Ne zato što su prodavci alavi već zato što samo dva točka i kaseta koštaju
već 200eur... gde je ostatak?
Ne može za 200eur da se kupi pristojan drumas.
Ne zato što su prodavci alavi već zato što samo dva točka i kaseta koštaju
već 200eur... gde je ostatak?
Uvek je bolje u komadu, jednostavno su mnogo bolje sanse da dobijes bolju cenu i popust.Jel ima danas smisla kupovati drumaš u komadu ili je bolje iz delova?
Gigatron konfiguracija vs komponente sa 5 strana i sklapanje
Šta od novih je dostupno kod nas, za odraslu osobu? Šta su brendovi za preporuku/izbegavanje?
Koji je to raspon cena? Tj gde kreće ono što ima smisla kupiti, a gde je granica ono što realno ne vredi doplate ako ćeš povremeno da voziš?
Imam Polar Mirage star 15+ godina, trebalo bi ga srediti, ove godine ga nisam ni vozio, ali uzeo bih nešto lakše, sa užim gumama...
Onda kupis i njoj neki takav bajs, ili nekog pravog drumasa sa alu ramom i karbon vilom, za oko 400-500eur polovanEh sad... kapiram ja da za kvalitet treba izdvojiti novce, al ovo bismo uzeli za nju za početak, otkud znam hoće li voziti redovno ili ne.
Ja sam uzeo Tribana za 200e, super me služiKao i za svaki hobi, kad uletiš u jamu, vidiš koliko je duboka (i koliko para guta), ali suštinski, bitno mi je samo da deluje funkcionalno dovoljno da se ne raspadne posle jedne vožnje, da može da izgura 30-60km nedeljno, i toeto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari