A šta je s tom slikom?
mozda ima UPS...Hvali se sa 119 dana uptime rutera? Što naravno da nije isto što i uptime WAN konekcije. Drugim rečima screenshot demonstrira stabilnost struje kod njega.
Hvala i tebi na odgovoru. Prilično sam siguran da nisu dali mail, jer ga i nemaju.Baci pogled ili oni sami na ugovor. Tamo bi trebalo da im stoji u polju Paket naziv paketa + MOVE. Ako nema, ništa od toga ali kažeš da imaju box pa je onda OK.
A pogledaj i korisničku šifru. Sa tom šifrom i njihovom imejl adresom imaš pristup aplikacijama. Vidi sa njima da li su prilikom potpisivanja dali imejl adresu i koja je. Ako jesu, sa tom adresom i šifrom ideš ovde 👇 pa probaš.
Posle možeš skinuti aplikacije i sa istim kredencijalima pristupiti.![]()
Supernova
supernovaott.rs
Ako nemaš pristup, onda tazbina treba da se javi korisničkoj službi da se to omogući.
Skini ovde APK i prebaci na TV, ili skini direktno na TV preko npr. TV Bro browser-a.
![]()
MOVE Smart v2.3-1-2683fc09-supernova_atv APK
Download MOVE Smart v2.3-1-2683fc09-supernova_atv APK for Android - rs.mts.supernova.tv. Created by MTS in Entertainmentapksos.com
Ovo nije tacno, supernova aplikacija postoji mnogo duze nego Move uredjaji i ljudi koji imaju stare istekle ugovore, nove bez Move i nove uz Move uz odbijanje Move uredjaja uredno koriste aplikacije i na telefonima/tabletima i televizorima/boxevimaBaci pogled ili oni sami na ugovor. Tamo bi trebalo da im stoji u polju Paket naziv paketa + MOVE. Ako nema, ništa od toga ali kažeš da imaju box pa je onda OK.
al zato ima sanse za ipv6.Ako je jotel preko koaksijalnog kabla, optika će sigurno bolje raditi.
Naravno, supernova uvek koristi CGNAT a ne znam da li jotel koristi isto.
Trebalo je da probaš skidanje (odvrtanje) RG6 kabla sa modema, upali neki put.Evo rešilo se samo od sebe, nisam ih ni dobio u međuvremenu, al čim sam prekinuo poziv, tj pokušaj dobijanja operatera, vratilo se![]()
Kakav je taj EU sistem?IPv6 je potpuno zanemarljiv kad imaš Caribrod TV, ne?
Trebalo je da probaš skidanje (odvrtanje) RG6 kabla sa modema, upali neki put.
Taj sistem šrafljenja (USA valjda) je baš glup. Kad sam skidao MOVE box da proverim kablove i vratio ga, počela pikselizacija na slici. Treba vremena da se našrafi kabl do kraja i ne ide baš lako, krene dr*ancija sa slikom. Posle sam samo izvukao kabl sa drugog kraja iz utičnice i vratio, slika se normalizovala (EU sistem je bolji, ne zanima me šta kažu tehničari).
IPv6 je potpuno zanemarljiv kad imaš Caribrod TV, ne? Tako je kolega bravo 🍔🍻IPv6 je potpuno zanemarljiv kad imaš Caribrod TV, ne?
Trebalo je da probaš skidanje (odvrtanje) RG6 kabla sa modema, upali neki put.
Taj sistem šrafljenja (USA valjda) je baš glup. Kad sam skidao MOVE box da proverim kablove i vratio ga, počela pikselizacija na slici. Treba vremena da se našrafi kabl do kraja i ne ide baš lako, krene dr*ancija sa slikom. Posle sam samo izvukao kabl sa drugog kraja iz utičnice i vratio, slika se normalizovala (EU sistem je bolji, ne zanima me šta kažu tehničari).
Pa europski.Kakav je taj EU sistem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari