Na KP ima samo da ti rezu cenu sa pricama kako ne vredi bla bla i kako nikada neces da prodas, palamude samo.Ne mogu da se cimam na KP sa prodajom niti me to zanima
Naručio dbrand Damascus Warzone skin. Stiglo za 3 dana.
presao brale odavno, nosio sam uporedo kao glavni 12 mini, a androide menjao. Nisam pro, obican sam bio uzeo, nosio 2 dana i prodao. Odlican telefon zaista, ali nije to to. Poredjenja radi, ekran na Pixelu nije ni prici 14ici, kamera iako su na papiru tu negde , meni je 14 pro daleko bolji pogotovo pro raw, neverovatan je. Ako se uzme u obzir cena i poredjenje, Pixel je nesto jako slicno ovome, ali ne tako dobro. Ostaje mi bateriju da vidi, ide prvo punjenjeI ti predje na ios 😅😁 Jel si imao 7 Pro?
Jedino ga tezina ubi, tezak je kao da je tablet, a ne manji telefon hah..I ja se, posle S23, vratio na iphone. Sada 14 pro black, kakav premijum osećaj u ruci !
Stavi ga na benč mi smo ovde naši. Ovde imam najviše poverenja ja sam kupio laptop ovde od forumaša našegDobro, ubedili ste me
Probaću da ga prodam tamo ili na benč oglasima ali mi sad pada cela konstrukcija sa istyle-om u vodu, a to dalje znači da ništa od nove 14-ce danas![]()
Ja imam 14pro max i ubi me ruka ali vredi. Mogu misliti koliko je težak tek onaj od 1TB 😂Jedino ga tezina ubi, tezak je kao da je tablet, a ne manji telefon hah..
Za to je i ostavljen icloud, to i viber back up, doduse kontakti su mi prvenstveno vezani na gmail. Neko je pisao, ali ne mogu da nadjem vrtim stane dzaba, kako mi je najlakse dns da setujem ubise s reklamama?Iskreno jeste nerealno, obzirom da gasis mnoge funkcije 😃 , ali jedino ne znam zašto gasiš iCloud koji ti služi, ako ništa drugo, za backup kontakata 😃
Za to je i ostavljen icloud, to i viber back up, doduse kontakti su mi prvenstveno vezani na gmail. Neko je pisao, ali ne mogu da nadjem vrtim stane dzaba, kako mi je najlakse dns da setujem ubise s reklamama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari