Legalna je pretraga torrent sajtova, legalan je i torrent protokol, legalno je i gledanje filmova. Svuda u svetu, pa i u Nemačkoj.Ja generalno nisam znao da je pretraga torrent sajtova legalna ...
https://github.com/elgatito/plugin.video.elementum/blob/master/whatsnew.txtv0.1.93
- Replaced internally managed "repository.elementum" with a standalone "repository.elementumorg" that can download addons even if Elementum is not working.
- Added Trakt removal sync (with settings in Trakt section), that will remove items from Kodi library, when it is removed from Trakt list.
- Added custom action to Kodi library settings section, that will search for library duplicates and remove all duplicate items.
- Small fixes to existing functionality.
Bogami ne odustaje, u zadnje vrijeme je bas zaredao sa ažuriranjima. 👌Ima nas... 😉Не одустаје Елгатито од елементума... Нема га неколико месеци, па се поново покрене. Данас нова верзија 0.1.93.
Битно је да се одржава, за све оне који воле 100% бесплатно а квалитетно![]()
Batalio sam posle 3.sezone. U widgetu je poslozeno po abecedi, ne serije koje trenutno gledam. Odlicno zapazanje kolega... Odlicno... 🤓.BoKte postoji neko ko još nije batalio gledanje American Horror Story![]()
Taman, na vreme.Batalio sam posle 3.sezone.
Jos da napraviš neko video uputstvo šta sve i kako naštimovati da sve ferceraKodi skin FENtastik. Vec sam pisao o ovom skinu. Nije previse zahtevan kao ostali skin-ovi. Iako je autor adona dao naziv FENtastik widgete mozete povezati kako sa FEN addonom tako i sa bilo kojim drugim addonom ( Umbrella, Seren...). Jednostavan je za podesavanje. Nije zahtevan. Odlicno radi na mi box-u. Jedan je od retkih skinova na koje sam se zadrzao. Nijedan bug do sada a koristim ga od prve verzije. Sada skin lepse izgleda. U pocetku je skin imao samo info sa leve strane i kada se ide po widgetima samo je bio dostupan taj info sa leve strane i neznatno uvecanje ikonice postera. Predlozio sam autoru addona da bar ubaci neke boje ili bar diskretne obojene ivice oko postera da znam gde klikcem. Nije mu to bilo u planu tada ali vidim sada je u zadnjim verzijama i to ubacio. I tek sada je meni ovaj skin savrsen.
Zadnja verzija je 1.0.15
Source: https://ivarbrandt.github.io/repository.ivarbrandt/
Github: https://github.com/ivarbrandt/skin.fentastic
Imas gore moj post kako addoni bazirani na Debridu rade. Savetujem ti da ga procitas, bice ti jasnije. Da bi dosao do tih snimaka prvo moras da pretrazis torrent sajtove, to se zove scraping. Tek onda se proverava sta je od tih torenata kesirano na Real Debridu a sta ne.Pa torente ne koristim samo Real Debrid,jedino ako po defoltu ne traži torente?Nisam čačkao ta podešavanja samo dodao RD nalog.
Da. Fajlovi na RD serverima se prolanalaze preko torent hash-a.Hoću hvala.Al aj samo na brzinu,hoćeš da kažeš da RD iako ima keširane fajlove ipak pretražuje i torente?
Jednom rečju, ne možeš rd da pretražujes po nazivu fajla/filma/serije... Zato addon pretražuje torrent sajtove, pa od nađenih rezultata gleda šta je kesirano na rd...Hoću hvala.Al aj samo na brzinu,hoćeš da kažeš da RD iako ima keširane fajlove ipak pretražuje i torente?
Nemas trakt nalog?@mwsavko:
Podesio i lepo radi. Nego nemam trakt da dodam u widgete. Imam ga u kodiju i izbacuje ono za ocenu kada nešto odgledaš.
Hajde ako te ne mrzi, kako ili pod kojom stavkom da nađem widget. Hvala inače za ovo.
Ja sam sinoc oko 23h imao isti problem sa oba addona. Nazalost problemi sa real debridom.Umbrella i Fen jel vas zezaju,posle onog malog ekrana scrobling,treba im jedno dva minuta da izbace spisak linkova sa RD.Sve nekako "teško" radi.Zadnje verzije oba add-ona,kodi nexus,mi stik 4k.Net normalno radi.Probao na tri stika koja imam,na svima isto.
Do juče sve normalno.
Idi na trakt.tv i dodaj kolekcije filmova i serija pa ces imati sve.Imam trakt i nalog ali nisam pravio kolekcije. Kod tebe ima na slici trakt kolekcija widget.
Nemam odakle da ga povučen. Imam Fen i onaj daddy TV kada pokrenem podešavanje widget-a.
Nije ni bitno. Odlično ovako.
Da znam da ne mogu tako da pretražujem,nego sam mislio da adonn prvo traži na RD-u.Sve jasno,hvala 👍Jednom rečju, ne možeš rd da pretražujes po nazivu fajla/filma/serije... Zato addon pretražuje torrent sajtove, pa od nađenih rezultata gleda šta je kesirano na rd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari