Sad vidim ovaj post..bukvalno pre par dana sam prodao jedinicu iz istog razloga! Nazalost u kancelariji jos uvek sedim na 1 ali je ideja da kupim nesto novo sto me nece ubijati u donji deo ledja i donesem u kancelariju umesto ove. Kod kuce svejedno moram da se skidam sa komplutera, posla, diabla 4..Društvo moram zameniti moju Merryfair Wau 2 stolicu jer me ubi na leđima bez dodatnog sunđera iza i sedalni deo je mesh zimi hladan užas plus mnogo je zaobljen i seče mi cirkulaciju kako god da sedim.
Lova nije toliko problem samo da se nađe nešto što mi je udobno.
Mislio sam možda kombianciju leđa mesh dole sunđer.
Tipa SteelSeries Gesture Ili tako neka da uzmem i ne menjam 10g.
Sedim samo kad igram Diablo 4 inače jako slabo 😂
180,78kg
Nisam uzeo ništa jer ne sedim na kompu skoro uopšteSad vidim ovaj post..bukvalno pre par dana sam prodao jedinicu iz istog razloga! Nazalost u kancelariji jos uvek sedim na 1 ali je ideja da kupim nesto novo sto me nece ubijati u donji deo ledja i donesem u kancelariju umesto ove. Kod kuce svejedno moram da se skidam sa komplutera, posla, diabla 4..
Da li si uzeo nesto u medjuvremenu druze? Izgleda cu morati od radnje do radnje i da se naoruzam strpljenjem. Juce sam bio kod coveka koji mi je prodao WAo 141, 10ak stolica probao i svakoj mi nesto ne odgovara...steelcase reply mi je bio jos i najbolji za ledja ali ima jako tvrdo sedalo i posle 30ak min me bulja boli strasno. Place mi se kad vidim da je leap bio ranije oko 700e sad 1000+ kod nas
Preskoči. Ja je imam oko 2 godine i, dok ima pristojna podešavanja, nije robusna. Već se klima, obloge na rukohvatima se raspadaju i sedište je baš tanko tapacirano...Comforto29
Imaš par strana ranije kupio čovek. Sad bio u prodavnici, nemaju quarterback u NsDa li je neko probao "Herman Miller x Logitech G Embody Gaming Chair" i kako bi uopste ona mogla da se nabavi/uveze kod nas?
Znači kotira se ko Golf 2.Nakon tri i po godine koriscenja, prodao ga za vise nego sto sam platio.
Tnx za info. Ne znam kakva je razlika u odnosu na v2? I vidim da je naslon prilično naboran/pohaban.Koga zanima, ima na KP Leap, 570e.
Ovo je v2. Platno naslona se verovatno vremenom isteglo, ali mislim da je cena ok.Tnx za info. Ne znam kakva je razlika u odnosu na v2? I vidim da je naslon prilično naboran/pohaban.
Ovakva osnovna verzija sa plastičnom zvezdom, 1D rukonaslonima (podesivi samo po visini) je pre nekoliko meseci bila 1140e sa pdv-om u Delight-u. Model sa oglasa ima aluminijumsku zvezdu, 4D rukonaslone, podesivu lumbalnu podršku. Osim drugog materijala sedišta ne znam šta bi se još moglo konfigurisati.V1 ima superiorniji sic (konstrukcija sica je cela od metala), V2 ima bolji naslon (pokriva cela ledja).
V1 je generalno kvalitetnija stolica jer je sve bitno od celika.
V2 je mesavina metala i najlona.
V2 nasloni za ruke se manje klackaju. Cvrsce stoje.
Decko koji je prodaje uvek ima neke stolice na prodaju.
Pricao sam sa njim par puta kada sam nabavljao stolicu pre godinu ipo dana.
Tada mi je rekao da on koristi Leap. Mozda je to bas njegova stolica.
Osnovna verzija, sve crno samo sto ima taj naslon za glavu koji je realno krsh kod leap-a.
Barem kod nas je takva osnovna verzija, samo bez naslona za glavu i nisam siguran za naslone za ruke.
Ako je stolica stara 2-3 godine, onda je ok cena, mada posto se V2 proizvodi od 2006 godine moguce i da je i dosta precenjena.
Kada sam zavrsavao stolicu, nove su bile oko 820-40 eur sa PDV-om cini mi se kod nas.
Dešavalo se da imaju određeni model (verovatno ostane od nekog projekta) i tada bude povoljnija cena.Ako mislis da je kupis bez cekanja, nisam siguran da postoji "lager". Pre par godina (2020) je svaka stolica pravljena u fabrici prema narudzbini i bilo je 100% avansno placanje... Jos je kurs neki kupovni, bezobrazan. Sad sam nasao ponudu, 783e bez PDV je bio leap sa headrestom, 4d rukonaslonima i ektra lumbalnom podrskom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari