Stavio malo lepka, ali bio oblacan dan, pa se nije zadrzao, pa sam juce opet stavljao. Prvi put je za nijansu bolje sakrio, ali iovako mi je OK. Za sada ne planiram da menjam, ali videcu.
Naravno da hoce, ali mora Type C, jer PPS ne radi preko A^ Neće na Samsung telefonima tipa S23, S22 serija raditi xiaomi punjač kao original Samsung. Možda će puniti brzo ali neće ultra brzo.
Imam pitaku i vredi svaku paru 💪Ima sad vec podosta magsafe case-ova, ja merkam pitaku, samo je poskupa...
Pa mora, jer je ekran ukopcan nazad u maticnu, tako da mora da se rastavi. Imas video koji sam slao skoro oni menjaju staklo, pa imas i celu proceduru kako to izgleda i zasto se skida ekran, u sustini da bi ga masina slepila sa staklom ponovo ne moze rucno, sve u svemu mnogo veci posao nego sama zamena ekrana, jedino sto je jeftinije.Pisao pre koju stranu, oko 36 000 je zamena za ultru, ali se ceo, bukvalno ceo telefon rastavlja. Cak i kinezi koji menjaju samo staklo, ga celog rastavljaju.
HBIS
Da li ti je radio nakon ovakvog pada?
Na kraju dana sve je to tehnika, 230g metala, plastike i stakla. Nek smo mi zivi i zdravi, kupice se nova.Jasno, sve sam to trazio na netu, pre nego sto sam zvao, samo kazem da mi se bas ne radi sve to, ako ne mora, a za sada ne mora. Nekad je bolje da ne znas sta se radi u kuhinji. Lakse je.
Zato uvek backup(samsung cloud ili google) uključen i sync preko foldersync pro. Nikad ništa nisam izgubio.^ Ne. Ceo je uništen. Kompletna zadnja strana je ispala. Razbucan ceo. Srećom procesor unutra i matična je ostala neoštećena,tako da sam uspeo sve da sačuvam sa telefona
TakodjeLjudi, da ljudi neko može u PP da mi pošalje preporuku za stvarno pouzdanog prodavca sa KP za kupovinu nekog od modela iz S23 serije? Cene kod nas u prodavnicama su neuporedive sa cenama na KP.
Može i ovde ako nije protiv pravila foruma, hvala unapred.
Koji punjač generalno puni ultra brzo a da nije Samsung ov? Imam Huawei od 66w i samo piše punjenje, takodje i Xiaomi 67w.Naravno da hoce, ali mora Type C, jer PPS ne radi preko A
Jel se stvarno zove toockie?Meni od alija toockie punjac i plus isti kabli radi super fast 2.0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari