u tom slucaju. Ja sam uzeo fosi audio k5 pro mini ali iz fosijeve zvanicne prodavnice, izaslo nekih 55 dolara, nisu ga carinili.

Nek ide. Rizikovao sam pa šta bude, javiću ovde.
Ne prizaju penzionerske kartice na našoj carini još uvek.

Poslednja izmena:
Ne znam koliko je ovaj store siguran, ali rizikovao sam i naručio ovo:

Povukla me je cena, a ovo merkam zadnjih dana prečesto za svoj HiFi kutak. Mnogo je hvaljeno na nekim mestima na YT:

26 dolara? ovo je prevara, nerealna cena, nova radnja bez feedbacka

btw kazu sad da je ovo bolja kupovina od FX Audio

1697363562615.png

Nek ide. Rizikovao sam pa šta bude, javiću ovde.
Ne prizaju penzionerske kartice na našoj carini još uvek.

Za nekih 80€ SMSL SU-1 je ubica DAC ova do 200-300 €

Sve ispod njega se ne isplati.

Ne fali njemu ništa posebno za ovu cenu. I bolje je što nije univezalni. Bilo bi dobro, da se bi se neki vetaran iz emisije poigrao malo sa ovim. Napisao sam Šćepi. Videćemo šta će da bude.

Da li je neko uzimao miša/kontroler za CAD? Preporučite.
Nešto na ovu foru (oblik) ali mnogo jeftinije:
1697497281287.png
Thanks

Meni nije prošla baterija za laptop. To je jedino što mi nije prošlo od kad naručujem sa alija.

Ja bih rekao da problem nije carina nego prevoz, koliko znam zabranjeno je u cargo hold ubacivati litijumske baterije. Zato je transport otežan i problematičan.

Mislim da ne postoji razlog da carina zadržava bilo kakve baterije. Sasvim je legalno da kupiš bateriju. Problem je međunarodni transport. U Srbiji bez problema mogu poštom da stignu baterije svih vrsta, što znači da našoj pošti i kurirskim službama iste ne smetaju.
Carini bi, eventualno, moglo da smeta da skladište baterije. Međutim, oni i ne znaju u kom je paketu baterija. Kada otvore i vide, baterije više nisu njihov problem, jer prelaze u Poštine ruke 😊

Budu i jeftinije, svoje sam platio 47$. Odlične slušalice, mada ja nisam neki korisnik, meni su i one od 20 super, s tim što ove imaju ANC, koji dosta dobro radi.

koje proverene usb-c earpods uzeti na aliexpressu?

1697623043467.png

sa dobrim mikrofonom, to sam zaboravio da napisem, jako vazno, za pozive, ne za muziku

Je l' ima neko preporuku za neke jeftinije bezicne slusalice, tipa 500-600 dinara, samo da posluze kad me mrzi da vucem ove velike preko usiju? Mnogo mi je trenutno da dam 3-4 hiljade za npr. Xiaomi kod nas. Takodje, ima li neko preporuku za futrolu za laptop velicine 15.6", da mogu da ga stavim u ranac ponekad, da ne vucem torbu stalno sa sobom?

Unapred hvala!

Moze neki link gde je koliko-toliko sigurno poruciti?
Izadju mi ili neke od 20+ dolara, ili neke sa tipa 2-3 prodata...

Cini mi se da je ova cena samo za welcome deal, a meni ovo nije prva porudzbina, tako da ce meni biti 27 dolara ako sam dobro razumela?

Hvala na predlogu u svakom slucaju!

Ne moze da ti bude 27$ nikako, udji sa drugog pretrazivaca i proveri adresu za shipping

1697660216819.png

Mozda je problem sto nisam ulogovana na ovom uredjaju, probacu na drugom.

Prilozi

• 1697660538022.png
    1697660538022.png
    647.7 KB · Pregleda: 69
Nazad
Vrh Dno