Šta je novo?

Najjeftiniji market lanac za online kupovinu kod nas? (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod JST500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 22.8.2023.

Poklanjamo vam 800 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici! 🥳📲
Poklon kod: 800IDEAONLINE

Vaučer možete iskoristiti u periodu 17 - 23.08.2023 uz minimalnu kupovinu od 7.000 RSD.
Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, i to za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa uslugom besplatne kućne dostave u Beogradu i Novom Sadu.

Vaša IDEA online!
IMG-bf88f879d175b06492bb22cad3a0415e-V.jpg
🤡
IMG-86e6012cd8370ce900b9e2ce029e525d-V.png

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu za isporuku u periodu 19.8 -20.8. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, izaberi bilo koji vremenski slot u periodu 19.8 - 20.8., unesi promo kod WRP500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga.

Želimo ti ugodnu kupovinu!

Tvoj Maxi Online

Da li neko na koja mesta u okolini Beograda ili Novog Sada imaju Maxi dostavu?

Negde sam pročitala da Pančevo ima dostavu, jednako kao i Beograd.

Maxi, WRP500, izgleda vazi samo ako je dostava sutra (20.08), to je neka nova fora cini mi se.
500 plus besplatna dostava, min. korpa 3000

Nema ni Veternik, ni Futog, Petrovaradin...

Pitanje za Novosađane: Da li vam porudžbine iz Maksija donose uglavnom isti dostavljači, ili se često smenjuju?

Cesto se menjaju, skoro uvek dodje drugi. I svaki put zovu da pitaju za sprat i stan.

Cesto se menjaju, skoro uvek dodje drugi. I svaki put zovu da pitaju za sprat i stan.
Po mom mišljenju, velika prednost maxi-ja u odnosu na ideu je to što se dostavljači stalno smenjuju.

Ozbiljno sam se uplašila kad je jedan koji je dolazio više puta, prekoračio granice poslovnog odnosa, prešao na ,,ti" i počeo da me ispituje o privatnim stvarima.

Dala sam mu bakšiš par puta (ko i svima ostalima), a on je to shvatio kao lični znak naklonosti☹️. Koliko znam, firma im ne dozvoljava da privatizuju, pogotovo ne kad su žene u pitanju.
Od tada naručujemo samo u terminu kad mi je suprug kod kuće.

Takođe me je nervirao jedan debeli od svega 20-ak godina u kombinaciji sa nekim mršavim nevaspitanim. Čitaju spisak sa porudžbinom i smešno im je to što naručujemo stalno isto. Krajnje neprofesionalno. Ta dvojica se od zimus nisu pojavljivala.

Ovako kad stalno dolaze različiti, vidim ih jednom u dva tri meseca i super.

Za Ideu radi jedan masni, štrokavi, neokupani, sa bradom, više puta se događalo da nema da vrati kusur od 150 200 RSD. Mislim se, hajde jednom da se desi, ali više puta, stvarno nije Ok.

Nikad nisam imao loša iskustva, većinom se menjaju, nije ni da ih pamtim, pa ne znam ni da li dolaze isti. Nekad dam pare, nekad ne, sve zavisi jel imam kod sebe keš, većinom nemam.

Inače ja uvek plaćam karticom, pa ne znam za kusur.

Ja naručio, ali slušalice nisam dobio

Pisao sam im na mejl i brzo su me kontaktirali i doneće ih danas, zajedno sa naočarima iz promocije Schweppes i slušalicama Coca-Cola, koje sam usput pomenuo da nisu doneli.
A te promocije su već završene. Što im ne pomenu i Next sokiće, mada njih mi je Idea većinom i donosila, da ne grešim dušu. Ali zato Maxi više od deset puta nije doneo, gde računam i Coca Cola cherry.

Poklanjamo vam 7 dodatnih dana za korišćenje poklon vaučera od 1.000 RSD za kupovinu u IDEA online prodavnici! 🥳📲

Poklon kod: IDEA100

Vaučer možete iskoristiti u periodu od 23.08 - 29.08.2023 uz minimalnu kupovinu od 6.000 RSD. Pravo učestvovanja u ovoj aktivnosti imaju isključivo korisnici obavešteni putem Viber ili SMS poruke, i to za online kupovinu u IDEA online prodavnici sa uslugom besplatne kućne dostave u Beogradu i Novom Sadu.

Vaša IDEA online

Jel im prolazi ovo? 6000!

Promo kod od 500 RSD + besplatna dostava? Da dobro ste pročitali. Maxi Online ti poklanja promo kod uz koji dobijaš i besplatnu dostavu. Jednostavno odaberi sve što želiš na Maxi.rs, unesi promo kod MPR500 i iznos tvoje korpe će biti umanjen za 500 RSD, a dostava će biti besplatna. Popust se ostvaruje na korpe u vrednosti iznad 3000 RSD i može se iskoristiti samo jednom sa jednog korisničkog naloga do 30.8.2023.

Tvoj Maxi Online

Mislim da ovaj nije bio.

Pravo je vreme za tvoju narednu online kupovinu jer ti poklanjamo promo kod sa 1000 RSD popusta! Unesi promo kod MXN1000 prilikom poručivanja do 29.8.2023. i tvoj račun će biti umanjen za 1000 RSD!
Popust se ostvaruje na korpe iznad 3000 RSD i može se iskoristiti jednom sa jednog korisničkog naloga.

Tvoj Maxi Online

Kako mogu da ukinem onu opciju zvanja telefonom ukoliko nemaju neki proizvod na stanju?

Nazad
Vrh Dno