Šta je novo?

Google Pixel 7

Da li neko ima problem sa zvukom na snimljenom videu, npr osoba koja se snima se jedva čuje.
Inače mikrofon radi ok, na pozivima je super.
Pixel 7 je u pitanju.

Nemam, cak sam lepo iznenadjen kako se cuje. Uvek snimam 4K30. Da nisi ukljucivao onaj "speech enhancement"? Obicno te "enhancement" opcije ukake to sto treba da "enhesuju" :D

Jeste to bilo u pitanju, hvala.
Bolje je malo, ali mi je i dalje bolji zvuk na videu koji snimam na iphone 13 miniju.
Inače je telefon za japansko tržište, ne mogu da isključim zvuk na kameri 😆

Screenshot_20230807-103349~2.png

Da li je moguće da Google nije sertifikovao Pixel 7?

Registrovao sam .ga na sajtu , videćemo za neki dan

To je problem izgleda zbog čega mi Raipay ne radi

nisi rutovao telefon?
jesi uradio i restart posle clear storage? nisi slučajno obrisao samo cache?
meni se isto to desilo i ovo je pomoglo.

nisi rutovao telefon?
Nisam ništa čačkao, dobio sam tel pre neki dan, resetovan na fabrička podešavanja...

Sad ću baš da pitam da li je nešto sa njim rađeno na tu temu :)

Root checker kaže da nije rutovan.

Obrisao sam kompletne podatke, uradio restart i ništa, opet isto.

Svakako sam ga manuelno registrovao, pa ćemo da vidimo za neki dan.

Hvala na predlozima

nisi rutovao telefon?
Update - izgleda da se ona manuelna registracija isplatila aplikacija radi. Svakako sam odradio security update

Za Google play system ne mogu da instaliram update od 31mb.

Čitam da se to i drugima dešava ali meni nije bitno.

Kome treba da klonira app npr za posao odlična aplikacija je ISLAND, od developera Greenify app. Napravi work profile i tu napravi klonove, lepo radi, sve notifikacije stižu na vreme itd.

Omogućio sam VOLTE, na mts-u sam, sve odlično radi, bolja mnogo priča kad ne svičuje na 3g, 2g.

Dešavalo mi se u tim situacijama da se pogubi, mobilni podaci ne rade ili samo nema signala što je rešavalo paljenje i gašenje airplane mode-a.

Ali sada sve fercera.

Izašla Beta5, poslednja pred final release.

Ma hoće, nema razloga da ne.
Možda se negde provuče neki sitan bag, ali ništa strašno.
Meni je najbitnije da radi aktiviranje volte, ostalo ću lako.

Google-ovo ce sve da radi, ali 3rd party moze da steka malo. Sugavi viber ima da ludi garantovano...

Hvala bogu viber je već dve godine izbrisan sa fona.

Znaci @joriq ni jedan operater u CG ne podrzava VoLTE, vidim da mi ne izbacuje opciju. Ja sad imam 5G na Oneplusu, Telekom.me, doduse nije neka brzina, ali svlaci bateriju.
upravo tako, ni jedan ne podržava u CG, Telekom CG je najavio u julu da će biti "uskoro"
Od kada sam ga uzeo "zeza" mreža i često jedva uspostavi vezu, šta god da sam pokušao nije bilo pomoći, takođe sam često nedostupan, doduše u 90% situacija taj problem sa eSim-om.
ajd provjeri je li ti čekirano "allow 2g", meni je to pravilo te probleme
Izašla Beta5, poslednja pred final release.
to smo mislili i za beta 4, i za beta 4.1 :D
Google-ovo ce sve da radi, ali 3rd party moze da steka malo. Sugavi viber ima da ludi garantovano...
evo ne ludi na betama, ne vidim što bi ludio na stable?
Inače, ne mogu da nađem opciju za ono da dok razgovaram sa nekim i neko drugi pokušava da me pozove, da mi izbaci obavještenje i mogućnost da se prebacim na taj poziv? Sad je situacija da svima koji me pozivaju dok razgovaram sa nekim samo izbacuje zauzeće... Pomagajte! :D

upravo tako, ni jedan ne podržava u CG, Telekom CG je najavio u julu da će biti "uskoro"

ajd provjeri je li ti čekirano "allow 2g", meni je to pravilo te probleme

to smo mislili i za beta 4, i za beta 4.1 :D

evo ne ludi na betama, ne vidim što bi ludio na stable?
Inače, ne mogu da nađem opciju za ono da dok razgovaram sa nekim i neko drugi pokušava da me pozove, da mi izbaci obavještenje i mogućnost da se prebacim na taj poziv? Sad je situacija da svima koji me pozivaju dok razgovaram sa nekim samo izbacuje zauzeće... Pomagajte! :D
Koji operater?

Da li moze neko da mi kaže da li Volte radi na yettelu sa ovim patchom. Na A1 ne radi, na mtsu radi a j bih preneo broj u yettel 🤯

Radi yettel.

Jel radi aktiviranje volte na 14?
To mene jedino zanima.

Meni Shizuku nece da se startuje posle avgustovskog apdejta na 7 pro

Nazad
Vrh Dno