Šta je novo?

FIBA Mundobasket 2023 🏀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Loše spremljena i vodjena utakmica, kasne reakcije bas i neke sulude izmene… sudije su nam isekle momentum svaki put…

Ima još vremena, Aleksa se pojavio 💪🏻

Nije samo to, nego su krenuli da grizu. Da se ne osvrcu na drugo nego na igru. Do nas je, ni do koga drugog.

Гудурића бог чува... 😢

Gudura standardan

Ne gleda, ali i sa tom trecom smo na -3. Znaci sa svim sranjima sudija i nasim greskama smo na -3.

Aleksa pustio 00 koja je Bogdan trebalo da pusti ali ajde, još smo u igri.
Bogdana dvojica vijaju kroz blokove kako je ne bi primio. Otud otvorene trojke za Jovića, Gudurića. Otvoren pas nije dobio, a ne otvoren šut.
Bogdan vidi loptu jedino ako je ukrade u ovom poluvremenu

šta se desi sa Guduricem kad obuce dres reprezentacije je za dosije X…

Bogdana dvojica vijaju kroz blokove kako je ne bi primio. Otud otvorene trojke za Jovića, Gudurića.
Bogdan se video nije u II poluvremenu i to je jedino što će se pamtiti. Očekivano nažalost.
Pešić, sudije, očajna treća četvrtina, a i pored svega toga smo (bili) tako blizu.

Bogdana dvojica vijaju kroz blokove kako je ne bi primio. Otud otvorene trojke za Jovića, Gudurića.
Odlično su postavili Nemci igru protiv nas, ne može da se ospori...nažalost i Schröder je proigrao nakon 3 katastrofalne utakmice što je i bilo za očekivati...
Ali sudije su im pomogle svojim lošim odlukama i izbacili nas iz ritma... 3 1/4 oni izlaze iz bonusa na 2.34 tek... Šta dalje reći

Odlično su postavili Nemci igru protiv nas, ne može da se ospori...nažalost i Schröder je proigrao nakon 3 katastrofalne utakmice što je i bilo za očekivati...
Ali sudije su im pomogle svojim lošim odlukama i izbacili nas iz ritma... 3 1/4 oni izlaze iz bonusa na 2.34 tek... Šta dalje reći
Samo znam da Duda, čak ni Đorđević, ne bi dozvolii prespavanu treću četvrtinu. I to je to.

Da sam za sve u zivotu druze bio pogodjen...ne bi me vise bilo.

Изгуби Гудурић утакмицу коју смо, ипак, могли и да добијемо.

Момцима капа доле на свему. СВАКА ЧАСТ за екипу којој су "стручњаци" прогнозирали испадање после групне фазе, а и пред сваки меч елиминационе фазе.

Толико сам се изнервирао да од данашњег спортског дана прескачем све (тенис, одбојка, фудбал..)

Joj Guduriću šta uradi... spotakao se dečko o srebro... 😂. Nema veze idemo dalje, sve je to sport🏀 Koliko su malo ljudi očekivali od njih na početku ovo je super i više nego dovoljno

Dobro smo se borili u poslednjoj četvrtini, ali desilo se ono što se obično dešava ekipama koje jure rezultat. Mnogo energije se potroši i jednostavno ne ostaje dovoljno snage da se preokrene rezultat. Nemci kompletnija i bolja ekipa od nas. Srebrna medalja je odličan rezultat, sveukupno gledano.

Kad malo smirim strasti, shvatam da je ovo ipak ogroman uspeh za našu košarku. Svaka čast nemcima. Zaslužena pobeda.

Krivo mi svabe sto nismo pobedili, manje bi mi bilo krivo da smo izgubili od ameriku, kanadu
Zasluzuju docek svaka cast momci

Svaka čast našima na srebru, a pogotovo Aleksi Avramoviću na borbi i igri preko njegovih mogućnosti. Igrali su svi preko 100%, on je igrao 200%.

Nista, sta da se radi i ovo je sjajan rezultat. Niko to ovde nije očekivao. Greota, pored svega smo imali šansu. Dosta bolja odbrana na kraju, oni su isto grešili više, ali i mi smo ozbiljno izgresili i propustili neke prilike.

Vidimo se na OI, nadam se u još jačem sastavu.

Bas boli. Peti poraz sunce ti.

Sramotno sudjenje plus ocajna partija nekih.

Veliki rezultat je svakako ostvaren i svaka im cast na tome ali je isto tako velika sansa propustena, vreme ce pokazati da je mozda bila i prevelika sansa ovo.

Nije mi dobro.

Svaka čast momcima. Mi bez Bogdana (2. poluvreme 2. poena bez šuta ka košu) i Milutinova, još rana povreda Dobrića koja nam je uništila sve što smo spremili pred meč u odbrani... Guduri hvala na svemu, da se ne ljubimo.

Milutinov i Davidovac pokazali koliki su panjevi, Guduri zafalila jaja na kraju, Bogdan nestao posle prve cetvrtine, i sve cestitke Avramovicu, da je gudura pogodio, ocekivao sam njega za sut za pobedu i osvajanje...

Sve u svemu, srebro sto se srebri! :D

Nemcima svaka cast, bez izgubljene utakmice, u nekoliko utakmica se neki bi rekli provukli ali tako se postaje sampion.
Nasim mocima mnogo je veliko iskustvo ovo prvenstvo, pogotovo Jovicu i Petrusevu, da se podsetimo cuvene utakmice protiv SSSRa kada smo 40s pre kraja vodili 9 razlike, Divac jedan od krivaca.
Idemo dalje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno