War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Ako ti se ceka mesec dana, imas na alixpres od baseus ugreen itd isto brzi a za manje pareVrv gledam oglase sa type c ulazom, da bi to punilo iole korektno. Vecina je sve sa usb.
Ako ti se ceka mesec dana, imas na alixpres od baseus ugreen itd isto brzi a za manje pareVrv gledam oglase sa type c ulazom, da bi to punilo iole korektno. Vecina je sve sa usb.
Ma jok tebra, cisto znatizelje radi. A mozda neko zeli isto da zna pa da ne gubi vreme.Opterećujete se bespotrebnim stvarima.
Druže ja mogu knjigu da pišem o mojoj reklamaciji za stolicu od 1000+ eura. Juče sam zvao advokata, ako sledeće nedelje ne dobijem neku konkretnu info ili ću da zovem inspekciju ili odma da tužim, ne vredi više!Zvao sam ih onako nadrkanim tonom, jer sam na žalost bio u toj branši i znam malo više oko reklamacija. Rekoh, garancija posle 24m više nije vezana za prodavnicu već za fizičko lice po novom zakonu, te reče gospođa da pošaljem telefon i reče gde se nalazi link na sajtu da pozovem kurira. A prvi put sam ih pozvao onako nonsalantno u vožnji, iskreno su me zbunili jer nisam očekivao takav odgovor, kao Pošalji pa ćemo da vidimo. Kao da šaljem kamena ne telefon koji sam platio 1000e.
I na a1Upravo je stiglo ažuriranje za YETTEL
Jel treba da dobijemo sesticu? Mislim da je to krajnji koliko se secamKad se očekuje 6.0 na s21 ultra?
Unapred hvala.
Kod mene je od pre neki dan 5.1Jel treba da dobijemo sesticu? Mislim da je to krajnji koliko se secam
Da li još neko ima problem sa fokusom na S21 Ultra? Kada je na 1x nikako ne može da fokusira kada je na dalje subjekte poput zgrada ni kada se klikne na njih. Probao sam promenu rezolucije, restart telefona i ništa nije pomoglo. To je dešava samo na glavnoj kameri posle poslednjeg update od pre par nedelja.
S21 Ultra kome ne radi focus kako treba, kada kucne blok sa kamerama fokus se popravi(probao radi
).
Ništa ne pomaže. Fokusira na blizinu ali neke dalje objekte nema šanse.Probaj što bi rekli malo prstom da zeznes fokus kamere dok ne izoštri. Kod mene radi i kad se čukne o nešto. Tj sve opcije koje sam naveo. Na redditu ima bas bas puno ljudi koji se žale na isti problem još u 2021 i uglavnom je zamena senzora rešavala problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari