Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@nagard ,nije losa fora,a kako dok diktiras tekst pises tacku,zarez,znak pitanja,uzvika?Izdiktiras ceo tekst pa vratis na tastaturu i stavis zareze i tacke gde treba,tako radis?

Да ли постоји ад блокер за андроид?
Искачу ми рекламе као луде на Хрому,покушам неки лајв стим да пустим и 102 рекламе ми искоче док дођем до снимак...

Да ли постоји ад блокер за андроид?
Искачу ми рекламе као луде на Хрому,покушам неки лајв стим да пустим и 102 рекламе ми искоче док дођем до снимак...

Prilozi

• Screenshot_20230813-163243.png
    Screenshot_20230813-163243.png
    504.5 KB · Pregleda: 78
  • Like
Reagovanja: nuk
Da li se i dalje desava da kada se stavi adguard dns da net uspori bas bas ?

Koja vam se aplikacija pokazala kao pouzdana za buseve/tramvaje u evropskim gradovima? Oslanjam se na GMaps, ali mi je potrebna i neka rezerva.

Koja vam se aplikacija pokazala kao pouzdana za buseve/tramvaje u evropskim gradovima? Oslanjam se na GMaps, ali mi je potrebna i neka rezerva.
Ne znam za koji grad ciljas, ali moovit je popularan i dobar.
Spali smo na njega u bg od kad je drzava preuzela buseve, pa ne radi vise na google mapama za buseve..

Citymapper, ja njega vise koristim nego GMaps po Evropi

Ovo mi se cini zanimljivo jer ti daje sve prevoze ne samo gradske, bas cu da probam, hvala za predlog.

Хтео бих да питам, јел још неко има проблем са Firefox-oм, на два телефона га користим, сецка скроловање, понаша се као да је екран 30Hz, а он 120Hz.

Да ли постоји неки начин да се блокирају рекламе кад се иде на исти сајт за стим када се хроме користи на Гугл ТВ-у

Poslednja izmena:
Кад накачим тастатуру и миш на ТВ Хроме ради супер. Са даљинским је очај,тастатура и миш друга прича.

Pa instaliraj neki drugi Chromium bazirani browser u koji mogu da se instaliraju ekstenzije, pa onda instaliraj uBlock Origin... ili šta već hoćeš.

@Poolmaker ,Koristim Mxplayer,mislio sam da ga malo promenim,cisto zbog drugog interfejsa..VLC mi nesto nije legao ranije,2 puta ga koristio na par dana.

Pa VLC ima upravo to, drugi interfejs :) Ništa, probaj redom pa vidi, BS Player itd.

Ја већ годинама користим KMPlayer за Windows, не знам да ли га има за Андроид. Одличан плејер. Барем по мени.

Klikom do linka uz objašnjenje

Nazad
Vrh Dno