sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
3 komada čega god se već računa kao komercijalna pošiljka koja nije za ličnu upotrebu. ***a, takva su pravila, meni su vratili 50 komada M4 šrafova zbog toga. To pod uslovom da pošiljka ode na carinu i pregledaju je.U pitanju su obične led lampe 12 V za brod...
Hvala svima na pomoći.
Sad se plašim i da poručim iz vise manjih pošiljki pa cu verovatno naručiti preko nekoliko prijatelja po 2-3 kom
Zavisi kako je deklarisano na pošiljci, sve mora da prodje kroz ruke carine, meni su skoro otvarali UA pošiljku sa 10 nekih sitnih prekidača sličnih prekidaču na napajanju ali su pustili bez naplate zatvaranja pošiljke. Nije bilo čitljivo šta je u pošiljci kad i ja kod kuće sa lupom jedva prepoznao po neko slovo. Dešava se često da ljudima vrate stomatološke sonde, igle koje se često koriste u elektronici, ako je kupljeno u prodavnici stomatološke opreme i još ako je deklarisano kao stomatološki alat odma ide nazad, zabranjeno kao medicinska oprema. Nije strašno kad vrate, problem je kad zovu da se pojaviš na carini.3 komada čega god se već računa kao komercijalna pošiljka koja nije za ličnu upotrebu. ***a, takva su pravila, meni su vratili 50 komada M4 šrafova zbog toga. To pod uslovom da pošiljka ode na carinu i pregledaju je.
Meni stiglo 3 paketa ,31/7/2023 - Order date: Jun 16, 2023 , Order date: Jun 28, 2023 . Order date: Jun 29, 2023Za pošiljke bez trackinga, ima li koja UA***HU da je stizala ovih dana, naručeno 17.6.?
Ne verujem da može, ja funkcionišem pozivom i to radi po telefonskom broju. Verujem da i preko linka radi isto ali sačekaj možda se javi i neko od poštara ko je upućen.Jel postoji neka opcija da neko umesto mene preuzme posiljku na paketomatu, tipa prosledim link sto sam dobio?
Da je upecao ali traker parcelsapp je zakon pa kad je muka ajde reganje na bench.Da si je upecao kad su je vratili u GPC mozda bi je i dobio ,ovako mora do prodavca .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari