Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

NIsam znao za ovo sa Paypal. Dozvolice mi da vezem nasu karticu za US nalog ako idem preko PayPal?
Trebalo bi da moze da se veze,ja sam vezao MOBI karticu za paypal i za sada nema problema. Vezao karticu pre par godina cak sam i uspeo da je azuriram par puta nakon isteka stare. Ne znam da ima sada neka dodatna provera oko vezivanja novih kartica.
Ali najbolje resenje je dopuna novcanika koje radis kupovinom kodova na gore vec spomenutim sajtovima.

Ja koliko znam PayPal nikada nije radio. Imam i ja karticu Mobi banke, baš ću da isprobam.

Ajd javite, ako uspe to je top

Ja sam uspeo

1697361938466.png

A i koristio

1697362011616.png

Ali da napomenem da je PS nalog UK i da je PAYPAL nalog takodje UK.

Jesi ga vezao za US nalog?
Ja sam sad isprobala i ne može da se veže PayPal, izbacuje poruku An error occurred while adding your PayPal account.

Jesi ga vezao za US nalog?
Ja sam sad isprobala i ne može da se veže PayPal, izbacuje poruku An error occurred while adding your PayPal account.
Kao sto sam i gore napomenio,mora da se podudaraju regioni PS naloga i PAYPAL regiona. Ako ti je nalog na Sony-u US onda moras kreirati nalog na PAYPAL-u za US region.

Ok, nisam videla da si to napisao. Pa zato tebi i radi, inače ne može.

Jedan od nacina je da vezes karticu za paypal pa direktno sa PS store. Drugi nacin da kupis dopune za novcanik "PS WALLET" i da kupujes sa PS STORE-a preko novcanika.
Ja uzimam dopune za novcanik sa sledecih sajtova

Uglavnom tako biram da gledam gde ima najveci popust medju gore navedenima ali uglavnom na CD KEYS uvek ima boljih popusta
Instant-gaming za USA dopune. Sad sam baš uzimao, jeftiniji su od cdkeys. Nikad ni jedan problem s njima

Instant-gaming za USA dopune. Sad sam baš uzimao, jeftiniji su od cdkeys. Nikad ni jedan problem s njima
Ima i dopune za novcanik? Ja ne mogu da nadjem ni jednu dopunu samo pretplate za PS plus koje naravno ni nema na stanju

1697364066243.png

NIsam znao za ovo sa Paypal. Dozvolice mi da vezem nasu karticu za US nalog ako idem preko PayPal?

Nece, ni tako neces moci da kupujes sa storea.
Jednostavno kupis gift card sa nekog od gore navedenih sajtova, aktiviras ga i kupujes sta god hoces.

Sad covek napisa da moze..par postova iznad... ako je i Paypal nalog US ?

A da li je neko od vas kupovao na kupujem prodsjem posto je tamo premium za 12 meseci oko 9 hiljada a na ps konzoli je 150 dolara velika je to razlika
Da li su to ispravni kodovi i koja je fora sa tim

A da li je neko od vas kupovao na kupujem prodsjem posto je tamo premium za 12 meseci oko 9 hiljada a na ps konzoli je 150 dolara velika je to razlika
Da li su to ispravni kodovi i koja je fora sa tim
A za koji region prodaju ovi na KP?

A za koji region prodaju ovi na KP?
Kakve veze ima, PS plus radi ono za šta je predviđen bez obzira na region...
Eventualno bi mogao imati problem, ako budeš želeo da igraš DLC koji kupiš naknadno sa starim sejvom, ali koliko ja znam turska je EU region, pa tu neće biti problema...

Kakve veze ima, PS plus radi ono za šta je predviđen bez obzira na region...
Eventualno bi mogao imati problem, ako budeš želeo da igraš DLC koji kupiš naknadno sa starim sejvom, ali koliko ja znam turska je EU region, pa tu neće biti problema...
Ako je gift card u pitanju onda je vezan za region bio ps plus ili dopuna za novcanik a to znaci da ps nalog mora da bude podesen na taj region za koji je kupljen gift card.

Ako je gift card u pitanju onda je vezan za region bio ps plus ili dopuna za novcanik a to znaci da ps nalog mora da bude podesen na taj region za koji je kupljen gift card.
Pa pročitaj post koji si kvotovao, ko pominje gift kard?
Čovek piše o PS plus nalogu.

To nisu kodovi to su nalozi dobije se šifra i e-mail. Verovatno podele jedan nalog na nosilac gost pa onda bude jeftinije
Ovaj post sam propustio. Ali ovo bas nije dobra ideja ako imas vec nalog na konzoli koji vec koristis duze vreme.
Hocu da kazem sve sto se kupuje za konzolu sve je vezano za region ili cak i drzavu i to iz sledecih razloga

• zbog razlicitih poreza za svaki region/drzavu
  • zbog zabrana pojedinih igara u nekim regionima/drzavama
  • popusti nisu ista u svim regionima/drzavama
  • ako neko igra multiplayer igre bice vezan za te servere koje su iz tog regiona i nece moci da igra sa ljudima iz drugog regiona ( ovo je samo izmedju US i Europe)

Dosta je zamrseno i iskreno ne preporucujem nikom takvu vrstu kupovine.

IMG_20231017_133656.jpg

Kupio sam poene za FC24 preko walleta, dobio potvrdu na mail da je prošla kupovina (to sam sve radio preko PS app) i sad dođem kući i upalim igru i nemam ništa.. Jel to treba od nekud iz same igre da claimujem ili ide automatski.. Preko aplikacije imam samo srpski support, ne verujem da će mi oni nešto pomoći.. Igra je kupljena kao share, ali sam nosilac i sve sam radio preko mog glavnog naloga..

Znaci da si kupio coins-e preko svog glavnog naloga, a igra je kupljena preko share naloga?

To ti je vec problem, jer nije isti nalog u pitanju.

EDIT: Mada kazes da igras sve na glavnom nalogu?
Jedino onda sto pada na pamet je da je region problem.

Samo na svom nalogu igram, US region, a za EA nalog nemam pojma koji je, to verovatno negde preko sajta EA mogu da vidim?

to je to, sad mi potvrdio i prodavac naloga.

nema veze, 10 evra, moglo je bude i gore..

pokušaću refund, ali čekam 8am po zapadnoameričkom vremenu da im dođe agent na posao :)

Nazad
Vrh Dno