Mozda je carinjenje jeftinijeKako to da je u Makedoniji jeftiniji?
Poranio neko u yetteluA operateri spavaju
Nije realan kurs eura kod nas...
Ne znam koje iznenadjenje, Pro je 999$ a opertater ga prodaje za 208.800 RSD - 1780e.
Ti ako zelis da pretplatis telefon 500e, izvoli.
mozes sada da prenes broj kod drugog provajderaTa cena je ok, ali posto sam u MTS-u, gledam samo njega a tamo je 208800...
Cene su odlične, ali i u skladu sa projekcijom daljeg pada prodaje overall. Pitam se da li to ima veze sa time.Realno i jeste iznenađenje. iP15 Pro od 128GB je u A1 163,600 dinara, što mu dođe nekih ~1385€. Kad na tih 999$ dodaš porez i nije neka razlika s obzirom da se upoređuje USA i naše tržište.
Ja ipak nešto mislim da bi se napravio toliko vrhunski uređaj da jednostavno mora ista kuća da pravi i softver i hardver.
Isto kao i u HrvatskojKako to da je u Makedoniji jeftiniji?
Ne fukcionise to tako, ne dodaje se porez i carina na maloprodajne vec veleprodajne cene.Realno i jeste iznenađenje. iP15 Pro od 128GB je u A1 163,600 dinara, što mu dođe nekih ~1385€. Kad na tih 999$ dodaš porez i nije neka razlika s obzirom da se upoređuje USA i naše tržište.
Samo 300€ vise nego u A1Dobio sam info da ce mts spustiti cene i da je ispao bas problem sto su ostali stavili nize, navodno je i problem sa izborom boja i nedostatkom opcija u vidu kolicine memorije... Koliko ce to biti ne znam tacno ali je 100% tacna info...
edit: evo spustili su za gorepomenuti iPhone 15 Pro 128GB, sada je 201000... nisu se bas pretrgli![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari