Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

+ preperuka za ovaj sat, isto sam ga uzeo na ananasu kad je bilo ono 3000-3500...
Ja sam ga uzeo klincu, posto mu je svejedno trebao sat. Za te novce je topina, cini mi se da mu baterija gura 5-6 dana.

Ananas je neverovatan, užasno iskustvo sa njima. Prva dva-tri puta sve ok.

Potpuno odsustvo komunikacije između podrške, centrale, kurira.
Novac ni nakon 25 dana nije vraćen. Mole za strpljenje. Zaobilazite ih.

Zašto kupujete karticom kada ljudi pišu mesecima unazad da se čeka duži vremenski period povrat novca a da niste spremni da to prihvatite ukoliko vam otkažu neku porudžbinu.
I ja sam čekao povrat novca duži period, ali posle toga ne kupujem karticom, pouzećem plaćam.

I nema potrebe bilo ko da ih zaobilazi, samo malo logike.....

Kupio, tj poručio sam gume i platio karticom iz 2 razloga.

Prvi je, same gume su bile najpovoljnije na ananasu + imam mastercard i dok je bio kod 1000 din, realno gume su mi bile jeftinije 4-5000 pa čak i 6000 od konkurencije...

Piše na stanju i kupim, medjutim sutradan otkazano nema, stigao mail...

Uglavnom pare su oslobodjene za 96 sati. Kontaktirana banka i ananas.

Rekao sam neću više kupovati na ananasu... Dok se ne uozbilje, ako se to ikada desi.

Zašto kupujete karticom kada ljudi pišu mesecima unazad da se čeka duži vremenski period povrat novca a da niste spremni da to prihvatite ukoliko vam otkažu neku porudžbinu.
I ja sam čekao povrat novca duži period, ali posle toga ne kupujem karticom, pouzećem plaćam.

I nema potrebe bilo ko da ih zaobilazi, samo malo logike.....
Molim te o kojoj logici pričaš? Objasni mi?
Zar je nenormalno platiti karticom u 2023.?
Zar je procedura vraćanja novca na karticu duža od 2 minuta? (imam firmu koja prihvata kartice online pa znam da traje i kraće od 2 minuta sa sve refundacijom fiskalnog)
Zar treba da pre kupovine čitam twitter i benchmark iskustva?
Zar se ovo smatra normalnim i zašto se opravdava? Meni se ovako nešto desilo prvi put u poslednjih 17 godina koliko uspešno plaćam karticom na internetu. I nastaviću da plaćam, ali mene oni videti neće. I da, zaobilaziti ih treba, danas ovo, sutra nešto drugo.

Poslednja izmena:
Realno su sada mnogo gori nego kada su lansirali sajt. Meni se npr. vise puta desavalo da mi random otkazu celu porudzbinu ili je posalju delimicno, a neke artikle otkazu, bez ikakvog obavestenja ili konsultacije. J*bena Maxi dostava me obavestava za mnogo manje stvari... A delovalo je kao da ce Ananas biti neka ozbiljna stvar, lol.

Odbili mi reklamaciju na Enchen brijač s obrazloženjem da je u pitanju fizičko oštećenje. Jedan od dva jezička koji drže glavu brijača se odlomio kad sam pritisnuo dugme za otvaranje. Znači, nikakva prekomerna sila, samo korišćenje brijača kako je i predviđeno..

imam taj brijac i ne moze da se slomi ako se pravilno koristi. bez obzira, imas na aliju sve delove za taj brijac.

Odbili mi reklamaciju na Enchen brijač s obrazloženjem da je u pitanju fizičko oštećenje. Jedan od dva jezička koji drže glavu brijača se odlomio kad sam pritisnuo dugme za otvaranje. Znači, nikakva prekomerna sila, samo korišćenje brijača kako je i predviđeno..
Savetovao bih ti da se obratis efektivi, koliko vidim na fb oni pomazu ljudima sa tim odbijenim reklamacijama. Te provere se najcesce ne odrade kako treba i onda bude "gde prodje - prodje"

Najjeftiniji je brijač u pitanju, baš ono - koliko para toliko muzike. Dobro je i izdržao par nedelja. Dosad su mi delovali kao relativno raspoloženi da ispoštuju kupca, ali ne želim dalje da se nerviram oko toga.

Vaučer od 500 dinara, važi do 31.08. za kupovinu preko 2000 dinara ALETO23 .

Untitled.png

...ponistava ti dostavu od 250 din i skida 250 na cenu koja je ionako prenapumpana 🙆‍♂️ pod uslovom da je racun min. 3000 din

dakle jedno veliko nista

Sve zavisi šta naručiš, kolega i ja danas uzeli one Xiaomi 22.5W eksterne baterije, dva komada sa popustom i bez poštarine izađe 3.500 RSD, ne mož' jeftnije :)

...ponistava ti dostavu od 250 din i skida 250 na cenu koja je ionako prenapumpana 🙆‍♂️ pod uslovom da je racun min. 3000 din

dakle jedno veliko nista
Zar dostava nije besplatna na Ananasu?

edit,
da, to je za clanove kluba Ananas plus, ukoliko kupis preko neke cifre tokom kvartala.
Ali evo sad gledam ja i dalje imam besplatnu postarinu.

Kupio na Ananasu 3 komada Fox 32, onaj najjeftiniji za 9999, 2 stigla ok, 1 slomljen i to KAKO....
Reklamacija odbijena, jer nismo u roku od 24h kao reagovali, a nismo jer kutija bila nepipnuta , a i prva dva namontirana ok, u dva dana , na dve lokacije, niko se nije setio da ispred kurira otvara kutije koje nisu bile nagnjecene, a na slikama se vidi da takvo ostecenje nije ni moguce da se napravi U KUTIJI , a da kutija pritom bude netaknuta.
Tako daaaaaaa - da ponovimo savet (koji znam ali ga u zurbi eto nisam primenio) i podsecanje, , pregledajte paket sto pre, sta god to bilo :)

Prilozi

• 2023-09-04 10.12.11.jpg
    2023-09-04 10.12.11.jpg
    246.4 KB · Pregleda: 153
Kupio na Ananasu 3 komada Fox 32, onaj najjeftiniji za 9999, 2 stigla ok, 1 slomljen i to KAKO....
Reklamacija odbijena, jer nismo u roku od 24h kao reagovali, a nismo jer kutija bila nepipnuta , a i prva dva namontirana ok, u dva dana , na dve lokacije, niko se nije setio da ispred kurira otvara kutije koje nisu bile nagnjecene, a na slikama se vidi da takvo ostecenje nije ni moguce da se napravi U KUTIJI , a da kutija pritom bude netaknuta.
Tako daaaaaaa - da ponovimo savet (koji znam ali ga u zurbi eto nisam primenio) i podsecanje, , pregledajte paket sto pre, sta god to bilo :)
ovo ti se desava ako je tv bio izlozen negde i zapakovan polomljen...drugacijeg objasnjenja nema, s obziroom da ti je kutija netaknuta

Ne moras ispred kurira, samo snimaj kad otvaras i montiras u tih 24h.

Pravo na povracaj robe u roku od 14 dana od dana prijema ako si nezadovoljan karakteristikama proizvoda a ne ako je proizvod polomljen ili ovako vidno ostecen.

Jer ti odlucis da vratis TV, oni otvore tamo, vide ostecenje, odbiju ti zahtev i vrate ti ovaj TV jer ne znaju ko ga je polomio a ti nemas dokaz da nisi ti.

Odgovor na moju reklamaciju na sajtu je:
Fizička oštećenja pošiljki je neophodno prijaviti u roku od 24h od prijema što je jasno naglašeno na našem sajtu.

Shodno tome ova reklamacija je odbijena.

Budući da je reklamacija odbijena, imate pravo da pokrenete spor vansudskim putem, a tela za vansudsko rešavanje sporova se nalaze na sledećem linku: .......
Ko se nadao posle 2 ok uredjaja da snima, niko se nije ni seto ni za prva dva, kad je ambalaza bila ok.....

Nevezano za to, danas citam kako na amazonu uzmu grafiku od 1000+ evra, izvade plocu, spoje backplate i hladnjak i vrate amazonu a ovi prodaju dalje kao refurbished ili tako nesto, tako da sam ja i dobro prosao lol

Nazad
Vrh Dno