Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Uzeo sam ovaj mini kao neki punjac za kola, kaze super fast cim ukljucim, ali mi nekako osecaj da je sporiji od kucnog. I ne bude mi tesko odem izmerim preko aplikacije kuci na 220 volti 25 vati 5 amera i na njemu puni oko 4k mili ampera pri 40 posto baterije. A u kolima nazovi 65 vati 5 ampera puni dosta manje oko 1500 prosecno mili ampera, ali u oba slucaja pise super fast. Etoz to je to.

Samo oridjidji.

Zna li neko slučajno kakva je situacija u dole navedenim uslovima za reklamiranje kod Promobi-ja:

Mob sam kupio od vakum od vlasnika ugovora i zajedno aktivirali treću godinu garancije preko Members aplikacije. Imam I štampano iz maila da je u garanciji 2+1 godina.

Moram da ga pošaljem u servis da mi srede neke sitnice koje me nerviraju ali kada sam ih zvao i hteo da pošaljem uredjaj jer nisam iz Bg, kažu pošaljite pa ćemo da vidimo da li mozemo bez vlasnika ugovora. Kakva je situacija tu, šta će im vlasnik ugovora kad je UO njemu istekla kod Yettela? Sve mislim da me vozaju jer je skup telefon i dalje a štošta ima da se popravi.

Naravno da te vozaju. Samo ti njima priloži dokaz kupovine (npr sliku ugovora i screenshot iz members aplikacije), ostalo je na njima da provere/reše.

Zvao sam ih onako nadrkanim tonom, jer sam na žalost bio u toj branši i znam malo više oko reklamacija. Rekoh, garancija posle 24m više nije vezana za prodavnicu već za fizičko lice po novom zakonu, te reče gospođa da pošaljem telefon i reče gde se nalazi link na sajtu da pozovem kurira. A prvi put sam ih pozvao onako nonsalantno u vožnji, iskreno su me zbunili jer nisam očekivao takav odgovor, kao Pošalji pa ćemo da vidimo. Kao da šaljem kamena ne telefon koji sam platio 1000e.

Zvao sam ih onako nadrkanim tonom, jer sam na žalost bio u toj branši i znam malo više oko reklamacija. Rekoh, garancija posle 24m više nije vezana za prodavnicu već za fizičko lice po novom zakonu, te reče gospođa da pošaljem telefon i reče gde se nalazi link na sajtu da pozovem kurira. A prvi put sam ih pozvao onako nonsalantno u vožnji, iskreno su me zbunili jer nisam očekivao takav odgovor, kao Pošalji pa ćemo da vidimo. Kao da šaljem kamena ne telefon koji sam platio 1000e.
Druže ja mogu knjigu da pišem o mojoj reklamaciji za stolicu od 1000+ eura. Juče sam zvao advokata, ako sledeće nedelje ne dobijem neku konkretnu info ili ću da zovem inspekciju ili odma da tužim, ne vredi više!

Samo mail njima i u cc sve službe za zaštitu potrošača. Tako se rešava. A može i advokat, to je možda i efikasnije.

Kako beše, sa 11 je stigao?Ne sećam se šta su obecali..

Trebalo bi da je od S21 serije 4 godine nadogradnja, valjda bi android 15 trebao biti zadnji.

Pa da, tako nekako.

Da li još neko ima problem sa fokusom na S21 Ultra? Kada je na 1x nikako ne može da fokusira kada je na dalje subjekte poput zgrada ni kada se klikne na njih. Probao sam promenu rezolucije, restart telefona i ništa nije pomoglo. To je dešava samo na glavnoj kameri posle poslednjeg update od pre par nedelja.

Da li još neko ima problem sa fokusom na S21 Ultra? Kada je na 1x nikako ne može da fokusira kada je na dalje subjekte poput zgrada ni kada se klikne na njih. Probao sam promenu rezolucije, restart telefona i ništa nije pomoglo. To je dešava samo na glavnoj kameri posle poslednjeg update od pre par nedelja.
S21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi:oops:(probao radi:D).

Ja ga u ponedeljak zbog toga i konektora za punjenje šaljem u Promobi.

Prebaci na prednju kameru pa vrati na zadnju.

Probaj što bi rekli malo prstom da zeznes fokus kamere dok ne izoštri. Kod mene radi i kad se čukne o nešto. Tj sve opcije koje sam naveo. Na redditu ima bas bas puno ljudi koji se žale na isti problem još u 2021 i uglavnom je zamena senzora rešavala problem.

Mislim da je 70-80e.

Probaj što bi rekli malo prstom da zeznes fokus kamere dok ne izoštri. Kod mene radi i kad se čukne o nešto. Tj sve opcije koje sam naveo. Na redditu ima bas bas puno ljudi koji se žale na isti problem još u 2021 i uglavnom je zamena senzora rešavala problem.
Ništa ne pomaže. Fokusira na blizinu ali neke dalje objekte nema šanse.

Kod mene radi kad se čukne kamera ili protrese telefon, naravno kad je uključena kamera.

Nazad
Vrh Dno