A što kasne uopšte toliko, vidim i za VIP je takođe ista situacija.? Hoće li stizati za avgust i da li onda oni nadoknađuju zakrpe koje nisu stigle tako što ih stavi zajedno odjendom ili?Naravno ne i u Yettel -u
Mi smo na junskoj dozi
Ne..ce posrce bat ioanko se svi zalimo na fu bat 😂Da li vam je ova opcija uključena ili ne?
Pitanje važi i za druge modele telefona.
Meni je stavljena na ON ali sam preko Routine podesio da kada sam u dometu neke zapamćene mreže on sam prebaca između WiFi i 4G.Da li vam je ova opcija uključena ili ne?
Pitanje važi i za druge modele telefona.
Tako hocePreaci podešavanje mreže samo na 2G i probaj restart, manual search mreže i vidi da li radi.
Presao sam sa s22 na s23, s23 je odlican tel, s22 je poluproizvod koji se previse greje, baterija sa max sot 3h preko dana, tj ne izgura dan, kod s23 duplo bolja i mlak je cak i kada se igra npr call of duty po 3 sata, s22 baguje, zabode crn ekran pa se restartuje korisnicki interfejs, i ako sam sam preko adb komande sve zivo pogasio nije dovelo do boljitka, senzor otiska prska je sporiji i manje precizan, kamera je losija od s23, sporiji je od s23, kamera izbacena pa tel klacka na ravnoj povrsini, zvuk je bolji na s23, oseca se bass, kod s22 samo srwdnji i visoki tonovi. Mozes misliti koliko je to los tel da sam jedva cekao da ga se resim. Sa s23 nema greske i vredi taj novac, ako je s23 1000e, s22 vredi 500e max, a i da je toliko ne bih bacao pare na njega pored s23 koji je npr 1000e. na s23 nisam primetio ni jedan problem. Jednom je zabagovao jer je stajao na suncu i nije mi dozvolio da bilo sta koristim jer se usijao, ali to je normalno...Meni je tu najsmesnije kada citam temu S23 i vidim da ni kod njega baterija nije bas kako se digla pompa a razlika u ceni wow
Realna razlika 100e max
Imas power bank, imas brdo mesta gde mozes dopuniti fon
Pa ne zivimo na mesecu,i sad kao wow ubija s23
Naravno da ne ubija ,ne da ne ubija nego realno bolji fon 10% max
A tek ce da mu nalaze mane(recimo problem sa kamerom)
Interesantno mi najvise (ne ovi sado mazo sa Xiaomi dela foruma)😉
vec sa iphone dela foruma
Njima nista ne smeta ni cena,ni izgled fona iz 2017,ni softver iz 2007
Ponekada pomislim da im umesto obrve na sred ekrana stave nazvacu ga "pupak",njima bilo wow
A ovde se trazi savrsenstvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari