Ja imam oko 84 kilograma i visok sam oko 190 cm. Što se tiče dimenzija stolice, meni super odgovara, sedalni deo mi je taman, naslon na glavu takođe. Kada je kvalitet stolice u pitanju, ja nemam zamerki. Koristim je preko godinu dana, minimum osam sati dnevno i nije se rasklimala, ne škripi, cela stolica je i dalje kao nova. Mreža na naslonu je kao i prvog dana a što se tiče sedalnog dela, možda nisam toliko relevantan da kažem nešto o tome. Meni deluje da je i dalje kao prvog dana, ne primećujem da se nešto promenilo. Ali ja generalno gledano imam problema sa leđima i smeta mi toliko sedenje jer se javljaju povremeno bolovi i možda bih voleo da je sedalni deo malo mekši nego što jeste. Ono što takođe utiče na moj utisak je i radni sto koji je katastrofa i koji sam već trebao da promenim. Ne koristim pun potencijal stolice, uvek sam u istom položaju koji mi i ne odgovara previše ali ću promeniti to još ovih dana. Voleo bih da lumbalna podrška može malo više da se podigne.Kakvi su utisci za M228 posle nešto više od godinu dana korišćenja?
Jel' udobna za višečasovno sedenje? Pre neki dan sam išla do Modrulja i ta mi je bila baš udobna, a kako sam teška 50kg i visoka 1.7m, potrebno mi je da me stolica ne žulja. 😊
Moja bojazan je da bi sedalni deo brzo propao baš zato što je mekan, kao i mreža na naslonu - mada su mi u prodavnici rekli da sigurno neće.
Kakvo je tvoje iskustvo?
Veliko hvala na odgovoru! Sve napisano su mi korisne i značajne informacije. Dobila sam mnogo detaljniji odgovor nego sam se nadala, i za to dodatno hvala.Ja imam oko 84 kilograma i visok sam oko 190 cm. Što se tiče dimenzija stolice, meni super odgovara, sedalni deo mi je taman, naslon na glavu takođe. Kada je kvalitet stolice u pitanju, ja nemam zamerki. Koristim je preko godinu dana, minimum osam sati dnevno i nije se rasklimala, ne škripi, cela stolica je i dalje kao nova. Mreža na naslonu je kao i prvog dana a što se tiče sedalnog dela, možda nisam toliko relevantan da kažem nešto o tome. Meni deluje da je i dalje kao prvog dana, ne primećujem da se nešto promenilo. Ali ja generalno gledano imam problema sa leđima i smeta mi toliko sedenje jer se javljaju povremeno bolovi i možda bih voleo da je sedalni deo malo mekši nego što jeste. Ono što takođe utiče na moj utisak je i radni sto koji je katastrofa i koji sam već trebao da promenim. Ne koristim pun potencijal stolice, uvek sam u istom položaju koji mi i ne odgovara previše ali ću promeniti to još ovih dana. Voleo bih da lumbalna podrška može malo više da se podigne.
Sve u svemu, moj utisak je da je stolica dobrog kvaliteta i da ne primećujem da se bilo šta promenilo na stolici za više od godinu dana upotrebe. Tu sam za bilo koje dodatno pitanje.
Neko? Bilo kakav savet? Nemam pojma gde da tražim i šta.Pozdrav.
Da li moze neko da mi preporuci udobnu stolicu za visesatno sedenje?
205/120kg
Budzet 1k e
Ja sam pre godinu dana uzeo ovu stolicu i nisam se pokajao.Neko? Bilo kakav savet? Nemam pojma gde da tražim i šta.
U tom budžet gledaj top modele, npr. sad je akcija za:Neko? Bilo kakav savet? Nemam pojma gde da tražim i šta.
sta ja da uzmem 177cm 70 kila biciklista lagan...dao bi mozda i vise od 60.000...Samo kad bi gospoda imala cenu, opciju porucivanja, biranje dodataka itd., a ne kao u kamenom dobu da zivimo.. Smaraci.
Mirra je top, ali kosta kao proslogodisnja nova dnevna soba. Ubila bi me zena, ipak cu da idem da odradim 10 zgiba i sedim na obicnoj kuhinjskoj, i ledja prava ko sajla.![]()
Jer možeš da mi kažeš kako se to podešava? Uzeo sam m801 i nisam 100% siguran kako se sve podešava.Tek pre par meseci sam otkrio da moze da se podesi jacina opruge za naslon
Ako mislis na dugmice sa desne strane (pretpostavljam da su ti stolicu sklopili u radnji, meni su dali sklopljenu)Jer možeš da mi kažeš kako se to podešava? Uzeo sam m801 i nisam 100% siguran kako se sve podešava.
Ovo polovni, izlozeni modeli? Ili novo neotpakovano?Dobio sam mail od nitee da im se otvorila outlet radnja i poslali su mi katalog radnih stolica, saljem u prilogu sta sam dobio.
Verujem da ce nekome znaciti lepo su umanjene cene i ima izbora
Ako salju na kucnu adresu mogao bi ovde pazarati nestoSad sam bio do njih, modeli su novi ili kao novi, kako kazu vecinski stajali u magacinima ili bili izlozeni, sedus quaterback modeli su bas novi
Jel ima neko ovu stolicu, zanima me vase misljenje u vezi sa kvalitetom i mrezicom (koliko je udobnija od sundjera). Kosta negde oko 50.000 rsd
Radna ergonomska stolica "Frank"
Pogledaj u Temmatrade, ne znam kako se zove stolica, ali oko 50k je. Mrezica, sasvim komforna, naslon za glavu, podesiva lumbalna podrska. Meni sa 130kg je bila super, dok mi je najsiri HM Aeron uzak.
Nalazi se na ulazu u salon u Vojvode Stepe.
Covek mi je rekao da im je to najpopularniji model.
Edit:
Nasao sam je:
![]()
Radna stolica Frank - TEMMA trade
visoki leđni naslon crna konstrukcija sedište, leđni naslon i naslon za glavu mrežasti lumbalni podupirač podesiv po visini naslon za glavu podesiv po uglu rukonasloni podesivi po visini, dubini, širini sa gornjom mekom oblogom sinhro mehanizam hromirana baza gumeni točkići garancija 2 godinetemmatrade.com
Jebote sta ima ovih stolica...i sad koje su razlike kad sve imaju sveRazmisljam o kupovini te "Frank" ili ove "O 111 Exact" na linku https://officeline.rs/merryfair/o-111/
Kupujem vise komada pa ne bih da omasim, sta vi mislite, kakvo je iskustvo? Cene su tu negde skoro iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari