Šta je novo?

iPhone 14

Ako te mrzi da ga prodas za veće pare na kp ili bilo gde na oglasima, onda ti je logičnije da ovde kupiš, osim ako imaš mogućnost da umanjiš cenu tamo sa vraćanjem pdv iznosa.

Поздрав. Другар ми ради за Епл и има попуст 20% на уређај. E сада, он живи у Тексасу. Да ли постоји неки начин да ја купим уређај по цени у САД а да ми се испоручи у Србију? Јер штешта је да се не искористи то.

Tvoj drugar je i naš drugar 😁

Šalu na stranu, jedino da ti neko donese, sve drugo sa slanjem bi odrazumevalo pdv i carinu na robu 😃

Poz kolege. Jedno pitanje u zadnje vreme i na wi fi ju i na mob. podacima mnogo tesko/skoro nikako mi ne ucitava ni video snimke ni glasovne poruke. Slike i nekako ali i njih koci pomalo. Reinstalirao sam viber ali opet isto. Ima neko slican problem? Whatsapp radi bez greske.

Naravno. A i više para će da izvuče na KP nego u bilo kojoj radnji. Još pogotvo koja ima veze sa Apple-om

Dobro, ubedili ste me;)
Probaću da ga prodam tamo ili na benč oglasima ali mi sad pada cela konstrukcija sa istyle-om u vodu, a to dalje znači da ništa od nove 14-ce danas:(

Uzmi je kada ga prodas , a ja razmisljam da prodam IP13PM i kupim 14PM:ROFLMAO: jos u garanciji ihahaha

I meni nesto povoljno iskoci pa zamenih 13 pro za 14 pro koji je jos bio u apple garanciji :D

Naručio dbrand Damascus Warzone skin. Stiglo za 3 dana.

Prilozi

• IMG_6431.jpeg
    IMG_6431.jpeg
    184.6 KB · Pregleda: 48
  • IMG_6430.jpeg
    IMG_6430.jpeg
    177.2 KB · Pregleda: 47
  • IMG_6432.jpeg
    IMG_6432.jpeg
    178.6 KB · Pregleda: 47
I ti predje na ios 😅😁 Jel si imao 7 Pro?
presao brale odavno, nosio sam uporedo kao glavni 12 mini, a androide menjao. Nisam pro, obican sam bio uzeo, nosio 2 dana i prodao. Odlican telefon zaista, ali nije to to. Poredjenja radi, ekran na Pixelu nije ni prici 14ici, kamera iako su na papiru tu negde , meni je 14 pro daleko bolji pogotovo pro raw, neverovatan je. Ako se uzme u obzir cena i poredjenje, Pixel je nesto jako slicno ovome, ali ne tako dobro. Ostaje mi bateriju da vidi, ide prvo punjenje :)

Bice ti onda lagano. Imao sam 14 Pro, odlican tel, bices prezadovoljan. Meni su zasmetale neke stvari, ali kako god od sledeceg telefona opet prelazim na iphone.
Baterija je odlicna, meni je ceo izdrzala na 4g, a koristio sam ga bio dosta, plus je bio pocetak, jos nije ni navikao kako koristim tel.

Dobro, ubedili ste me;)
Probaću da ga prodam tamo ili na benč oglasima ali mi sad pada cela konstrukcija sa istyle-om u vodu, a to dalje znači da ništa od nove 14-ce danas:(
Stavi ga na benč mi smo ovde naši. Ovde imam najviše poverenja ja sam kupio laptop ovde od forumaša našeg
Jedino ga tezina ubi, tezak je kao da je tablet, a ne manji telefon hah..
Ja imam 14pro max i ubi me ruka ali vredi. Mogu misliti koliko je težak tek onaj od 1TB 😂

Šta znam meni PM nije težak. Valjda navika

1h:36min upaljenog ekrana, 7% skinuo bateriju, pitam se jel meri ovaj dobro ovo, jos je prvo punjenje haha. Doduse, moram da naglasim, ja bukvalno na telefonu sve gasim, pa cak i Siri sugestije, telefon koristim za poziv, viber, mail, i 90% kameru. BT nfc iCloud sve to gasim i ne treba mi zasta, kao i lokacije, tako da vrvt ce SOT biti nerealnan za one koji koriste sve zivo.

Iskreno jeste nerealno, obzirom da gasis mnoge funkcije 😃 , ali jedino ne znam zašto gasiš iCloud koji ti služi, ako ništa drugo, za backup kontakata 😃

Iskreno jeste nerealno, obzirom da gasis mnoge funkcije 😃 , ali jedino ne znam zašto gasiš iCloud koji ti služi, ako ništa drugo, za backup kontakata 😃
Za to je i ostavljen icloud, to i viber back up, doduse kontakti su mi prvenstveno vezani na gmail. Neko je pisao, ali ne mogu da nadjem vrtim stane dzaba, kako mi je najlakse dns da setujem ubise s reklamama?

Mislim da su pisali u temi o iOS aplikacijama da su skidali sa interneta Adguard DNS profil i njega instalirali.

Za to je i ostavljen icloud, to i viber back up, doduse kontakti su mi prvenstveno vezani na gmail. Neko je pisao, ali ne mogu da nadjem vrtim stane dzaba, kako mi je najlakse dns da setujem ubise s reklamama?

Najbolja.

Imas dns liste i kako ih ubaciti u temi za iOS aplikacije.

Da li postoji neka određena procedura prebacivanja eSima sa jednog na drugi telefon? Kada pokušam da prebacim, na novom telefonu mi ispiše da eSim ne podržava transfer i da moram da kontaktiram A1 SRB. Da li može nekako da se prebaci bez odlaska u poslovnicu ili cimanja preko call centra?

Vrh Dno