mickeyrs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.05.2005
- Poena
- 695
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9800X3D + Corsair H100i PRO XT
- Matična ploča
- Asus ROG Strix B850I Gaming
- RAM
- Kingston Beast 2x16GB 6000@CL30
- GPU
- MSI Ventus 2080Ti
- Storage
- Kingston KC3000 1TB
- Zvuk
- Edifier R1700BT
- PSU
- Corsair SF1000
- Kućište
- FormD T1 2.0 Black
- Monitor
- Dell U2724DE + Dell U2724D + Alienware AW2724DM
- Miš & tastatura
- Logitech MX Keys S +MX Master 3S
- Laptop
- Lenovo T14s Gen2 + Anywhere mouse 3S
- Mobilni telefon
- Sony Xperia 5 IV
- Pristup internetu
- Optički internet
Još uvek se držim ispod 100kg, ali mi je Aeron B bio uzan, C je taman širina.Ako samo sedis pravilno i ne mrdas se, Aeron je savrsena stolica, meni je cak ta mrezica udobnija od 90% stolica koje sam probao.
Takodje, bedak je da Aeron nema podesavanje sedista po dubini, a ta kineska SL-F8 od 400e ima i sediste po dubini i naslon po visini.
Ali ako hoces iole da se mrdas i sedis nestandardno, ivice na Aeronu se osecaju na svim stranama.
Recimo, ako se zavalis i ispruzis noge, zna da se oseca prednja ivica, kao i kada kao ja cesto sedis sa stopalima povucenim unazad.
Ja cesto sedim nakrivljen dok gledam nesto na kompu, sa podignutim nogama na stolu i tada osecam sa strane ivice(probao u salonu, prodavacica se ziva ismejala kada sam podigao noge na sto i trazio joj sok i grickalice).
Meni je recimo i C, najsira varijanta bila preuzana za butine, a isto zbog jakih butina osecam i tu prednju ivicu.
Takodje sam kao i ti, 181cm visok, ali sam poprilicno sirok, kako prirodno, tako i podgojen na 130kg![]()
To sa izvlačenjem sedalnog dela je i do samog oblika, recimo, na Fern i SteelCase mi je bio plitak, pa mora da se izvuče ka napred, ovde mi je taman dugačak koliko treba pa nije nedostatak što se ne pomera, ali opet, očigledno je individualno, tj do dužine nogu osobe koja sedi.
Evo od jutros sklopih koliko... 6,5h sedenja uz par ustajanja, još uvek nikakve zamerke nemam na udobnost.
Krivljenje i sedenje pod uglovima i poluležeće položaje sam i ja radio posle nekog vremena u raznim stolicama, za sad ne osetih potrebu uopšte da se mrdam iz pravilnog položaja, što mi je zapravo i dosta neobično. Možda sam se 1-2x nagnuo ka napred, ali brzo primetim da mi nedostaje potpora za leđa i vratim se u naslon.
Za ležanje preferiram krevet ili neke druge komade nameštaja (fotelje, lazy bag, jastuci...), stolice su tu kad treba 'da se sedne za računar' :d