Šta je novo?

FIBA Mundobasket 2023 🏀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razumem Bogdanovica.....1/12 za tri al i dalje misli da ce ga krenuti

Lakrdije od suđenja...

Kakva provala, trazis challenge, pogodiš odluku i izgubis pravo na dodatni, FIBA kraljevi. Sami smo sebe ukanalili.

Au kakav raspad…

Fontekia nosi Bogdanovića, okači ga o... rame i daje koš

Ja ovo ne razumem, nece te i ti dalje silujes umesto da ides na prodor kada je protivnik izasao iz bonusa. Pa jos kada je Bogdan cuvao Pontekija umesto fauliraj ga cim primi loptu udri sekiricu on ga gleda.

Taktika zvana uvesti Amere u evroligaški meč na mali broj poena, pobiti se sa njima pa ko šta ponese :D

I like it! 💪🏻😀

Poslednja izmena:
Pešiću sve mogu nekako da oprostim osim Gudurića kao pleja, pa još u situaciji kada je i Avramović na terenu.

Em Gudurić nema taj skil za pravog pleja em ne može da se iskaže tamo gde je daleko korisniji a to je kao bek šuter.

• Like
Reagovanja: Ira
Нема неког смисла коментарисати и анализирати овај пораз када је потпуно све исто као и на Европском. Исти противник, исто мекана одбрана, исто селектор без конкретног одговора..

Aj što Pešić ima, ali što siliti trojke toliko. Igrač od 31 godine i iskustva koliko hoćeš za repku, kapiten. Taj deo mi nije jasan uopšte.

Ameri se nude Cg, ali kakve dve greske, vidi se da smo braća, Vucevic daje cistu u ruke i lak kos pa Peri pravi duplu..

🇪🇸 🇱🇻
po rezultatu deluje da je izjednačeno. gleda li neko?

Ma koga boli uvo za to posle ovakve naše tekme. Pravi ljubitelj sporta sada gasi tv i pije nešto za smirenje 😂

U studiju RTS-a rekose da sa pobedom protiv Dominikane idemo kao prvi, postoji li neka sansa da idemo sa drugog mesta? Bas bih voleo da gledam utakmicu protiv Amerikanaca.

postoji li neka sansa da idemo sa drugog mesta?
mislim da nema. ne verujem da će neko imati veću koš razliku ako 🇷🇸 pobedi 🇩🇴

🇪🇸 🇱🇻
3. 1/4 vodi Letonija 32:37 😎

Svetlislave, Svetislaveeeee, dođi nam do kluuupeeee :D. Roler koster, -10 pa +16 i za 3 minuta sve ode u vodicu.

mislim da nema. ne verujem da će neko imati veću koš razliku ako 🇷🇸 pobedi 🇩🇴

🇪🇸 🇱🇻
3. 1/4 vodi Letonija 32:37 😎
Treba nam pobeda sa više od 4 razlike za prvo mesto, naravno ako Dominikana ne izgubi od Portorika 😊

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno