Nije da ces bas da das 450e vise kad dobijes sat uz 8 i prodas ga za 400eRazmisljam da pazarim jos jedan Pixel 7 Pro za zenu, ima ga po 550e nov. Ne znam da li ima potrebe cekati 8 Pro i dati 450e vise.
Da li ti je aktiviran VOLTE?
Koristiš ga samo u gradu gde imaš full 4G signal?
To objašnjava neispadanje da mreže![]()
Ona bi zadrzala sat, tu je problem.Nije da ces bas da das 450e vise kad dobijes sat uz 8 i prodas ga za 400e
Oboje znamo da je najbolje da za dva meseca svoj telefon predas zeni a ti uzmes novi 8 pro![]()
Nadam se da moja zena ne cita ovaj forumNije da ces bas da das 450e vise kad dobijes sat uz 8 i prodas ga za 400e
Oboje znamo da je najbolje da za dva meseca svoj telefon predas zeni a ti uzmes novi 8 pro![]()
Onda prodaj zenu ili joj naplati telefon (sala, za one koji nisu upuceni, Megaskot i ja se poznajemo)Ona bi zadrzala sat, tu je problem.![]()
Sto bre, daj da i tebi pomognemo ako je moguceNadam se da moja zena ne cita ovaj forum![]()
Grejanje, los modem pa samim tim i los signal. Kratko trajanje baterije, ocajno sporo punjenje, ocajan otisak prsta.Ja sa Pixelom 6 nemam baš nikakvih problema, verujem da je sa Pixel 7 isto, ako ne i bolje... Čitajući temu o S23, vidim da ima i te kako raznih bubica za veće novce, pa se onda te bube malo lakše trpe, pretpostavljam.
Pe ne vrtim se samo po Beogradu ja i nisam imao problema, konkretno poredeći sa ženinim iPhone 13... Evo, baš sada sam u Trstu, gde na jednoj plaži ispod brda svi kubure sa signalom i na još dosta mesta ovde u okolini (loša im je mreža ove već godinama). Imam uvek crtu više od nje, a često isto primetim i kada su nam povezani telefoni u autu. Obično ja imam bolji signal od nje. Za otisak se slažem da nije sjajan, ali ne i kako ga ti pretstavljaš.Mozda ako si na mestu gde je signal odličan. Ako si na mestu gde je signal lošiji, nedostupan si dok na drugom telefonu radi normalno. Otisak je za 2 klase lošiji od svih telefona koje sam imao.
Potvrđujem sve napisano, pixel 6 pro.Meni se niti greje, niti imam loš signal, niti mi kratko traje baterija. Ne igram igrice, osim kad maloj dam da jaše Angry Birds , da bismo žena i ja na miru završili kafu negde, ali poprilično koristim telefon za sve i svašta i ne smatram se laganim korisnikom. Punjenje jeste sporo, otisak je pristojan, ali ne i sjajan (imao sam dosta bolje) i svakako bih opet uzeo Pixel, ali smo različiti ljudi i imamo različite potrebe...
Takođe potvrđujem, p6 pro hvata mrežu isto ili bolje nego ostali telefoni.Pe ne vrtim se samo po Beogradu ja i nisam imao problema, konkretno poredeći sa ženinim iPhone 13... Evo, baš sada sam u Trstu, gde na jednoj plaži ispod brda svi kubure sa signalom i na još dosta mesta ovde u okolini (loša im je mreža ove već godinama). Imam uvek crtu više od nje, a često isto primetim i kada su nam povezani telefoni u autu. Obično ja imam bolji signal od nje. Za otisak se slažem da nije sjajan, ali ne i kako ga ti pretstavljaš.
Ne radi to tako kako ti misliš da radiAko radi ono što mu bazna stanica kaže zašto onda stoji u podešavanjima 2g/3g/4g - za ukras? Ni na jednom telefonu mi nije držao 3g bez i jedne crtice signala, bez da prebaci na 2g.
Gde ima za 550e nov? Brat juri da uzme, ne daje mu se po 700+ e na KP. Probao bi onu foru što je neko pisao ovde preko onog sajta što dovlače u Srbiju iz Švice/Nemačke ako sam zapamtio dobro...Razmisljam da pazarim jos jedan Pixel 7 Pro za zenu, ima ga po 550e nov. Ne znam da li ima potrebe cekati 8 Pro i dati 450e vise.
I mene ovo zanima, 8icu bi preorderovao al dzaba kad nema ko da mi dobaci..Gde ima za 550e nov? Brat juri da uzme, ne daje mu se po 700+ e na KP. Probao bi onu foru što je neko pisao ovde preko onog sajta što dovlače u Srbiju iz Švice/Nemačke ako sam zapamtio dobro...
Imam ovde jednog Irca, uvek ima dobre cene za sve mobilne telefone.I mene ovo zanima, 8icu bi preorderovao al dzaba kad nema ko da mi dobaci..
Jel zna Irac kako imako lepe zene i hranu u Srbiji, i da mu se skroz isplati sa par komada 8ica da dodje 😂Imam ovde jednog Irca, uvek ima dobre cene za sve mobilne telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari