Ovaj 55" FOX sa webos je top, koristim model godinu stariji, jos od kad je bio 33k zimus, i isplati se. Greje se malo jace pozadi, ali to je jer je na 100% backlight osvetljenja, ne stedim ga, samo da traje. Takodje treba videti da li ovaj model dolazi za smart daljinskim tj magic remote.Možda će nekome trebati, trenutno je akcija televizora:
Vivax, 4k, 58", android tv, za malo više od 300 evra.
Link Vivax tv 58 inca
Tesla 43",android, fhd za oko 200 evra
Link Tesla android 43 inca
Fox web os, 55 inca, 4k za manje od 300 evra
Link Fox 55 inca web os
Meni su prošle godine prihvatili reklamaciju nakon skoro 48h za radijator koji je imao odvaljeno ćoše (prodavac Spark). Ali je bilo natezanja. Čak su mi iz njihove podrške rekli da nema šanse da će proći reklamacija, jer nije podneta u roku od 24h, ali da mogu probati svakako. Kutija nije bila nešto vidno oštećena, ali je zaštitni stiripor unutra bio polomnjen. Verovatno je neko iz kurirske službe ispustio prilikom istovara/utovara.Kupio na Ananasu 3 komada Fox 32, onaj najjeftiniji za 9999, 2 stigla ok, 1 slomljen i to KAKO....
Reklamacija odbijena, jer nismo u roku od 24h kao reagovali, a nismo jer kutija bila nepipnuta , a i prva dva namontirana ok, u dva dana , na dve lokacije, niko se nije setio da ispred kurira otvara kutije koje nisu bile nagnjecene, a na slikama se vidi da takvo ostecenje nije ni moguce da se napravi U KUTIJI , a da kutija pritom bude netaknuta.
Tako daaaaaaa - da ponovimo savet (koji znam ali ga u zurbi eto nisam primenio) i podsecanje, , pregledajte paket sto pre, sta god to bilo![]()
Isto spark, ali ja poslao Ananacu reklamaciju, otkacili me, dobio odgovor da nije u roku id 24 h i da mogu da se zalim za vansudsko poravnjanje i adrese gde mogu da se obratim i tako......Meni su prošle godine prihvatili reklamaciju nakon skoro 48h za radijator koji je imao odvaljeno ćoše (prodavac Spark). Ali je bilo natezanja. Čak su mi iz njihove podrške rekli da nema šanse da će proći reklamacija, jer nije podneta u roku od 24h, ali da mogu probati svakako. Kutija nije bila nešto vidno oštećena, ali je zaštitni stiripor unutra bio polomnjen. Verovatno je neko iz kurirske službe ispustio prilikom istovara/utovara.
Hoće to tako povremeno, umeju kutije same od sebe da se otvore, televizor ode da prošeta pa se vrati nazad.Kažu ovi kuriri otvorila im se kutija u magacinu pa su je samo malo zalepiliShow
Jedan od brendova koji je na mojoj blacklisti po kvalitetu...https://ananas.rs/proizvod/acer-mon...0-100hz-4ms-gtg-vga-hdmi-freesync-crni/859802
https://ananas.rs/proizvod/acer-va-qg270h3bix-monitor-27-4-ms-100-hz-1920-x-1080/777213
Ne znam kakvi su, ali zanimljive specifikacije i cene.
firma obmanjuje kupce kad trazi reklamaciju ako nije proslo 14 dana. U roku od 14 dana se vraca iz bilo kog razloga.Ja bi to isterao do kraja... Pripreti malo inspekcijama, bez obzira sto nisi ispostovao rok. Poslali su polomljen i tacka...
I meni se isto desilo.Vaucer nije validan. Pokusao sada kupim nesto.
Sinoć pokušana porudžbina - "Vaučer nije validan".Vaucer nije validan. Pokusao sada kupim nesto.
Stvarno akcija je završena.Sinoć pokušana porudžbina - "Vaučer nije validan".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari