Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Шта чекаш. Ако ти нуди иди у А1. Ако ти се не буде свиђало у А1 после две године можеш да се вратиш у МТС, никакв проблем.
Može i posle tri meseca. Samo da plati po punoj ceni tri meseca šta god je koristio.
Odnosno po novom posle dva meseca... Tako da nije ni veći problem. A odoka (ako nešto mogu da pohvalim to je mapiranje i signal) jako precizno možeš da vidis gde god šetas na sta ces naići. Tako da ne moras cak ni prepaid. Pogledas mape i bazne stanice. I znas odmah na čemu si

Malo da pohvalim a onda i da popljujem MTS. Prebacio sam broj iz A1 u Mts. U A1 sam imao moćnu tarifu (valjda se tako zvala) sa 1TB za 2 godine za 1500din. Više od deset godina sam bio u A1 i ponudili su mi za produženje ugovora samo Neo 4 sa 1200. U MTS-u su mi dali za Omoriku 12, 6 meseci po dinar a posle 1900, dodatno 100gb i preko svega toga još 25TB. E sad, broj je prebačen 31.7 i naravno MTS mi je ispostavio račun za tak jedan dan i samim tim su mi umanjili tako da nije više 6 meseci po dinar nego 5. Plus su na račun uračunali 150din neki Net limit koji po automatizmu uključuju. Odmah sam to isključio ali i ovaj mesec će da naplate. Poslao sam reklamaciju jer su uključili nešto što nisam tražio niti su me o tome obavestili pa ćemo da vidimo.
i ja sam skoro prebacio broj i vidim da je i meni aktivna usluga Net limit, iako nisam to trazio, znaci naplatice na kraju meseca?

i ja sam skoro prebacio broj i vidim da je i meni aktivna usluga Net limit, iako nisam to trazio, znaci naplatice na kraju meseca?
Да, наплатиће ти.
Ако искључиш Net limit позивам те да укључиш лимит потрошње mobile data на мобилном.
YymoUru.jpg

Искључио сам Net limit а укључио data limit.

Sa kim si pregovarao ovu ponudu?
Otisao u Delta citi, rekao da mi je ponuđeno 6 meseci po dinar i spomenuo 100gb koje sad daju, a onda se na ugovoru pored toga pojavljuje 25TB. Nema sanse da klinac (kod njega je broj) potrosi jer je za 2 godine od 1tb u A1 potrosio nekih 850gb, ali opet lepo da daju. Zgodno je za hot spot ako se ode negde gde nema wi fi.

Al je dobro ovo.. zasto nema nesto ovako kod nas

Al je dobro ovo.. zasto nema nesto ovako kod nas
Šta misliš što pola od nas koristi kartice u Srbiji, Bosni, Sloveniji i Kosovu. Toliko su dobri da vise vredi koristi njihov sim nego naš ovde... Jedino malo Ping je oko 40 mili sekundi ali ako nisi pro gejmer, cak je manji ping od starlinka. I ne moras da vuces antenu sa sobom...

Ali kako nabaviti sim ovde i dopunjavati?

Ali kako nabaviti sim ovde i dopunjavati?
Za razliku od naših sim kartica, njima radi dopuna. Sim nabavis uz ličnu kartu na trafici bilo gde u CG. Imas na mtel cg temi više. (Ili ti neko donese)
Samo bitno da aktiviras dole. I imas ekstra dodatke. Jedan od njih je godišnje važenje kartice. Tako da ako imas signala na MTS mreži sa ovim si rešio pitanje interneta... Mislim ako dopunjujes mesečno onda ne moraš. Ali ako koristiš godišnji dodatak da se ne smaras svakih 30 dana 5 klikova u aplikaciji odoka, ali moraš mesečno makar malo da dopunis... Radi preko MTS mreže kod nas u Bosni preko mtel. Kartice su ko sat. Vrede svaki cent.

Koji je sad broj za benefite na mts-u nisam u toku presaoo sam na yetel 3 ugovor komsiji istekao ugovor pa mu treba uz neogranicene minute sto vise neta sad ima omoriku 12 koja je sa telefonom bila i net limitom bila 3050 i sta je uopste aktuelno tj sta daju najvise citajuci zadnjih par strana ovaj soko lite deluje ok samo po kojoj ceni ili nesto sa sto vise neta. hvala

Koji je sad broj za benefite na mts-u nisam u toku presaoo sam na yetel 3 ugovor komsiji istekao ugovor pa mu treba uz neogranicene minute sto vise neta sad ima omoriku 12 koja je sa telefonom bila i net limitom bila 3050 i sta je uopste aktuelno tj sta daju najvise citajuci zadnjih par strana ovaj soko lite deluje ok samo po kojoj ceni ili nesto sa sto vise neta. hvala
Soko lite ako se prelazi iz druge mreze - 6 meseci 1rsd, pa 6 meseci 1700rsd, pa 12 meseci 3000rsd, sto prosecno izadje 1920rsd. Neograniceni minuti i poruke, 100gb interneta mesecno, net limit besplatan, deezer, iris go (koji moze i na smart tv-u, meni konkretno radi bez problema na eonu od sbb-a), plus 4gb mesecno za roming. I dobijaju se ona smeca od aplikacije balkan myusic i mts disk.
Soko lite ako se prelazi iz druge mreze - 6 meseci 1rsd, pa 6 meseci 1700rsd, pa 12 meseci 3000rsd, sto prosecno izadje 1920rsd. Neograniceni minuti i poruke, 100gb interneta mesecno, net limit besplatan, deezer, iris go (koji moze i na smart tv-u, meni konkretno radi bez problema na eonu od sbb-a), plus 4gb mesecno za roming. I dobijaju se ona smeca od aplikacije balkan myusic i mts disk.
A ako se ne prelazi iz druge mreze onda 12 meseci po 1700, pa 12 meseci po 3000rsd.

Истекао ми уговор са МТС-ом али имам још 10 рата за слушалице... Да ли могу да тражим захтев за прелаз у Јетел а д ами они траже да исплатим слушалице одмах до краја?

Истекао ми уговор са МТС-ом али имам још 10 рата за слушалице... Да ли могу да тражим захтев за прелаз у Јетел а д ами они траже да исплатим слушалице одмах до краја?
Mozes

Istekao mi je ugovor, cuo sam da nema mnogo mogucnosti da se dobije popust cak i ako se zatrazi prenos broja u drugu mrezu. Da li je to tacno? Ovaj Soko lite deluje ok prvih 12 meseci ali je 3000din malo previse za racun mobilnog telefona :) Total 40 mi deluje kao zanimljiva opcija u Yettelu sa 50% popusta na koristnike koji predju iz druge mreze.

Ја сам данас назвао Јетел и тражио разговор са оператером, рекао да ми је план да пређем код њих из МТС-а онда је он рекао наравно можетењ то урадити тако и тако, где сам га ја питао којие ми они погодности нуде јер ће ми МТС сигурно нудити нешто када види да ја одлазим. Тек онда је он рекао да ми може понудити 50% попуста на сваки пакет у трајању од 2 године. тако да сутра идем да поднесем захтев за прелазак у Јетел па ћемо да видимо да ли ће МТС нешто да понуди. Корисник сам већ доста дуго и куповао сам увек телефоне на рачуне, па ме баш занима каква ће реакција бити.

To su i meni rekli, evo sada sam i proverio sa osobom koja radi tamo i koju znam licno. Sutra idem da predam zahtev za Total40

Taj Soko se itekako isplati ako je prosek 1920. Mnogo toga se dobija za te pare, zavisi kome šta treba...samo Iris je soma i po. Meni je prelaskom na Soko Lite prosek bio 3100 (prvih 6 meseci je valjda bilo 2500, 2600, da ne proveravam i računam sad), a trenutno plaćam 3300, što jeste previše slažem se. Ne branim mts, razmišljam o promeni provajdera, ali sa druge strane hoću da imam minute, solidnu količinu neta i Arene. Do sledećeg jula videću šta i kako, staviću na papir koja mi je kombinacija najpovoljnija, ali mi sve nešto govori da ću ostati kod ovih dileja. A Soko Lite, sve to za manje od dve hiljade u proseku, bolje ponude bojim se da nema.

Kome trebaju arene možda i jeste dobra ponuda ali onome kome ne trebaju definitivno nije. Gledajući samo mobilnu telefoniju, mts postpaid je trenutno najskuplji.
Opet kažem, ako nekom treba nešto drugo, kao npr. arene kod mts-a ili hbomax kod yetela to je onda druga priča

Meni ne trebaju Arene, uzeo sam OrionTv sa 2 drugara i ispadne mi Arena 250din mesecno :)

Taj Soko se itekako isplati ako je prosek 1920. Mnogo toga se dobija za te pare, zavisi kome šta treba...samo Iris je soma i po. Meni je prelaskom na Soko Lite prosek bio 3100 (prvih 6 meseci je valjda bilo 2500, 2600, da ne proveravam i računam sad), a trenutno plaćam 3300, što jeste previše slažem se. Ne branim mts, razmišljam o promeni provajdera, ali sa druge strane hoću da imam minute, solidnu količinu neta i Arene. Do sledećeg jula videću šta i kako, staviću na papir koja mi je kombinacija najpovoljnija, ali mi sve nešto govori da ću ostati kod ovih dileja. A Soko Lite, sve to za manje od dve hiljade u proseku, bolje ponude bojim se da nema.
Soko se isplati u zavisnosti koliko placas, meni je za prosek 1500-1600 din. na dva broja, bukvalno kao da mi je sve unlimited, pogotovo smo cesto u Bosni i mtel pogodnosti se koriste maksimalno i neograniceno, pa na to dodas i 2gb roming neta, da se nadje za svaki slucaj, po meni nema bolje ponude...

Samo sam hteo reci za te varijenate 2000+ u proseku nije tako top varijanta kako moze biti...

Nema cake. Možda čak i manje. Ja sam uzeo onaj najveći paket i umesto 1100, stiže mi račun 900. Valjda jer nisam uzeo box, već koristim aplikaciju.

Ја сам данас назвао Јетел и тражио разговор са оператером, рекао да ми је план да пређем код њих из МТС-а онда је он рекао наравно можетењ то урадити тако и тако, где сам га ја питао којие ми они погодности нуде јер ће ми МТС сигурно нудити нешто када види да ја одлазим. Тек онда је он рекао да ми може понудити 50% попуста на сваки пакет у трајању од 2 године. тако да сутра идем да поднесем захтев за прелазак у Јетел па ћемо да видимо да ли ће МТС нешто да понуди. Корисник сам већ доста дуго и куповао сам увек телефоне на рачуне, па ме баш занима каква ће реакција бити.

50% popusta od cene koja je već istaknuta na sajtu za ugovornu obavezu od 2 god ili ona veća iznad koja je precrtana?

Je l' ovo Orion stvarno 5000 godišnje ili ima neka caka?

Izvinjavam se adminu što pitam u mts temi, ali samo se nadovezujem na priču.
Bila je akcija (mozda je i dalje), 750din mesecno ugovor na 2god i mozes da imas 3 aktivna uredjaja (PC, tel ili AndroidTV).
edit: ima i dalje, kucaj na google "orion tv akcija" :D

sorry za offtopic

Da li se kod paketa 'Morava 150' osim nepotrošene količine prenosa podataka prenose i nepotrošene minute (150 minuta u nacionalnom saobraćaju) u naredni mesec?

Mislim da je obratno. Ja na jednom broju imam Morava 1 i minuti mi se prenose ali samo jedan mesec, dok se podaci ne prenose

Zašto bi iko koristio Morava 150 postpaid tarifu kad postoje Plan 100 i Plan 200 dodaci za prepaid koji su jeftini a nude više?

Sad kad ne mogu Morava da se pridružuju u Box4 zbog 100 GB deljenog neta...

Nazad
Vrh Dno