Šta je novo?

Kupovina igara na drugim marketima - VPN

Ne samo zbog toga nego je valve masivno krenuo da vraća svakog u prvobitni region.
Hm, nisam video to dosad, tj taj info. Evo sad citam po forumima razne situacije... Kako vidim, neki problemi bili sredinom i krajem Maja, ja se tad nakupovah nekih sitnih igara, nikakvih problema nije bilo. Mada, kako vidim, ne mogu da nadjem info da se neko zalio na slicne situacije menjanja regije od strane Valve-a tokom Juna... Koliko je sve konkretno i sta se tacno desava, videcemo u narednom periodu... Ako imas neki link, baci ovde da pregledamo.

Kad bismo imali nekog turcina proverenog pa da ga frendujemo i da nam zavrsi gift cards sa svoje platne uz naknadu... Da li ne neko koristio nesto slicno, vidim na reddity neki likovi se nude, ali očigledno nikakve garancije nemas tu. Ili ako neko ima prijatelja tamo...

Turske gift kartice su astronomske cifre dostigle na sajtovima :/

Da, iz dana u dan su im sve skuplje gift kartice.

Mozda mogu da sredim da nam dopunjuju steam gift card iz turske ali svakako treba da castimo ljude par evra.
Druze, brate...naravno...pa imamo obraz svi ovde, to bi zaista bilo nesto savrseno. A toliko sam se nadao da neki dogovor moze ovde da se sklopi medju ljudima istih nekih sklonosti, nego potpuni neznanci na redditu i slicnim forumima 😊😊😊

P.s. komunicirao sam sa jednim takvim, 'rus' je neki kao, hoce kripto valutama da mu se plaća, msm razumem da imaju ban sada u finansijskom svetu ali toliko toga ima na yt sa indijcima i slicnim prevarama

Ukoliko bismo imali nekoga iz Turske da nam šalje dopune, kako bismo mi njemu slali pare? Nešto tipa wester/direktno preko banke ili nešto jednostavnije? Tamo nemaju PayPal.

hoce 50% zarade. Jeste van pameti

Šteta. Naravno da ništa više ne funkcioniše čim sam se prebacila na Tursku. 😄 Nadam se da će nam barem Epic potrajati.

Ne mogu da nadjem temu, mislim da je bila na forumu, pa ako mogu, da pitam na ovoj; kako doci do turskog ili argentinskog Youtube Premium? Prosle godine sam jedva nekako uzeo argentinski ali sade nece da prihvati ni jednu karticu.

Ima li neki noviji tutorijal da radi zasigurno?

super thx

Zdravo, malo sam procesljao temu pa me zanima da li se jos uvek isplati prebaciti ili napraviti novi steam acc i za valutu postaviti liru?
Zeleo bih da prebacim primarni acc na liru, pa me zanima da li to mogu da uradim posto nikada nisam kupovao preko kartice vec samo preko walleta. Takodje, acc mi je pre par godina bio prebacivan na liru / pezose / rublje i kupovano je sa njima, ali ne od strane mene vec od drugova (mislim da oni nisu kupovali sa karticama vec samo preko walleta).
Ima li neko preporuku za VPN? (pozeljno je da bude free)?
I moze li neko da mi preporuci sajt gde bih mogao da kupim wallet?

Zdravo, malo sam procesljao temu pa me zanima da li se jos uvek isplati prebaciti ili napraviti novi steam acc i za valutu postaviti liru?
Zeleo bih da prebacim primarni acc na liru, pa me zanima da li to mogu da uradim posto nikada nisam kupovao preko kartice vec samo preko walleta. Takodje, acc mi je pre par godina bio prebacivan na liru / pezose / rublje i kupovano je sa njima, ali ne od strane mene vec od drugova (mislim da oni nisu kupovali sa karticama vec samo preko walleta).
Ima li neko preporuku za VPN? (pozeljno je da bude free)?
I moze li neko da mi preporuci sajt gde bih mogao da kupim wallet?
Mislim da se ne isplati. Cene su previse otisle gore. Neka me neko ispravi ako gresim.

Pa kao alternativni acc povezan preko family se isplati jer leba ne jede. Ako iskoci da je bolja cena, uzmes, ako ne, onda na glavni acc.
Tipa, za hogwarts legacy je bila ista cena, ali za vecinu drugih je razlika bila drasticna. Preorderi nikad nece biti isplativi, dok su "starije" igre dosta povoljnije u turskoj

Pa kao alternativni acc povezan preko family se isplati jer leba ne jede. Ako iskoci da je bolja cena, uzmes, ako ne, onda na glavni acc.
Tipa, za hogwarts legacy je bila ista cena, ali za vecinu drugih je razlika bila drasticna. Preorderi nikad nece biti isplativi, dok su "starije" igre dosta povoljnije u turskoj
Gde je sada najpovoljnije uzeti steam kartice za wallet ?

Je l probao neko da kupi CS:GO skinove / TF2 kljuceve preko nekih poznatijih 3rd party sajtova i da ih proda na steam marketu za lire?

Kako dopunjujete turski Steam nalog sad kada više nema dopuna po normalnoj ceni? Ako ne postoji način dopune, da li može da se vrati nalog na prvobitnu zemlju?

Mozda onaj nacin koji sam gore naveo, jos cekam odgovor, ili da ti neko iz turske kupi.
Davno sam menjao sa drugom i ne secam se dosta toga ali mislim da je moguce vratiti ako si samo dopunjavala wallet sa keyevima, ako ti je neko iz turske placao karticom onda mislim da je opet moguce ali moras pitati support gde bi im verovatno dostavila dokaz o prebivalistu itd...

Kako to uopšte funkcioniše? Zvuči mi nešto komplikovano. Pitanje kad će uspeti ti ključevi da se prodaju. Dok se to sve proda i skupe pare, prođe sniženje. 😄
Nažalost nemam nikoga u Turskoj, a ovi sa Reddit-a, Discord-a koji uslužno dopunjuju, isto preteruju sa cenom. Nadam se da ću uspeti makar da se vratim na originalnu zemlju.

Pa u sustini udje se na sajt koji se bavi tom tematikom (ne znam koji su pouzdani, ima ih gomila) gde ljudi prodaju cs:go skinove, kljuceve, kutije, stikere... / tf2 kljuceve za pravi novac, nesto malo jeftinije nego na steam marketu, tipa 5-10% jeftinije pa na vise u zavisnosti od cene skina, jer na taj nacin ljudi izvlace novac sa steama.
Mislim da je to manje vise automatizovano tako da bi se trebao odmah dobiti trade offer na steamu. Ako moze to da se uradi sa cs:go skinovima to bi bilo ekstra jer se oni prodaju bukvalno u sekundi na steam marketu.

Potencijalni problem je da je nemoguce obaviti trade offer ako je razlicit region (mada ja mislim da moze, jer sam u proslosti bio prodavao cs:go skinove nakon sto sam promenio wallet u lire), kao sto je nemoguce poslati igricu kao poklon ako je posiljalac kupio lirama, a primalac koristi evre.

Nisam naišao na step by step tutorial...
Kako otvoriti Arg steam nalog i da li je moguće na njega registrovati našu MC karticu?

Moguce je korsiti samo karticu iz argentine, cak i ako napravis arg nalog, vratice te na eu vrlo brzo.

Nazad
Vrh Dno