Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

uuuu ovo je odlicna cena

475 disk verzija kod nas kod zvaničnog distributera pa ako ko prolazi kroz Podgoricu eto još boljeg deala. :)

Spamuju i na viberu. Iskreno nisam očekivao da će cena biti ovako dobra 🙏

Prilozi

• IMG_3854.png
    IMG_3854.png
    645.8 KB · Pregleda: 251
Disk verzija

I ja naruci malopre imao sam je u startu i prodao za 1000 kad je bilo ono ludilo.

Pazario PS5 + kontroler za ženu.
PS4 ode u zasluženu penziju posle 9 god.

Prilozi

• PXL_20230831_215145375.jpg
    PXL_20230831_215145375.jpg
    136 KB · Pregleda: 152
Jel to bila neka privremena ponuda za 60k, vidim sad sve radnje podigle cenu na 74 :(

Da li je Kingston KC3000 odgovarajuć za PS5?

I uzeh novi HDMI kabl, skrivam kablove da se ne vide pa je ovaj stock 1,5m kratak. Uzeh 3m HDMI 2.1 kabl za neku siću, danas spakujem sve pa da uživam uz Gran Turismo 7 :)

Pun pogodak je taj Kingston za bilo koju namjenu :)

Da li je Kingston KC3000 odgovarajuć za PS5?

I uzeh novi HDMI kabl, skrivam kablove da se ne vide pa je ovaj stock 1,5m kratak. Uzeh 3m HDMI 2.1 kabl za neku siću, danas spakujem sve pa da uživam uz Gran Turismo 7 :)
Ako nisi uzeo kvalitetan 2.1 HDMI nećeš baš "uživati" jer neće moći da isporuči 4k 120hz.

Где препоручујете куповину контролера? Даје ли неко гаранцију у случају евентуалног "заношења"?

Pozdrav drustvo. Ovu pomwnutu akciju sam ispustio.. U games-u je 73000 sa igrom, u gameshopu i tehnomaniji je oko 500e bez igre..

Vredi li zbog pouzdanosti u garanciju platiti par hiljada vise preko igre u gamesu ? Nema onih kp khm khm vise ?

Na kp nikako, nosio sam dzojstik na reklamaciju zbog drifta i uzimam novi da kupim dok je taj na popravci/zameni i prodavac mi govori i taj ce zavrsiti na reklamaciji i da je to masovna pojava. Isplati se imati garanciju. Inace navodno u gamesu daju nov dzojstik po recima radnika, sad da li je zaista tako znacu za par dana

Vrh Dno