Naravno da menja stari deo igre. Ja krećem sutra ispočetka. DLC otom potom.Zar ne bi trebao update 2.0 da menja stari deo igre? Pitam da znam posto nisam siguram da cu ekpsanziju sada uzimati.
FOMO je u pitanjuJel volis cyberpunk kao zanr? Aako je odgovor pozitivan, onda ne znam zasto bilo ko mora da te nagovara da ovo uzmes - u sustini, kada igra fercera i kada zazmuris na neke nedostatke postaje savrsen koktel Deus Exa, Akire i Ghost in the Shella.
Nagovorili ste me da kupim ovo.
Kupi dodatak jer to je sada kompletna igra, upeglana tehnicki, sa dodatno doteranom mehanikom igre... Odigrao sam igru jer mi se igralo nesto tog tipa, a hteo sam da sacekam kao sto sam sa The Witcher 3 sacekao oba dodatka, koji je samo na izgled bio ista igru koju sam malo igrao kada se pojavila... Tako je izgleda i sa Cyberpunk 2077. Koliko god da su zasrali na samom startu izgeda kao da su sa Phantom Liberty nadoknadili za sve te propuste... Bice ovo aktulno jos sigurno 5god a ne bi me cudilo da se pojavi jos neki dodatak bez obzira sto kazu da nece.Kupio sam igru jos prosle god al nikako da krenem, uvek naleti nesto drugo Sad jel dobijam nesto kod obicne verzije CPa ako bi uzeo ovaj nastavak tipa neka auta, puske itd ili je totalno odvojeno?
Mislim da mozes. Mada preporucuju iz pocetka da se krene, kao bolje je iskustvo i postepeno te uvodi u taj novi skill sistem. Ja planiram novi prelaz kada izadje patch, pa taman da igram do eskpanzije.Lika sa kojim sam prešao mogu da resetujem u smislu skillova, raspodelim po novom sistemu i da odigram DLC?
Zvanično nisu dali da se koristi zbog spoilera. ACG kaže na početku review-a.Nisu dozvolili nikome da koristi svoj footage. Setimo se iste priče sa launcha igre, kad isto tako nisu davali kodove za konzole jer su verzije tamo bile u katastrofalnom stanju.
Iskreno, svidja mi se kako ih je IGN isprozivao povodom tih zabrana, mozete pogledati na njihovom videu. Mislim, dokle vise sa tim nekim zabranama i restrikcijama, sta kao nemaju povjerenja u profesionalne revjuere da ne spoiluju?! Ne kapiram.Zvanično nisu dali da se koristi zbog spoilera. ACG kaže na početku review-a.
Aha, a preporučeni procesor za 1080p high je 7800x3D. Ne verujem da su oni ovo zabranili bez razloga.Zvanično nisu dali da se koristi zbog spoilera. ACG kaže na početku review-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari