Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ko Vas tera da gledate i trošite pare na nešto što Vam se ne sviđa.
Meni je daleko od savršenog, slažem se sa svim nabrojanim. Može bolje a ne treba puno da bi izgledalo malo preglednije i jasnije.
Inače ne smeta mi mnogo, klinci ili novo na pirateriji ili hbo i ovo. Netflix sam otkazao da niko nije ništa rekao, ovde imam zabranu otkazivanja :)
Najviše mi fali kao na HBO, meni Upravo dodato... Recimo ima Liverpool Narcos, slučajno sam video, nemam pojma otkada je tu.
Mačak u čizmama je propust što nije sinhrnizovana verzija, dok Bad Guys npr. jeste (mislim da je to skorije postavljeno). Mala gleda pa se pridružim :)
Ne znam, tri hleba platim skoro svaki dan toliko. Stvarno ne znam zašto bi otkazao malo igara onda.

Meni prestala da radi app za fire tv, kaze mora nova verzija. Ako neko ima apk neka da link.

Bukvalno sve što ima na SkyShowtime je dobavljivo na dva klika, ali mi je opet lepše da to odgledam bez da razmišljam da li je prevod sa googla ili beži 2s napred/nazad.

Mogu da se složim da bi app mogla da bude bolja. Svakako deo oko istorije odgledanog ili resetovanje odgledano statusa, npr.
Rraspravljati o sadržaju (kvalitetu/kvantitetu) je stvar ukusa.
Servis nudi za cenu maltene jedne kafe poptuno lokalizovan sadržaj, jedini pored HBO Max i zbog toga ću da ih plaćam taman i ništa ne gledao.
A nije da nema šta da se pogleda. Što se mene tiče 1883, 1923 i Yellowstone su dovoljni da ih plaćam.
Faktički imaju eskluzivu za sve što Taylor Sheridan radi, a to je sve vrhunska produkcija.

Servis je ok, pogotovo kada se pogleda cena sa popustom koju smo dobili na početku.
Jedino što mi je smešno što se trenutna poslednja sezona serije Milijarde prikazuje na MAXu a uvodna špica prikazuje Showtime

Takodje trenutno gledam milijarde i ne mogu da verujem da imaju prvih pet sezona na skyshowtime, sesta i sedma su na hbo max…

Ljudi pomagajte. Imam SkyShowtime pretplatu i odlično radi na telefonu, na Tesla android tv i na Lg tv nekom iz 2013 godine. Jedino ne mogu nikako da nađem aplikicaju da radi na Vox tv koji koristi webOS kao kod Lg. Kada hoću na njemu da instaliram preko Google Play onda kaže da nema za taj tv. Nema u prodavnici za njega. Pokušao sam preko bežičnog podešavanja ali ni tu neće. Pokrene se na tv aplikacija ali kada preslikavam ima samo ton s nema slike! Dok Eon aplikaciju kada preslikavam radi sve, i ton i slika. Pokušao sam sva podešavanja i na tv i na aplikicaji, i deinstalirao i sve sve ali neće nikako. Taman ekran kada se preslikava a na mobilnom normalno teče film! Sve sam to napisao njima i poslao preko Fejsa i na njihovu adresu i nikada nisam dobio nikakav odgovor od podrške! Deinstalirao sam i na drugim tv - ima misleći da neće ni zbog toga ali džaba. Šta da radim!? Gleda mi se u mojoj sobi i ne ide mi se na sprat gde deca gledaju nešto drugo. Da li postoji mogućnost i aplikacija da se skine na mobilni pa prebaci na flešku pa da se otvori na tv nekako? I ako ima gde mogu da je skinem? Hvala i izvinite na dugačkom obraćanju.

Ljudi pomagajte. Imam SkyShowtime pretplatu i odlično radi na telefonu, na Tesla android tv i na Lg tv nekom iz 2013 godine. Jedino ne mogu nikako da nađem aplikicaju da radi na Vox tv koji koristi webOS kao kod Lg. Kada hoću na njemu da instaliram preko Google Play onda kaže da nema za taj tv. Nema u prodavnici za njega. Pokušao sam preko bežičnog podešavanja ali ni tu neće. Pokrene se na tv aplikacija ali kada preslikavam ima samo ton s nema slike! Dok Eon aplikaciju kada preslikavam radi sve, i ton i slika. Pokušao sam sva podešavanja i na tv i na aplikicaji, i deinstalirao i sve sve ali neće nikako. Taman ekran kada se preslikava a na mobilnom normalno teče film! Sve sam to napisao njima i poslao preko Fejsa i na njihovu adresu i nikada nisam dobio nikakav odgovor od podrške! Deinstalirao sam i na drugim tv - ima misleći da neće ni zbog toga ali džaba. Šta da radim!? Gleda mi se u mojoj sobi i ne ide mi se na sprat gde deca gledaju nešto drugo. Da li postoji mogućnost i aplikacija da se skine na mobilni pa prebaci na flešku pa da se otvori na tv nekako? I ako ima gde mogu da je skinem? Hvala i izvinite na dugačkom obraćanju.
Ne mozes, ne postoji aplikacija za webos hub

@vladat1 jeste.
Sta je meni glupo. U Grckoj sam, sa ovim budjavim netom skidao sam film ceo dan. 48h je bio rok da ga odgledam, nisam ga zavrsio za to vreme i jedina opcija je da ponovo skidam. Da su dali mogucnost da se barem obnovi, bez celog skidanja od 2,5gb...

Da li SkyShowtime, može da se gleda, na amazon fire stick U?

Ne mozes, ne postoji aplikacija za webos hub
Ok, hvala. Zašto onda neće preko preslikavanja sa mobilnog a hoće Eon i tv je web os kao što je ima lg? Izgleda da SkyShowtime hoće da reprodukuju samo na originalnim sistemima a možda mi Vox ima neku blokadu. Sve sam više puta restartovao i tv i aplikaciju ali neće. Ništa, hvala u svakom slučaju.

Ok, hvala. Zašto onda neće preko preslikavanja sa mobilnog a hoće Eon i tv je web os kao što je ima lg? Izgleda da SkyShowtime hoće da reprodukuju samo na originalnim sistemima a možda mi Vox ima neku blokadu. Sve sam više puta restartovao i tv i aplikaciju ali neće. Ništa, hvala u svakom slučaju.
Svi ne-lg televizori sa webOSom imaju webOS hub ne webOS..s tim sto eon ima aplikaciju i za webos hub a skyshowtime nema..

Šta im je teško da naprave i za web os hub? Znači da im dosađujem porukama da naprave i za web os hub ako i to nije teško? Hvala na odgovoru.
Pa ne znam sad do koga je to vise, aplikacija je verovatno ista samo ga nema na tom store-u iz ko zna kog razloga

Ja ga nisam upalio 2 meseca. I ne planiram da raskinem preplatu. Košta me 3 eu mesečno. Svaki dan potrošim više para na neku glupost.

Ja vrtim u krug HBO, Netflix i Sky. Što kaže blue, pretplate su toliko jeftine (dve delim, jedna ide uz Box), da mi se ne isplati da otkazujem.

Medi HBO uz supernova, sky 3 eu. Netflix me i ne zanima.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves - 29.9
Poker Face- 15.9
Codename: Annika- 30.9
The Family Stallone- 2.10
Fleeting Lies- 9.10
The Super Mario Bros. Movie- 5.11
Special Ops: Lioness- 30.10
Dreamland- 21.11
Frasier, Renfield u novembru... Lawmen: Bass Reeves, Transformers: Rise of the Beasts u decembru.
Tako pise na jednom sajtu, a da li ce tako biti... videcemo xD

:)
… jedna od vrednijih serija na SkyShowtime-u… osvežavajuće smešno… uklopilo se da zavrśim zadnju sezonu, kreću nove… :)

Samo šteta što u novoj Fraiser seriji neće biti starh likova. Fraiser kao lik je odličan, ali cela kombinacija likova je činila seriju. U svakom slučaju, Fraiser će ostati upamćen kao jedini lik koji se pojavio u tri različite serije - Cheers, Fraiser i Fraiser novi.

Samo šteta što u novoj Fraiser seriji neće biti starh likova. Fraiser kao lik je odličan, ali cela kombinacija likova je činila seriju. U svakom slučaju, Fraiser će ostati upamćen kao jedini lik koji se pojavio u tri različite serije - Cheers, Fraiser i Fraiser novi.
Lilith

Sumnjam da će Lilith biti i u ovom izdanju Fraiser-a. Ne vidim na IMDB.

nije tema o serijama

Jeste ako to utiče na kupovinu servisa. Meni je Fraiser jedan od aduta SkyShowtime. I to stari. Za novi neću ni da komentarišem. Samo on mi vredi 3eu mesečno.

Dodatni aduti što trenutno nemam ograničenje broja uređaja gde instaliram aplikaciju. Možda ima ograničenja u istovremenim strimovima. Ali samo ja gledam Skyshowtime te nisam u problemu. Imam je instalirano na dva kompa (browsera), 4 tv-a i 2 mobilna.

Jeste ako to utiče na kupovinu servisa.
Da ne bude zabune, nije tema diskusija o konkretnim serijama, za to postoji Bench Clubbing. Jeste tema o ponudi ovog servisa: šta će i kada doći/otići, eventualno šta će ostati, od filmova i serija.
Možda ima ograničenja u istovremenim strimovima.
3 istovremeno, ako se ne varam. U mom slučaju nije više od 2 istovremeno.

Kad već pričamo o adutima u vidu sadržaja, za mene su to Star Trek (šteta što nema svih serija), evropske serije (ima solidnih), stariji i poneki aktuelni filmski hitovi... kao i titlovi, eventualno i sinhronizacija, na srpskom

Vrh Dno