Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Na tu pricu isto mozes bilo gde, sa time da umesto rata pustis 6x cek, ako imas mogucnosti da ih pokupis.
I ja sam mislio da može bilo gde ova kombinacija 35 odma i 30 na 6 rata, al' gedora. Isti klinac ček ili Visa/Dina debit (oko 35/50 din ide provizija uz ratu, zavisi od vrste TR-a u Intesi) svakako hvala na savetu.

Pozdrav još jednom,
Ne znam da li je pitanje baš za ovu temu ali ajde.
Gde je najpouzdanije da kupim ps+ essential pretplatu, dopune i gift kartice.
Kao najpouzdanijih od sajtova mi se čini cdkeys, medjutim, zanima me da li je moguce da mi iz nekog razloga odbije placanje karticom, da li moze da se desi da digitalni kod bude pogresan i sta se radi u toj situaciji?
Druga opcija, preko kupujem prodajem od verifikovanih prodavaca, izaslo bi me malo skuplje, ali da li je to mozda pouzdanija opcija?

Hvala unapred

Cdkeys je proveren sajt, slobodno uzimaj tamo.
Samo vodi racuna o regionu vaucera

@Fishing for urf nije pitanje za ovu temu :cool: mislim da ima neka tema u sobi "on-line kupovina"

Zna li neko kakva je cena ps5 sada u Grckoj? Da li se isplati kupovina tamo, letujem dole pa da iskoristim ako ima znacajne razlike?

Da ne brbam sad, jel' Games beše ok u pogledu rešavanja reklamacija sa PS5 (drift na džojpedu i sl.)?

Prilozi

• Screenshot_20230715_003148_Chrome.jpg
    Screenshot_20230715_003148_Chrome.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 143
  • Screenshot_20230715_003156_Chrome.jpg
    Screenshot_20230715_003156_Chrome.jpg
    74.1 KB · Pregleda: 133
Ponuda je stvarno dobra. Konzola sa 2 gamepada i povraćajem pdv izlazi oko 460e. Razmišljam se da je kupim. Zna li neko kako ide procedura za povraćaj pdv u Grčkoj. Mislim ako se poručuje na adresu apartmana gde sam odseo. Ili može sve na Evzoniju da se završi.

Ponuda je stvarno dobra. Konzola sa 2 gamepada i povraćajem pdv izlazi oko 460e. Razmišljam se da je kupim. Zna li neko kako ide procedura za povraćaj pdv u Grčkoj. Mislim ako se poručuje na adresu apartmana gde sam odseo. Ili može sve na Evzoniju da se završi.
Ja sam se danas malo raspitivao, nasao sam koje prodavnice podrzavaju globalblue Tax Free. U ponedeljak se vracam pa cu pokusati da povratim i porez.

Ja sam uzeo danas u Larisi za 382e bez pdv. Sa pdv je 474e. Povraćaj pdv je veći kad se ne ide preko Global blue-a. Treba da overim račun na carini i da im pošaljem mail-om.

Ahahahha :ROFLMAO:
Trazili ste samo konzolu? Evo vam samo konzola...
Izbacili igru a cena ostala ista :cool:

A jesu ga napucali sa cenom i to fino. Sony nikad povoljniji, ja sam priblizno platio ovoliko oko nove godine a sad su cene super ali na žalost KP uglavnom

To je skupo i na tom "snizenju".

Nazad
Vrh Dno