boban.jolic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2010
- Poena
- 320
Ne, meni na A1 ne radi volte a kad ubacim MTS karticu radi. Uskoro mi ističe ugovor pa možda zbog toga prenesem broj u mtsIma li promena za VOLTE? I dalje mora hack I Na A1 Ne radi?
Ne, meni na A1 ne radi volte a kad ubacim MTS karticu radi. Uskoro mi ističe ugovor pa možda zbog toga prenesem broj u mtsIma li promena za VOLTE? I dalje mora hack I Na A1 Ne radi?
Uradio, ista situacija@stefan8661
uradi clear storage za play store i play services
Nisam ništa čačkao, dobio sam tel pre neki dan, resetovan na fabrička podešavanja...nisi rutovao telefon?
jesi uradio i restart posle clear storage? nisi slučajno obrisao samo cache?
meni se isto to desilo i ovo je pomoglo.
Update - izgleda da se ona manuelna registracija isplatila aplikacija radi. Svakako sam odradio security updatenisi rutovao telefon?
jesi uradio i restart posle clear storage? nisi slučajno obrisao samo cache?
meni se isto to desilo i ovo je pomoglo.
![]()
pixel-volte-patch/README.en.md at main · kyujin-cho/pixel-volte-patch
Pixel IMS: Rootless replacement for Tensor Pixel VoLTE patch - kyujin-cho/pixel-volte-patchgithub.com
Znači final će vrv biti početak septembra ili će biti u avgustu?Izašla Beta5, poslednja pred final release.
Čitao sam da će biti u avgustu...Znači final će vrv biti početak septembra ili će biti u avgustu?
upravo tako, ni jedan ne podržava u CG, Telekom CG je najavio u julu da će biti "uskoro"Znaci @joriq ni jedan operater u CG ne podrzava VoLTE, vidim da mi ne izbacuje opciju. Ja sad imam 5G na Oneplusu, Telekom.me, doduse nije neka brzina, ali svlaci bateriju.
ajd provjeri je li ti čekirano "allow 2g", meni je to pravilo te problemeOd kada sam ga uzeo "zeza" mreža i često jedva uspostavi vezu, šta god da sam pokušao nije bilo pomoći, takođe sam često nedostupan, doduše u 90% situacija taj problem sa eSim-om.
to smo mislili i za beta 4, i za beta 4.1Izašla Beta5, poslednja pred final release.
evo ne ludi na betama, ne vidim što bi ludio na stable?Google-ovo ce sve da radi, ali 3rd party moze da steka malo. Sugavi viber ima da ludi garantovano...
ajd provjeri je li ti čekirano "allow 2g", meni je to pravilo te probleme
Koji operater?upravo tako, ni jedan ne podržava u CG, Telekom CG je najavio u julu da će biti "uskoro"
ajd provjeri je li ti čekirano "allow 2g", meni je to pravilo te probleme
to smo mislili i za beta 4, i za beta 4.1
evo ne ludi na betama, ne vidim što bi ludio na stable?
Inače, ne mogu da nađem opciju za ono da dok razgovaram sa nekim i neko drugi pokušava da me pozove, da mi izbaci obavještenje i mogućnost da se prebacim na taj poziv? Sad je situacija da svima koji me pozivaju dok razgovaram sa nekim samo izbacuje zauzeće... Pomagajte!![]()
Da javim da gašenje 2g dozvole, bar u mom slučaju, nije pomoglo.Upravo ugasio dozvolu za 2g, nadam se najboljem 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari