Juče sam kontaktirao Revolut support, posle 1h mi je živ čovek odgovorio da, na Revolut Standard, je moguće otvoriti 6 fizičkih kartica.
Što se tiče virtuelnih kartica Revolut / Wise, svakako sam uvezao u GarminPay(jer GPay ne koristim), virtuelne kartice, kao i svuda gde kupujem on-line.
Da li neko od vas koristi one 'benefite' u okviru Revolut aplikacije? Po meni, ono je čista glupost. Gledao sam i YT tutirijale kako mesečno da namlatiš 2000€ koristeći upravo te iste 'perks'

Prvo, Savings je čista besmislica . Na Standard kartici, 2.88% je annual yield, uz to da ti Revolut svaki dan obračuna i svoj service fee (bruto/netto) od ukupne dnevne 'zarade' na oročenu štednju. Čisto sam probao kako to funkcioniše, prvom prilikom kada mi zatreba tih par hiljada, povlačim iz Savings i to je to. Video, shvatio, hvala lepo
Što se Vaults tiče, ista stvar, teška glupost.
Što se Stocks tiče, moguće da iskusni akcionari mogu namaći koji evro preko Revolut, s'tim da Revolut naplaćuje svoj fee kada prodaš akciju.
Sve u svemu, Revolut jeste koristan ali samo za taj međunarodni transfer novca, ili kupovinu kada si abroad.. što mu i jeste namena.
Sve ostalo što Revolut nudi, u okviru aplikacije, je ili beskorisno, ili je zarada takva kao da zarađuješ igrajući crypto Android igrice na telefonu.
Kakva su vaša iskustva?