Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ah tu je zackoljica, tako je nece vise!

Sa mastercardom u prethodnoj akciji nije bilo ogranicenja, mogao si koliko si 'teo...

Pise lepo "UBERI1000", pa beremo, nije samo parizer na akciji... 😂🤣😅

Poslednja izmena:
Ebga ako se upecas upecas... i tune u Maxiju su na akciji 380dinara ista ta i ostalim radnjama 160 :) da.. u komadu!

Toga su puni ovi nasi domaci internet trgovci, ponekad zaista nesto bude snizeno, ali dobro treba proveriti pre kupovine koliko je realan popust.
Nazalost u zadnje vreme sta god sam pomislio da kupim zbog "dobre" cene, odustao sam nakon provere.

Mora pre kupovine dobro da se proveri cena na vese mesta, ima slucajeva gde ananas ima bas vrh cenu. Tipa Xiaomi e10 nisam nasao nigde jeftinije.

Poduze vremena je ovaj na ovoj akcijskoj ceni :)
Nisam nigde nasao opis licnog iskustva sa istim a poodavno je u favoritu na Ananasu

U nedelju vece iskorišten promo kod, jutros posiljka na dostavi, kao i do sada bez ikakvih problema, jos samo da mi odhovara velicina.

Stigla mi je testera Villager prodavac Spark ali bez računa i garancije
Da li treba da očekujem preko pošte ili kurira te papire?

Inače testera naručena u nedelju uveče ,polednji sat za iskorištenje koda ,evo stigla danas

Ako ti nije stigla fizicka garancija, verovatno ti je stigao "fiskalni racun" na email. Sto bi trebalo da bude dovoljno.

Ako ti nije stigla fizicka garancija, verovatno ti je stigao "fiskalni racun" na email. Sto bi trebalo da bude dovoljno.
Da, većina internet prodavnica sada šalje fiskalni račun u elektronskom obliku, putem emaila. On je ujedno i garancija u standardnom periodu od 2 godine. Samo za robu sa dužom garancijom dobija se dodatni dokument, u kojem je definisano koliki je taj period.

U nedelju vece iskorišten promo kod, jutros posiljka na dostavi, kao i do sada bez ikakvih problema, jos samo da mi odgovara velicina.

Nazalost velicina ne odgovara, moram vracati, bice zanimljivo da vidimo koliko ce im trebati....Inace, kao sto rekoh juce isporuceno,a kod njih se jos vodi da je na dostavi i ne mogu da vratim dok kod njih ne prodje da je isporuceno.

Naručio sa vaučerom nekoliko proizvoda, jedan od njih iz Đak-a.
Nedelju dana im je trebalo da otkažu taj deo porudžbine. Pritom, isti artikal se i dalje može poručiti preko Ananas-a (samo ne više po sniženoj ceni), a ima ga i na Đak sajtu, dostupan u barem 5 prodavnica...

Sjajno iskustvo, što sad ne pošalju upitnik da ih ocenim... (kakav šalju posle svake izvršene isporuke)

Za par porudzbina u poslednjih nekoliko dana, nisam dobio ni jedno obavestenja osim da sam porucio proizvod, nista za slanje, racun ni zavrsnu ocenu, ali zato jutros 56 mailova!!! Stice obavestenje... Imaju neki ozbiljan problem...

Ne bojte se, sad ce jedan PR clanak o tome kako su postigli uspeh i tome slicno :D

Ja sam u prošli četvrtak naručio Xiaomi Air purifier i isporučili su mi ga sutradan. M&M isporuka. Ovo je druga kupovina da je sve bilo brzo završeno.

Tražio sam fiskalni i garanciju preko mejla poslali su mi samo fiskalni

A za saobraznost nemam pojma kako ću ,ne znam ni koliko traje ni ko je uvoznik odnosno gde da šaljem na servis ako zatreba

Možda pošalju još neke papire sledeće nedelje

Htedoh nesto da porucim na Ananasu, i nije mi hitno, reko ajd u toku sledece sedmice su poruciti, ubacio u korpu umesto u favorite i stalno salju onaj mail napomene da mi je nesto ostalo u korpi, kad malopre salju ovak mail i iskoristih ga odmah.

Probao da iskoristim ponovo - nece, istekao.... Dodao jos jedan proizvod da odstoji u korpi, pa cemo videti hoce poslati neki vaucer.

Prilozi

• Screenshot_20230922_112828_Gmail.jpg
    Screenshot_20230922_112828_Gmail.jpg
    199.3 KB · Pregleda: 120
Za svaku kupovinu u minimalnom iznosu od 4.000 RSD, uberi vaučer od 1.000 RSD!
Promo kod:

UBERI1000

možeš da iskoristiš odmah ili u periodu trajanja akcije, od 22. do 24. 9. 2023. godine. Požuri, količina vaučera je ograničena!

Malo malo pa pustaju da se bere tih 1000,mada meni vise ovaj od 500 znacio, jer je porudzbina bila 2580.

Opet ne radi UBERI1000. Sinoc i jutros sam ga probao na vise naloga isto. Vaucer nije validan.

Proradio. Taman ga iskoristio da uzmem obnovu za office365.

Nazad
Vrh Dno