Ne mozes, ne postoji aplikacija za webos hubLjudi pomagajte. Imam SkyShowtime pretplatu i odlično radi na telefonu, na Tesla android tv i na Lg tv nekom iz 2013 godine. Jedino ne mogu nikako da nađem aplikicaju da radi na Vox tv koji koristi webOS kao kod Lg. Kada hoću na njemu da instaliram preko Google Play onda kaže da nema za taj tv. Nema u prodavnici za njega. Pokušao sam preko bežičnog podešavanja ali ni tu neće. Pokrene se na tv aplikacija ali kada preslikavam ima samo ton s nema slike! Dok Eon aplikaciju kada preslikavam radi sve, i ton i slika. Pokušao sam sva podešavanja i na tv i na aplikicaji, i deinstalirao i sve sve ali neće nikako. Taman ekran kada se preslikava a na mobilnom normalno teče film! Sve sam to napisao njima i poslao preko Fejsa i na njihovu adresu i nikada nisam dobio nikakav odgovor od podrške! Deinstalirao sam i na drugim tv - ima misleći da neće ni zbog toga ali džaba. Šta da radim!? Gleda mi se u mojoj sobi i ne ide mi se na sprat gde deca gledaju nešto drugo. Da li postoji mogućnost i aplikacija da se skine na mobilni pa prebaci na flešku pa da se otvori na tv nekako? I ako ima gde mogu da je skinem? Hvala i izvinite na dugačkom obraćanju.
Ok, hvala. Zašto onda neće preko preslikavanja sa mobilnog a hoće Eon i tv je web os kao što je ima lg? Izgleda da SkyShowtime hoće da reprodukuju samo na originalnim sistemima a možda mi Vox ima neku blokadu. Sve sam više puta restartovao i tv i aplikaciju ali neće. Ništa, hvala u svakom slučaju.Ne mozes, ne postoji aplikacija za webos hub
Svi ne-lg televizori sa webOSom imaju webOS hub ne webOS..s tim sto eon ima aplikaciju i za webos hub a skyshowtime nema..Ok, hvala. Zašto onda neće preko preslikavanja sa mobilnog a hoće Eon i tv je web os kao što je ima lg? Izgleda da SkyShowtime hoće da reprodukuju samo na originalnim sistemima a možda mi Vox ima neku blokadu. Sve sam više puta restartovao i tv i aplikaciju ali neće. Ništa, hvala u svakom slučaju.
Šta im je teško da naprave i za web os hub? Znači da im dosađujem porukama da naprave i za web os hub ako i to nije teško? Hvala na odgovoru.Svi ne-lg televizori sa webOSom imaju webOS hub ne webOS..s tim sto eon ima aplikaciju i za webos hub a skyshowtime nema..
Pa ne znam sad do koga je to vise, aplikacija je verovatno ista samo ga nema na tom store-u iz ko zna kog razlogaŠta im je teško da naprave i za web os hub? Znači da im dosađujem porukama da naprave i za web os hub ako i to nije teško? Hvala na odgovoru.
Da, samo je sideloadujes, jer nema u store-u.Da li SkyShowtime, može da se gleda, na amazon fire stick U?
LilithSamo šteta što u novoj Fraiser seriji neće biti starh likova. Fraiser kao lik je odličan, ali cela kombinacija likova je činila seriju. U svakom slučaju, Fraiser će ostati upamćen kao jedini lik koji se pojavio u tri različite serije - Cheers, Fraiser i Fraiser novi.
Da ne bude zabune, nije tema diskusija o konkretnim serijama, za to postoji Bench Clubbing. Jeste tema o ponudi ovog servisa: šta će i kada doći/otići, eventualno šta će ostati, od filmova i serija.Jeste ako to utiče na kupovinu servisa.
3 istovremeno, ako se ne varam. U mom slučaju nije više od 2 istovremeno.Možda ima ograničenja u istovremenim strimovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari