Prvi put pišem… Čitam celu temu, ima puno “caka”. Imate foru do kraja Oktobra, kucate vaučer UBERI1000 na sve preko 5000 (nisam siguran, drug mi je rekao) i umanjuje se racun za 1000din. Kupite pelene, toalet papir, prašak i to ponovite koliko hocete puta, samo kucate drugu imejl adresu, i svaki put umanji za 20% skoro

Možete i gume zimske komad po komad, nema dostave, a svaka 1000din jeftinija

Parfemi, kozmetika, hrana za pse, patike, hit

Pise da traje do kraja oktobra valjda. Pozdrav
Ma pozvaću i jedne i druge ,samo mislim da će ići brže sa zvaničnim uvoznikom .
A kada sam kupio pitao sam za garanciju ništa mi nisu odgovorili
Krenuo ja da mu objašnjavam gde sam kako kupio,a on me gleda bledo gleda onaj papir sa qr kodom ,pa traži garantni list i fiskalni uz njega ..
Ja vidim koliko sati i da nema od njega leba .
Bilo mi je usput ,pa sam pomislio da može to da se završi bez mejlova i zivkanja ,možda je upućen kakva je procedura ali seoska posla
Ma moguće da nisu jos svima raširili informaciju. Tako sam ja sa plavim Boschom imao, za bušilicu, i onda su zbog tih web prodavnica na kraju bukvalno uveli da ti ne treba nista, ni garantni list, a i račun nisi morao da nosiš, ako si registrovao na Bosch sajtu. I villager ce uskoro tako sigurno. Mnogo ima tih što prodaju na internetu, moraju i ovi naši da se promene u servisima. Pozdrav
Domaća firma, Agromarket, imas i njihovu online prodavnicu. Kupovao sam od njih direktno u prethodnoj firmi nesto. Villager je realno dobar, ali normalno, koliko para daš, to i dobiješ. Imaju one crne i sive mašine koje imaju dobre karakteristik. Stric moj ima neku sivu testeru Villager, nije narandzasta i godinama radi sa njom. Ima neki lanac i držač lanca markiran…. Msm, ja imam nesto sitno, kosilicu neku al jeftinu baš, tako i da ne ovekujem mnogo za moja 2 ara travice
Da prenesem iskustvo
Porucim deo za auto, pise da je prodavac Spark, ali je zapravo provereno druga firma u pitanju sa tim auto delovima, i ta firma to salje(tako je pisalo i u predracunu, adresa je te firme). Zvao sam tu firmu, dal saradjuju sa ananasom, rekli su DA, i da taj deo za auto imaju na stanju.
Pojavi se kod uberi1000, porucim deo, cekam kao budala 5 dana, kontaktiram ananas, otkazuju porudzbinu i kao nemaju deo na stanju.
Iz inata porucujem po punoj ceni deo, stize mi na kucnu adresu za 2 dana. Naravno odbijem da primim paket. Opet su mi poslali kod sa 1000 din umanjenja racuna, porucim opet deo, kroz 2 dana, nema ga na stanju , i otkazu porudzbinu.
Nisam dosad imao negativna iskustva sa ananasom, ali ova obmana me udaljila od njih.
Cisto da imate u uvid jos jedno tudje iskustvo sa ovom firmom.
Jel si zvao Ananas? Ako je ovo istina, to je za tržišnu inspekciju… Nisam čuo ranije ovakve probleme kod ljudi, ni za Ananas, ni za druge prodavnice. Ima onih manjih, što pola stvari nemaju pa te zovu da ti uvale nešto slično… Ali tebi su otkazivali. Bas me zanima ishod, i da li je neko imao slicne primere?
Nisam imao mnogo otkazivanja porudzbina sa Ananasa, a skoro sve sam kupovao na nekim snizenjima ili sa kodovima. Vecina porudzbina je bila sa Sparka, i mislim da nijednom nisu otkazali.
Jedina otkazivanja su bila od Djaka, ali kao deo porudzbine, pa mi Ananas mi ne posalje samo taj predmet i sve ostale posalje. Ali Djak je otkazao svaki put, jos mi nijednom nista nije stiglo od njih.

Ah da, imao sam jedno otkazivanje od Vitapura dok su bili na Ananasu. Ali to je bilo pred kraj, pre nego sto su se povukli.
Mozda su ih ovi sklonili namerno

Mislim na Vitapur
Nije loša fora da se na više naloga, verovatno ih dosta vas ima dodaju neki proizvodi u korpu i sačeka nekoliko dana jer možda stigne onaj mejl 500 dinara vaučer na 2000 dinara korpu.
Svakako izgleda da vaučer nije vezan za nalog i može da ga koristi bilo ko u tom vremenskom intervalu
Napisao sam malopre prvi post bas na tu temu

Mozes koliko god hoces puta

sad daju 1000 na 5000…. 4 zimske gume, jedna po jedna, sa vaučerom
Nisam do sada imao loše iskustvo, da sam pratio temu možda ne bih ni naručivao
Čitam prvi put temu, odgovaram na razne komentare, i baš kad sam hteo isto ti da napišem, vidim tvoj komentar
Da, većina internet prodavnica sada šalje fiskalni račun u elektronskom obliku, putem emaila. On je ujedno i garancija u standardnom periodu od 2 godine. Samo za robu sa dužom garancijom dobija se dodatni dokument, u kojem je definisano koliki je taj period.
I vazno je kad kupite nesto sto ina duzu garanciju da odmah registrujete uredjaj na sajtu proizvodjaca. Tipa Hisense televizor, Bosch uredjaji i tako to. Ima i na Villager 3 a ne dve godine garancije, al to niko nije nigde napisao na Ananasu… mislim i da Xiaomi da je neke duze garancije al ih nema na Ananasu
Kupio, tj poručio sam gume i platio karticom iz 2 razloga.
Prvi je, same gume su bile najpovoljnije na ananasu + imam mastercard i dok je bio kod 1000 din, realno gume su mi bile jeftinije 4-5000 pa čak i 6000 od konkurencije...
Piše na stanju i kupim, medjutim sutradan otkazano nema, stigao mail...
Uglavnom pare su oslobodjene za 96 sati. Kontaktirana banka i ananas.
Rekao sam neću više kupovati na ananasu... Dok se ne uozbilje, ako se to ikada desi.
A jel si uspeo te iste gume da nadjes na drugom webshopu?
Pročitah sve od juna pa do danas. Moj komentar je da na Ananasu uvek mozes da nadješ artikal koji ti treba po dobroj ceni, samo se meni čini da ponekad nekako teško nađem to. ***, nemaju svi vremena da traže dugo…. Što se tiče isporuke, čitam šta pišete, ali ja nisam imao ama baš ni jedan problem. Jedino mi je veš mašina došla bukvalno poslednjeg dana, ali u predvidjenom roku, tako da ne mogu da kukam. Znam da Ananas ima i paketomate i da mozes da porucis na neke lokacije, kafiće i tako to, ali ja to nisam probao.
Ukapirao sam da su ovi “Ananasovi asovi” baš povoljni, ali tu baš treba da mi naidje nešto što mi treba…
Eto, za mene za sada pozitivno (pogotovo ovo sa vaučerima

) ali pratim temu, pa cemo da vidimo…