Bolje da su ga ostavili kako je bio 😂 uopste nije fluidno(mada je prva beta) kaononaj stariOvaj notification deo mi je xiaomi od pre tipa 5 godina 1/1. Mada vreme im je bilo da ga malo drasticnije promene
Ti ios da probas 😂 nisam koristio miui ali je tako i na ios-u...desno od sredine kontolni panel levo kao obavestenja(koja zapravo i dalje ne rade kako treba) 😂Kazem ja pobegao od MIUI-a a docekao me ovde.
Salu na stranu meni je MIUI legao odlicno, nekako je lakse baratati sa velikim telefonom na njihovom panelu, a i jako mi se svidja sto postoje odvojene strane za notifikacije i kontrolni panel, tako da kad neko zeva u telefon a vi hocete nesto da odradite wifi bluetooth i slicno on ne vidi notifikacije samo kontrolni panel.
Nisam stigao ni sve da prodjem, ali kolko vidim samo ove malo novije ikone odozgo, kvalitet ne znam da l subunapredili i ono sto je bilo da doda neki kg visak kad slikasJa nesto ne volim promene ali ovaj novi notifikacioni panel mi se svidja
@War10ck_97 ima li nekih novina na kameri, fotografiji
Tačno nije bio ni malo fluidan, ali se posle factory reseto mnogo poboljsalo, e sad mozda bi bilo dovoljno i recovery mode clear cache da popravi fluidnost...Bolje da su ga ostavili kako je bio 😂 uopste nije fluidno(mada je prva beta) kaononaj stari
URadio sam iz recoverija kes, tj brisanje..jel ima kod tebe da oce animacija da zabode kad tipa povuces odozdo da otvori recent app? Ili da spustis app, i tad se desi da zabode i tipa kod listanja homr skrina...ne radi mi se bas factory reset 😂 cekacu jos neku betuKo želi da isproba ONE UI 6 beta, evo link sa upustvom.
Lp.
Tačno nije bio ni malo fluidan, ali se posle factory reseto mnogo poboljsalo, e sad mozda bi bilo dovoljno i recovery mode clear cache da popravi fluidnost...
Meni se svidjaju promene, pogotovu vezane za editovanje fotografija, veće i lepse opcije....Pogledajte prilog 400046
Bilo mi je upravo to pre factory. Posle factory nije jos ni jednom zastopao.URadio sam iz recoverija kes, tj brisanje..jel ima kod tebe da oce animacija da zabode kad tipa povuces odozdo da otvori recent app? Ili da spustis app, i tad se desi da zabode i tipa kod listanja homr skrina...ne radi mi se bas factory reset 😂 cekacu jos neku betu
Probaj jel ovo ima i kako sljaka:Nisam stigao ni sve da prodjem, ali kolko vidim samo ove malo novije ikone odozgo, kvalitet ne znam da l subunapredili i ono sto je bilo da doda neki kg visak kad slikas
Evo probao, kad je na Max obrada je kao i do sad na OneUI 5.1Probaj jel ovo ima i kako sljaka:
- Quality optimization: You can choose between 3 levels of quality optimization for the pictures you take. Choose Maximum to get the highest quality pictures with the most post-processing. Choose Minimum to reduce the amount of post-processing so you can take pictures as quickly as possible. You can also choose Medium to get the best balance of speed and post-processing.
Glavna kamera:Zanimljivo, daj okaci bez zuma u ta 2 podesavanja neke samplove da vidimo jel to znaci konacno da mozemo da smanjimo njihov preagresivni post procesing?
I jel ovo radi i u PRO modu?
Ja evo pokusavam ali sve je isto 😂 samo kod zum bas vidim...moguce da zavisi od situacije kad i sta se slika...Zanimljivo, daj okaci bez zuma u ta 2 podesavanja neke samplove da vidimo jel to znaci konacno da mozemo da smanjimo njihov preagresivni post procesing?
I jel ovo radi i u PRO modu?
Хвала на труду, стварно лепе вести. Дефинитивно ћу сачекати стабилну верзију, не бих бету да инсталирам али ме радује да ће моћи да се смањи/искључи суманути пост процесинг који по мом мишљењу више квари него што поправља било шта.Glavna kamera:
1. Max
2. Srednje
3. Min
Nema to veze sa S23U dešava se i na drugim telefonimaNon-stop mi se glavi notifikacija za Viber, i ne može da se ukloni, osim ukoliko ne ubijem Viber.. Jel se dešavalo nekom i jel ima rešenja? Baš me nervira kad ostane tako..Pogledajte prilog 400099
Da je samo viber gde bi nam kraj bio.Nema to veze sa S23U dešava se i na drugim telefonima
Viber app je jednostavno rečeno đubre 😂💩
Non-stop mi se glavi notifikacija za Viber, i ne može da se ukloni, osim ukoliko ne ubijem Viber.. Jel se dešavalo nekom i jel ima rešenja? Baš me nervira kad ostane tako..Pogledajte prilog 400099
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari