Ja bas imam suprotan osecaj. Vozila kao da su prelagana jer se desava da i na najmanju neku koliziju sa neravninom, ivicnjacima, pregazeni pesak, kanta od smeca... generalno neki predmeti koje bi i Fica lagano pregazila, automobili krecu da skacu i odbijaju se kao da nemaju nikakvu tezinu, tockovi kao da su na federima, cak se i prevrcu. Sto se skretanja tice to je isto veliki problem jer se pojedini automobili okrenu za 360 stepeni samo na mali dodir tastera.
Ne radi se da li voznja treba da bude ultra realisticna, niko to nikada nije pomenuo na ovom forumu ali matori voli da izmislja. Hajde makar za pocetak da bude na nekom pribliznom nivou iz GTA 5, eto makar neke osnovne stvari fizike da se ispostuju. O brzini kretanja smaram redovno, tu je pomenuti GTA5 neuporedivo bolji i tamo je vrhunski docaran osecaj brze voznje - a sustina Cyberpunka bi bas trebala da bude na tom tehnoloskom napretku: automobili su hi-tech, koriste specijalno gorivo, sve je napucano i napredno u odnosu na savremeni svet. Samim tim, prvo sto ocekujem jeste da "super automobili" idu 'ebeno brzo. Ko je dobro pratio trejlere, najzesce reakcije kod publike bile su upravo kada su prvi put prikazali automobil - scena kada se pale ona famozna stop svetla pa krene da bezi od murije, svi su poskakali tada. Isto takve reakcije su bile, mozda cak i upecatljivije, kada su prikazali prvi put voznju motorom - svi su malo svrsnuculi.
I oda dodje full igra i prva chase sekvenca sa mucenim Dzekijem kojeg su nabili do volana jedva ga ugurali, i te njegove animacije kako drzi volan i kako ga okrece su presmijesne i svaka ta sekvenca u kojoj moram iz prvog lica da gledam dok me neko vozi su previse tuzne za gledati.