Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Trenutno koristim A52s.
Kod nas i BiH po oglasima mala je razlika između s23 i s23+...
Djeluje mi da je obični S23 dosta više prisutan. Da li zbog malo manje cijene ili je S23+ pokazao neke nedostatke?

Muka izabrati :)
Od konkurencije koka ne može puštati YT u pozadini sam odustao baš iz tog razloga.

Trenutno koristim A52s.
Kod nas i BiH po oglasima mala je razlika između s23 i s23+...
Djeluje mi da je obični S23 dosta više prisutan. Da li zbog malo manje cijene ili je S23+ pokazao neke nedostatke?

Muka izabrati :)
Od konkurencije koka ne može puštati YT u pozadini sam odustao baš iz tog razloga.
Ima sve falinke/mane/nedostatke S23 serije, a nijednu vrlinu S23U - dakle, vecini otpada kao izbor, stoga cena. Ni Apple nema nista 'izmedju', ili obican ili Pro (Max), tako je i ovde.

S23 Pro Max je S23 Ultra
S23 - obican

Kome ne smeta veliki telefon, a zeli beskompromisan performance i kamere, on ide na S23U.
Kome smeta velicina, a zeli dobre performanse, kamere koje su okej ali jelte za slikanje dokumenata i jace zoomiranje nisu, ide na S23 obican.
Po meni S23+ je okej ako su iste cene kao S23, ali ne bih uzimao njega bas planski.

Koristite li pametni sat u kombinaciji sa ovim modelom? Imate li neki za preporučiti?
Meni je za oko zapao huawei watch gt3, na samsungu sam procitao da kratko traje baterija na watch 4.. Kakva su vasa iskustva?
Ja razmišljam o Galaxy Watch 5 pro, ali skoro sigurno čekam Watch 6 Pro zbog onog rotiranja oko ekrana što će imati
Mada sve su to igračke za Apple Watch Ultra
Koliko bi voleo da Samsung napravi takav oblik sat ili sa Ultra može na Andoridu, bukvalno je meni koji je volim uopšte Apple sat bez premca

Uf uf pain loading
Ne sviđa mi se ovo

Poslednja izmena:
Meni se pojavio juce , cini mi se za nijansu brzi , za bateriju i kameru cu tek da vidim 🤔

Prilozi

• 20230808_104844.jpg
    20230808_104844.jpg
    110.3 KB · Pregleda: 127
Jel se vama desava na s23 Ultra da ne moze se poveze na mobilnu mrežu?
Evo vec 30 min ne mogu se prikacim na mts nego samo na wifi.
Restovao sam tel,resetovao sam network sett i nista

Jel se vama desava na s23 Ultra da ne moze se poveze na mobilnu mrežu?
Evo vec 30 min ne mogu se prikacim na mts nego samo na wifi.
Restovao sam tel,resetovao sam network sett i nista
Ako si na mts i u Novom Sadu, ja imam isti problem. 4G mreža ne radi, bar na obližnjoj BS. Kada se isključi 4G i ostane na 3G/2G, onda se vrati i internet i SMS poruke. Nije do telefona. Ja imam S22U.

Takodje mi je pukao net na mtsu, tako da je definitivno kod njih bio neki prekid.

^ Neće na Samsung telefonima tipa S23, S22 serija raditi xiaomi punjač kao original Samsung. Možda će puniti brzo ali neće ultra brzo.

Ako si na mts i u Novom Sadu, ja imam isti problem. 4G mreža ne radi, bar na obližnjoj BS. Kada se isključi 4G i ostane na 3G/2G, onda se vrati i internet i SMS poruke. Nije do telefona. Ja imam S22U.
hahahaha e ne verujem...Pa ja jutros bas to doziveo u NS bio kod devojke i hvatam voz i tu mi pukne i nije hteo da mi se povrati skoro do bg-a.
Taman sam bio nasao razlog da kupim z flip 5 😃

Ne znam jel se nekom desava isto, ali meni je signal malo oslabio otkako sam presao na S23 Ultru..

na Mi 9T imam oko -105dBm, na Ultri padne i na -115dBm na istoj lokaciji

signal.jpg

@Marezz
Treba obratiti pažnju i na doba dana.
Ne znam na kojoj si lokaciji, ali npr. kod mene i mts i A1 od ujutru do predveče kao da pogase sektore i sve kapacitete usmere ka gradu.
Preko dana "jedna crta", predveče pun signal ili "jedna crta manje".

Kod mene je u odnosu na Note 9 i iph 14 pro takodje slabiji (ta dva imam pa mogu da uporedim)

ja sam podesio da kada sam na wifi kuci da mi automatski prebaci na 2g mrezu jer mi je pokrivenost u mom delu grada sa 4g ocajna. kada se udaljim od kuce telefon sam prebacuje nazad na 4g. morao sam jer kada sam na 4g kuci dobijam redovno poruke o propustenim pozivima jer se telefon muci da uhvati signale i u tom periodu tranzicije sa 3g na 4g ja sam nedostupan u pojednim trenutcima

ja sam podesio da kada sam na wifi kuci da mi automatski prebaci na 2g mrezu jer mi je pokrivenost u mom delu grada sa 4g ocajna. kada se udaljim od kuce telefon sam prebacuje nazad na 4g. morao sam jer kada sam na 4g kuci dobijam redovno poruke o propustenim pozivima jer se telefon muci da uhvati signale i u tom periodu tranzicije sa 3g na 4g ja sam nedostupan u pojednim trenutcima
I ja sam to sad podesio, bas me zanima da l ce i baterija da oseti...na 2g mi je 73db tj pun signal, na 4g jedna crtica...inace sto duze imam fon sve vise i vise mi se dopadaju opcije koje ima sa ovim modulima iz goodlocka :D verv sto sam bio 3 4god "zarobljen" na iosu

Nista bez braca kinezi😂😂
Cak je i folija koja je stigla od ivice do ivice -kad ae gleda ovako ne znam kad savijem da l ce malo da zafali
1691529179169306.jpg

20230808_230527.jpg

Kako si podesio?

Prilozi

• Screenshot_20230809_062309_Settings.jpg
    Screenshot_20230809_062309_Settings.jpg
    70.9 KB · Pregleda: 51
  • Screenshot_20230809_062326_Modes and Routines.jpg
    Screenshot_20230809_062326_Modes and Routines.jpg
    47.6 KB · Pregleda: 34
  • Screenshot_20230809_062332_Modes and Routines.jpg
    Screenshot_20230809_062332_Modes and Routines.jpg
    37.7 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20230809_062344_Modes and Routines.jpg
    Screenshot_20230809_062344_Modes and Routines.jpg
    47.5 KB · Pregleda: 53
Pretpostavljao sam da ima veze sa rutina a. Još nisam stigao do tog dela menija.
Jos prebacujem stvari iz starog telefona.
Hvala na odgovoru.
Zna li neko mozda kako iz Huawei browser da izvezen bukmarkove

Teško. Neću tvrditi da je nemoguće ali te stvari su otežane kad nemas gservise.

Nazad
Vrh Dno