Šta je novo?

TWS slušalice

Pre desetak dana sam kupio soundcore space a40.

Prvenstveno zbog toga jer su im udobnost i baterija jača strana.

I stvarno je tako.
Moguće ih je nositi ceo dan bez nelagode ikakve, a pri tome ne ispadaju tokom vežbanja u teretani.

Zvuk onako, ništa posebno, anc takođe, ali to je meni sve na trećem mestu ili četvrtom po važnosti.

Sagovornici me čuju dobro, kontrole nisu previše osetljive i aplikacija je prilično dobra.

Multipoint radi odlično između iPhone-a i MacBook-a.

Pre desetak dana sam kupio soundcore space a40.

Prvenstveno zbog toga jer su im udobnost i baterija jača strana.

I stvarno je tako.
Moguće ih je nositi ceo dan bez nelagode ikakve, a pri tome ne ispadaju tokom vežbanja u teretani.

Zvuk onako, ništa posebno, anc takođe, ali to je meni sve na trećem mestu ili četvrtom po važnosti.

Sagovornici me čuju dobro, kontrole nisu previše osetljive i aplikacija je prilično dobra.

Multipoint radi odlično između iPhone-a i MacBook-a.
A jel može neko da mi se javi ko ima iskustva sa samsung buds 2pro i baterijom na slušalicama....?

Meni je najjače kad sam reklamirao 2 dana stare Xiaomi slušalice bez ikakvih tragova korišćenja jer nisu imale istu glasnoću zvuka, a oni mi vratili sa kilo žutog iz ušiju uz obrazloženje da ne mogu da prihvate slušalice koje su prljave i neracionalno upotrebljavane. 😂 iznapušavao sam ih, okrenuo se i otišao. Bagra.

Žao mi je što ih nisam slikao pre slanja na dijagnostiku da ih prijavim efektivi. Skoro nešto kad sam vraćao shoppsteru Haylou slušalice sam ih slikao za svaki slučaj, a oni su u roku od sat vremena od prijema robe odobrili povrat sredstava bez ikakvih problema i priča.

Brate,evo celo pre podne se akam sa ovima iz promobija koji su bezobrazni jer uvaljuju slušalice koje su koriscene i sa ovima iz Yettela,ma necu da odustanem il vakum pakovanje ill raskid ugovora.
Jesi probao ugasiti voice detect? Inače nemam ih trenutno al ono iskustveno sa nasima ako su ispravne nece ti uvažiti reklamaciju osim ako nemaju neki ekstreman battery drain...

Jesi probao ugasiti voice detect? Inače nemam ih trenutno al ono iskustveno sa nasima ako su ispravne nece ti uvažiti reklamaciju osim ako nemaju neki ekstreman battery drain...
Pa ne da nemaju ekstremni batertery drain nego umesto po specifikaciji treba da traju bez ANCa 7 sati aktivnog slušanja,a one koje sam poslao na reklamaciju iz vakum pakovanja jedva 3 sata drzale,a tim da se leva brze trošila.A ove što su mi poslall kao u zamenu pune žutila u zamenskim gumicama drzi desna 3sata i 40 a leva 3i30 s tim kad pokaze da su na 15% leva za 20sekundi padne na 1% i ugasi se...Pa ti vidi šta su sluške i dal nemam prava na nove.A i ovako po zakonu imaš pravo na nove za ovakve zalbe.Još pogotovu što mi ovi iz promobija uvališe otvorene i iz repromarketa slušalice,koje su ko zna odakle poslate na reklamaciju....Pa sad ajd..Šta reci...🤷
Ja voice detect nemama ukljucen uopšte samo onaj ambijent mode

Meni je najjače kad sam reklamirao 2 dana stare Xiaomi slušalice bez ikakvih tragova korišćenja jer nisu imale istu glasnoću zvuka, a oni mi vratili sa kilo žutog iz ušiju uz obrazloženje da ne mogu da prihvate slušalice koje su prljave i neracionalno upotrebljavane. 😂 iznapušavao sam ih, okrenuo se i otišao. Bagra.

Žao mi je što ih nisam slikao pre slanja na dijagnostiku da ih prijavim efektivi. Skoro nešto kad sam vraćao shoppsteru Haylou slušalice sam ih slikao za svaki slučaj, a oni su u roku od sat vremena od prijema robe odobrili povrat sredstava bez ikakvih problema i priča.
Ma sa nekima izgleda treba samo na bezobrazan nacin,inace ima da odugovlace samo tako...Ja još trazio nove neotpakovane oni mi poslaše ove otvorene sa pola kile žutog u onim rezervnim gumicama za sluške...***e,još ovi iz Yett

Izgleda da sa nekima od njih treba samo bezobrazno,ne vredi ovako...

Uzeh ove Hama Spirit Chop za 45 bam...i moram priznati da je zvuk vrh.
Nisam znao da Hama zna napravit dobre slusalice s obzirom da vidim uglavnom njihove kablove po lokalnim shopovima.
Bas nije prenaglasen, frekv.raspon je okej dobro zacepe uho tako da nista ne cujem okolo.
Jes da drze samo 4 h ali meni i vise nego dovoljno pri jednoj kracoj voznji bajsom.
Hahaha...iskljucise se..baterija vrvt.Stavio da se pune.
Ali Švabo je Švabo, ne pise Made in China i na to se osipam.

Prilozi

• IMG_20230902_110307.jpg
    IMG_20230902_110307.jpg
    141.6 KB · Pregleda: 55
Poslednja izmena:
Nisam znao da Hama zna napravit dobre slusalice s obzirom da vidim uglavnom njihove kablove po lokalnim shopovima.
Bas nije prenaglasen, frekv.raspon je okej dobro zacepe uho tako da nista ne cujem okolo.
Jes da drze samo 4 h ali meni i vise nego dovoljno pri jednoj kracoj voznji bajsom.
Cudno je da drze tako kratko, cak i one sa manjim kutijicama drze dosta dosta duze. I na samom pakovanju pise 16h playtime :unsure:

Ali Švabo je Švabo, ne pise Made in China i na to se osipam.
Pa šta je Hama drugo nego distributer jeftine kineske elektronike?

Jeste Hama čista Nemačka, to ste vi ljubomorni što niste znali, pa kupovali kineske marke.

In early 2008, over 30,000 flash drives built by a fraudulent Chinese supplier were distributed by Hama. The flash drives were manipulated to overreport their capacity to the computer, possibly leading to data loss upon attempted writing to physically nonexistent sectors, which usually initially is unnoticed by users.[4] Upon discovery, a product recall was launched.[5][6][7][8]
I Pepl je cist Amerikanac, pa eto sve proizvode za njih u Kini.

Bio je i ovaj model ali po ceni od msm 82 bam, sad ne znam koliko je puno bolji od što sam kupio:

Nemam zamerki na kvalitet zvuka, nema doduše prenaglašenog bassa što je dobro,ali nema ni ako vi tako to zovete separacije zvuka.
Na žalost domet im je katastrofa, jel se malo udaljim u drugu sobu od mobilnog, zvuk krene da prekida, što mi i nije tako bitno, s obzirom da ću ih koristiti vani h ali
Nemam zamerki na zvuk koji je kristalno čist te držim na volume od oko 60 %,jer čim povećam zvuk je prejak što volim kod slušalica.
Isto da kažem da dobro začepe tj uđu u ušnih kanal tako da ništa vani ne čujem, kao da imaju ANC.
Ne znam koliko baterija treba da drži ne razummr piše 4h ali i 16 h (charging box).
Jel sad treba da drži 4h ili 16 h reprodukcije muzike?

4h je trajanje baterija u samim slušalicama. U kutiji imaš dodatnu bateriju, iz koje se slušalice pune dok su u kutiji. Ona bi trebala da može da ih napuni za još 3 puta po 4 sata.
Pozdrav
P.S. Ispravno bi bilo reći da je kapacitet 4 x 4h, sa punjenjem u kutiji nakon svakih 4 sata korišćenja.

Jeste Hama čista Nemačka, to ste vi ljubomorni što niste znali, pa kupovali kineske marke.
Jeste,Hama je Nemacka ..1000%
Pa šta je Hama drugo nego distributer jeftine kineske elektronike?
Hama je Nemacka,kakva Kineska ...Svašta ..🤦
4h je trajanje baterija u samim slušalicama. U kutiji imaš dodatnu bateriju, iz koje se slušalice pune dok su u kutiji. Ona bi trebala da može da ih napuni za još 3 puta po 4 sata.
Pozdrav
P.S. Ispravno bi bilo reći da je kapacitet 4 x 4h, sa punjenjem u kutiji nakon svakih 4 sata korišćenja.
Za koje slušalice pišeš?Buds 2 pro?

5CTZ2J6.jpg

Zato što postoji veliki izbor tws slušalica u širokom rasponu cena, od jeftinih do skupih koje proizvode brendovi koji se slušalicama bave i za njih se zna... dok se hama bavi brendiranjem jeftinih generičkih stvari i to prodaje skuplje

Zato što postoji veliki izbor tws slušalica u širokom rasponu cena, od jeftinih do skupih koje proizvode brendovi koji se slušalicama bave i za njih se zna... dok se hama bavi brendiranjem jeftinih generičkih stvari i to prodaje skuplje
Ma mene ne zanima brend nego sta cujem sopstvenim usima a cujem fenomenalan zvuk za cenu od 45 bam i to bolji od bubica Audiotechnica neki tam model koji je kostao nekad 150 eur.
A vjeruj mi kroz zivot su mi prosle stotine žičanih malih slusalica.
Ja nemam iskustva sa Hama proizvodima sem sto znam da su im kablovi preskupi.
Znaci ti iz iskustva tvrdis da je Hama los brend?

Nebitno je šta ja mislim ukoliko si ti zadovoljan slušalicama....imao sam neke sitnice i kvalitet je kao i kod no name kineskih proizvoda sa AliExpressa

Da ti lepo nacrtamo i stavimo tacku na ovu diskusiju:
odes u Kinu, prosetan kroz industrijsku zonu, uletis kod prvog no name proizvodjaca bilo cega, kazes hocu 10.000 komada necega sa mojim imenom.
Oni naprave i nastampaju ime tvoje firme koju si otvorio u Nemackama i stavis na kutiju "made in Germania" i voila, postao si svetski brend.
I to svi rade, ne samo Hama.
Nadam se da je jasnije, vracamo se na temu

Ponekad i proizvodjaci koji nisu specijalizirani za odredjen segment tehnike naprave dobar proizvod nego isti pravljen od renomiranog proizvodjaca.
Da stavimo tacku, zvuk mi je vrh.
Uzeo sam i model Spirit Pure.
Isto imam neke Audiotechnica bubice gde je naprosto bass prenaglasen a koje kostaju 10 x skuplje nego ove od Hama.
Secam se zicanih modela od Canyon koje su tipican Kinez a zvuk je bio vrhunski.
Ni Canyon nije poznat po audio opremi.

Kod Hama spirit pure od danas krenula *******cija prekine pa stane pa prekine pa stane..u pocetku nisam znao sta je i posle ukapiram da mi uho jednom ivicom dodiruje onaj senzor odnosno bubicu sa gornje strane koja je ujedno i tipka za voice control...Bas ******.
Srecom ovo se samo dešava pri pokretima vilice tipa ako jedem ali opet ****** je...

Nazad
Vrh Dno